Göz zinasıda çok tehlikelidir ve zamanla insanı başka yollara doğru iter , bakmaktan ne olabilir ki diye düşünüp her önüne gelen kadına bakıyorlar malesef. Böyle bir durum için kendini üzüp yıpratman hiç doğru değil , erkekler çoğu zaman etraftaki kadınlara bakmayı ve gözetlemeyi severler bunun önüne geçemezsin. Sana belli etmeden gözü kaysa bir kaç kere bakmış olsa onu anlarım , ama hem kadınların fotoğraflarına bakıp hem de bunu savunması hiç hoş bir şey değil. Yani dediğim gibi bunun önüne geçemezsin boş yere üzme kendini , karakter meselesi bu sen ne yaparsan yap o huyundan vazgeçmez malesef.
Aynısını yap belki kavga çıkar ama incelediği yerden kopsun bu tarz durumlarda yapıcı olunur ama söz konusu ufacık görünen ihanet bile olsa o bir ihanettir eğer senin yaptığına tepkisiz kalabiliyorsa bu iş zaten bitmiştir fazlaca tepki gösterip hala yapmaya devam ediyorsa bugün bunu yapan ilerde başka şeylerde yapar ahlakı düşük bir insandır ben eşim yanımda yokken bile burnumun dibinde oturan adamın yüzünün şeklini bilmem insanın alyansı yüreğinde olucak birileri kalkıp kafasına göre atar tutar şimdi ama herkesin kendi vicdanıyla barışık ise diğerlerinin ne söylediğinin bir önemi yok gereğini yap ve kendini ezdirme ağlamak yerine ayakta dur.
kocanın baska vukuatları yoksa adamın üstüne gitme.
her erkek cami imamıda olsa kız gorunce bakar. bu gercek tum dunyada gecerlı.
erkek türü 2 sekılde alıcı-bakıcı.
kocanın kategorisi bakıcı taraf ise sevin ustune gıtme. ama gıdıpte dakka bası p*rno bakmasın tabı o ayrı.
ya alıcı kısmında olsa çarka cıkma etraftakı sosyal medyadakı karı kıza yürüseydi.
bakıcı kategorisinde inandın ise kocanın büyütme sen yine trip at o ayrıda sonucta senın babanda karız kız gorunce bakıyor . erkeklerın dna kodları boyle.
Babam dahil değil, camidekinin de hakkına giremem. Oldu canım aldığı farklı olsun ama başkasına bakabilir. Bu sadece nefsinin kölesi olmuşların sorunudur. Bunun altında birçok sebep var da en büyük sebep nefsine hakim olamamasıdır. Her erkeğin de bir olduğunu düşünmüyorum, teşekkürler.
@Diğerkâm1i ne nefsi bılmemneyı sen bu ulkede her cumaya gıdenı her camı etrafında dolasanı münin müslüman falan mı sandın . bcam ben sana analatayım cumaya gıdıp cıkısta kopegı soteye cekip hallenen dayımı ararsın , damacanaya hallenen dayı mı ararsın , cocuga hallenen mı ararsın , siyatsette 3 yerden maaş alan mı rant ceken mı ararsın?
işte boyle dini dusunenler yapıyor bunları . calıyo ama namaz kılıyo gozuyle bakıldıgı ıcın.
sımdı nefısm kölesi ne demek arkadasım guzel kadın var ıse bakar gecersın olay bıttı. bakmadan bakmaya fark var bırı bakar gozlerıyle zikewr bırı bakar gecer bız bundan bahsedıyoruz. cami imamı ıle baban erkek degıl mı ne dıye bakmasın bız camı imamı olupta kayserıde dötüne salatalık sokanda bılıyoruz .
yazın çizin fıkırlerınızı ama körü körüne çürütülecek şeyler ile yazmayın .
kocanda sende eksık gormus kı baska kadına bakma ıhtıyacı ızleme ıhtıyacı istimna ıhtıyacı hıssetmıs erkeklerı ya da baska seyı karaqlayacagına bence sen kendı yasamına standartlarına varolus evlılık amacına bak bosayıp bosamama kararını burdan gerzek tiplere soracagına . tavsıye sana sadece.
%100 netlikle konuşan sizsiniz. Camideki imama şahit olmadan bir şey diyemem. Siz şahit oldunuz diye de hepsi aynı diyemeyiz di mi? Bir hafız da bakabilir bir ateist bakmayabilir de nefs için inanması gerekmiyor kişide o duyguların olmadığı anlamına gelmez. 9999 kişi baksa da 10.000. nin bakacağını bilemeyiz. Bakmaktan kastım (karşılaşması değil) bile isteye bakmaktan bahsediyorum. Yoksa her bakışın aynı olmadığını biliyorum.
