Aşk İlişkileri Sevdiğim çocuğa beni kullanma büyüsü yaptım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor yrrkamonda çarrakomanda erraokan sklomamda miranda. Ve bir kaç eşya işte. Beni kullanır mı sizce? Güncellemeler+1 yıl s k sin istiyorum. Sevdiğim çocuğa beni kullanma büyüsü yaptım? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. YA FKFKGKFKFKFFKF ne güldürdğn kanka yaaa eyw saolasın şu günde bile güldüren birileri çıkıyor teşekkür ederimmmm kafa kızsınKesin trol erkeksin çünkü benim şansım öyle ama sksin istiyorum diye açıksözlülüğüne hayran kaldım doğrusu 0 0 Yorumla
Egecan18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. ya rol yapmana gerek yok doğrudan söyle gel beni kullan de adam da kullanmada kusur bırakmaz bence 0 9 Yorumla Soran +1 yıl zgn bir tip değil o yüzden işte Yorumla Egecan18 +1 yıl ya zenginliği bırak, niyetin varsa söyle seni mutlu etsin işte Yorumla Egecan18 +1 yıl niyetin var gönüllüsün git adama ver bence Yorumla Soran +1 yıl ne diyim sevgilisi var çocuğun Yorumla Egecan18 +1 yıl olsun sen kendini kullandırmak istemiyormusun, sen istedikten sonra sevgilisi olsa bile bence gelir seni kullanır Yorumla Soran +1 yıl tamam sağ ol denicem Yorumla Egecan18 +1 yıl sen yereki iste s. ikmeyecek erkek yoktur bence Yorumla Soran +1 yıl ayrıca azgn olucak zengin değil paraya düşkün değilim Yorumla Egecan18 +1 yıl benim gibi biri lazım sana bence Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. 😂Sözleri öyle değil bak sözleri şu saçlarımdan tut önce beni yerlerde sürükle diye başlayıp devam ediyor yüzüne karşı söyle bunu tutar 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Niye yordun kendini anacım ona söylesen seni kırmazdı mlalskshsbx 0 0 Yorumla
Siradan1isiyim Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Kullanmak istiyorum seni buyu bana tuttu vah ki ne vah 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Knk seni niye kullansın hoşuna mı gidiyo kullanması çekicimi geliyo 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Analmi sik. s i n istersin normal mi nasıl sık. s in ama ne uçurur seni zevkten varya 😁 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Büyü sözcüklerinde problem var işe yaramaz 1 15 Yorumla Soran +1 yıl kısıtlayarak yazdım, sansürlüyor yoksa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sitenin büyü sözcüklerini kısıtlama gibi bir politikası olduğunu bilmiyordum Yorumla Soran +1 yıl büyü sözcüğünde küfür var canım ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ayıp Yorumla Soran +1 yıl kıskanma senle de yaparız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben kibarımdır ama fazla küfürlü konuşamam. Yorumla Soran +1 yıl hadi evlenelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu cümleyi çok duyuyorum konuştuklarımın arasında olma 😄 Yorumla Soran +1 yıl ne tesadüf ben de duyuyorum ama ego yapmıyorum senin gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Git evlen biriyle o zaman burada arama Yorumla Soran +1 yıl zorum ben senin gibi basit değil. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulaşması en zor olan sen olmalısın. Yorumla Soran +1 yıl evet benim bir de takmıyor havaları falan komik duruyor gerçekten :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ah sen varya sen Yorumla Soran +1 yıl xd Yorumla
sabah_ereksiyonu Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl bence kullanılmak istiyorsan böyle şeyler yapmana gerek yok 0 0 Yorumla
Tsunami_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Birsey anlamadım neden kullanılmak istiyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl s k sin istiyorum Yorumla Tsunami_ +1 yıl S. kmiyormu seni 🙄 Yorumla Soran +1 yıl sevgili değliiz ki, sevgilisi var onun Yorumla Tsunami_ +1 yıl Sen vermeye niyetin oldugunu belli et, merak etme evli de olsa s. ker . Kimse hz yusuf değil. Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler Yorumla Tsunami_ +1 yıl Sen s. kilmek mi istiyorsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O kullanmazsa biz kullanak ama hoyrat kullanırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tamam teşekkürler ileticem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamm bütün her yerini doldurmak isterim böyle ilet Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kullanır atar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl umarım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
YA FKFKGKFKFKFFKF ne güldürdğn kanka yaaa eyw saolasın şu günde bile güldüren birileri çıkıyor teşekkür ederimmmm kafa kızsın
Kesin trol erkeksin çünkü benim şansım öyle ama sksin istiyorum diye açıksözlülüğüne hayran kaldım doğrusu
ya rol yapmana gerek yok doğrudan söyle gel beni kullan de adam da kullanmada kusur bırakmaz bence
zgn bir tip değil o yüzden işte
ya zenginliği bırak, niyetin varsa söyle seni mutlu etsin işte
niyetin var gönüllüsün git adama ver bence
ne diyim sevgilisi var çocuğun
olsun sen kendini kullandırmak istemiyormusun, sen istedikten sonra sevgilisi olsa bile bence gelir seni kullanır
tamam sağ ol denicem
sen yereki iste s. ikmeyecek erkek yoktur bence
ayrıca azgn olucak zengin değil paraya düşkün değilim
benim gibi biri lazım sana bence
😂Sözleri öyle değil bak sözleri şu saçlarımdan tut önce beni yerlerde sürükle diye başlayıp devam ediyor yüzüne karşı söyle bunu tutar
Niye yordun kendini anacım ona söylesen seni kırmazdı mlalskshsbx
Kullanmak istiyorum seni buyu bana tuttu vah ki ne vah
Knk seni niye kullansın hoşuna mı gidiyo kullanması çekicimi geliyo
Analmi sik. s i n istersin normal mi nasıl sık. s in ama ne uçurur seni zevkten varya 😁
Büyü sözcüklerinde problem var işe yaramaz
kısıtlayarak yazdım, sansürlüyor yoksa
Sitenin büyü sözcüklerini kısıtlama gibi bir politikası olduğunu bilmiyordum
büyü sözcüğünde küfür var canım ondan
ayıp
kıskanma senle de yaparız
ben kibarımdır ama fazla küfürlü konuşamam.
hadi evlenelim
bu cümleyi çok duyuyorum konuştuklarımın arasında olma 😄
ne tesadüf ben de duyuyorum ama ego yapmıyorum senin gibi
Git evlen biriyle o zaman burada arama
zorum ben senin gibi basit değil.
Ulaşması en zor olan sen olmalısın.
evet benim bir de takmıyor havaları falan komik duruyor gerçekten :D
Ah sen varya sen
xd
bence kullanılmak istiyorsan böyle şeyler yapmana gerek yok
Birsey anlamadım neden kullanılmak istiyorsun
s k sin istiyorum
S. kmiyormu seni 🙄
sevgili değliiz ki, sevgilisi var onun
Sen vermeye niyetin oldugunu belli et, merak etme evli de olsa s. ker . Kimse hz yusuf değil.
teşekkürler
Sen s. kilmek mi istiyorsun
Şeyine bile kör artık
O kullanmazsa biz kullanak ama hoyrat kullanırım
tamam teşekkürler ileticem
Tamm bütün her yerini doldurmak isterim böyle ilet
Kullanmasını mı istiyor sun
kulanmak derken
Ohhhhhh
zevke geldin galiba
Kullanır atar
umarım.