Rüküş hitaplar hiç tarzım değil. Olsaydı, ismini her söylediğimde cennet şarabı içmiş gibi olma fırsatını kaçırmaz, her fırsatta ismini söylerdim diye düşünüyorum.❣️❣️
Adıyla hitap ederim. Aşkım, hayatım, canım aslında çok güzel sözler lakin içleri günümüzde boşaltıldı. Herkes arkadaş, kardeş, tanıdık vs. birbirine bu sözleri sıradan sözler gibi söyler oldu.
Hayvancılıkla ne alakası var yaa.. Ciddi tartışmalarda asla tarzım değil bu tarz saldırılar. Ama bazı hayvanlar benzetmeler için biçilmiş kaftan. Bunu da kaçırmak yersiz olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Çok sıradanlaşıyor çünki övgülğ tabir gerek normal arkadaş niteliğine düşürüyor karşıyı
Rüküş hitaplar hiç tarzım değil.
Olsaydı, ismini her söylediğimde cennet şarabı içmiş gibi olma fırsatını kaçırmaz, her fırsatta ismini söylerdim diye düşünüyorum.❣️❣️
Rafet el roman;adımla seslendi nasıl ağrıma gitti nasıl üzgünüm 😀
😁 Bizde de öyle...
😂
İsminin sonuna m eklerim, güzelim vs değişiyor çok canım aşkım sevmiyorum.
hiç sevgilim olmadı ki bir kelime veya ismiyle hitap ediyim
Adıyla hitap ederim. Aşkım, hayatım, canım aslında çok güzel sözler lakin içleri günümüzde boşaltıldı. Herkes arkadaş, kardeş, tanıdık vs. birbirine bu sözleri sıradan sözler gibi söyler oldu.
adını söylerim. vıcık vıcık şeyler irrite ediyor beni :/
Kavgalıyken adıyla seslenirim 😁
iyi başka şeyler demiyorsun en azından :D :D :D
Yok adı yeterli 🤪
hahahha ağzından bir şey kaçmıyor yani :D
Kavgalıyken bağıra çağıra da gireriz birbirimize ama kötü kelime değil... O çok yanlış olur.
küfür değil de kadınların çok kullandığı iri hayvan isimleri gibi şeyler demek istedim :D
Heee yok onu tatlı atışmalarda kullanırım. Öküz derim gülerek 🤪 hayvanlarla ilgili benzetmeler yaparım çeşitli zamanlarda ama kavgada değil
şu hayvancığı nen kadar çok seviyorsunuz ya :D
Hayvancılıkla ne alakası var yaa.. Ciddi tartışmalarda asla tarzım değil bu tarz saldırılar. Ama bazı hayvanlar benzetmeler için biçilmiş kaftan. Bunu da kaçırmak yersiz olur
hahah :D :D
ismi ile hitap ederim. yapım sert. yapmacıklığa gelemiyorum ben
Canım deriz ben adımla seslenmesini hiç sevmem o da aynı şekilde. İyiyiz iyi.,🤣
Hayır ama bie şey oldu sanıyor 🤣🤣🤣
Eşim çok kızıyor aslında üzülüyor sinirli olunca adıyla çağırıyorum sinirimi anlasın diye :D
"Hacı" diyorum, o da Muti diyor alıştık artık🙂
Hacı mıııı.. Aayy çok fenaaa
Alıştı artık🙂
Adıyla seslenmek de gerekebilir bazen canım en güzeli
Kavgalıyken adıyla seslenirim 😁
Hahahah ben de genelde😂
Canım ne demek isterse öyle hitap ederim. 😛
Canım nasıl istiyorsa öyle seslenirim.
Kendi ismimle hitap edilmesi hosuma gider
gzekalı diye hitap ederim
Adıyla sesleneceksem de kısaltırım
Sevgilim olmadı daha hiç bilmiyorum.