Göze yasak yok mu bu ne densizlik başka laf mı yokmuş itin önüne yemeği koymamak lazım ki aklı başına gelsin bundan sonra istediği hiç bir şeyi yapma bence
Boşan- boşanmalısın diyenlere aldırma Hepsi koca bulsalar uçarak giderler Bekara eş boşamak kolay Allah aşkına kim bakmıyor ki hangi erkek veya hangi kadın bakmıyor 1-2 kez kavga et yanında bakmasın keko Sana karşı saygılı olmasını iste Birisi birine baktı diye boşanmalar olsa etrafta evli kalınırmı Allah aşkına Mileltin boş önerisine kulak verme bak işine eşinle ilgilen
O zaten seni aldatmanın ufak versiyonu sayılır. Sen daha iyi bilirsin ama dediği gibi göze yasak yok. Demekki ya sende bir şeyleri eksik buluyor ya da kocan maymun iştahlı biri. Sorunu çözmezsen o daha çok bakacak belki bunu ileri düzeye taşıyacak. Ona bu durumu anlat rahatsız olduğunu tadında bırakmasını söyle çünkü doyumsuz olacağını düşünüyorum dersin artık hiç birşey sarmaz. Mantıklı kararlar al duygusal davranma derim.
Yeterince bakımlıysan onun istediği gibiysen ayrılık yerinde olabilir ama yanında ev halinle durup kendine özen göstermiyorsan gözü kayması normal sonuçta insanız kocan bakımsız özensiz olsa senin başka birine bakman da normaldir
Saçmalama, bu kadar basit bir sebep boşanmak için geçerli Bi sebep olamaz ne tür baktığı resimler bunu incele mutlaka onu çeken Bi şeyler vardır o tür resimlere eksikliği bul ve onu sen yaşat ki gözü kaçmasın dışarı boşanmak kolay işler değil
Onunla oturup samimi, ciddi, tartışmasız bir sekilde konuşun, evde maneviyata değer verin, kendinizi de bir sorgulayın hatam yanlışım var mi diye, hâlâ bir çözüm bulamazsanız Allah'ın en sevmediği helal olan yolu secebilirsiniz.
Senin yanindayken bunu yapması büyük saygısızlık. Başka erkekler o varken sana baksa nasıl hisseder? Ya da sen başka erkeklerle onun yaninda kesişsen? Ben senin yerinde olsam ayrılığı düşünürdüm.
Benim manit aynı senin gibiydi, reklam afişindeki hatunu bile kıskanırdı, şimdi güveni tam, güzel bişey olursa kendi bile gösteriyor, aşın şu kıskançlık olayını
Sende git erkeklere bak aynısını de birşey diyorsa açık açık konuşup aranızda medeni bir şekilde halledin yok sen bakamazsın meselesiyse böyle bir ilişki olamaz boşanabilirsin ne dim.
Bu tür durumlarda ilk akla gelen boşanmak değil de karşılıklı konuşmak bekli daha iyi olur. Eğer evliliğiniz mutsuz ve tartışmalı bir aşamaya gelirse o zaman boşanma düşünülebilir.
Böyle bir cevap alıyorsan eğer zaten boşanman gerek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yerinde olsam derdim ki " ya o kadinlarin fotograflarina bakmayi kesersin ya da yaninda uyumam artik ve ayni evin içinde el gibi hayatimiza devam ederiz. karin olduğu hâlde o fotograflara bakmani keseceksin ya da karini kaybedeceksin. Seçim senin!!!" Bazen insanlar fazla rahat olabiliyorlar bu konuda nasil olsa benden gitmez istediğimi yaparim düşüncesine girebiliyorlar.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Boşanmak kolay bir süreç değil ayrica onu hâla çok sevdiğin halde boşanmayi düşünmek sana aci verebilir. Yani bence evliliklerde boşanma en son çare olmali ortada çok da kötü bir durum yoksa. İnşallah yakin zaman da bu sorun hallolur. 🌼🌼🌼
Bir defada bana baksana öyle desene 😅😅 Ağlamak sana yakışmıyor sen onu ağlat sana birazcık değer vermiş olsa gözüm çarpıyor falan demez Aynısını sen yapsan dünyayı sana dar eder değil mi
İstediğini karşılayamadığın her erkek başkasına bakar bu kanun olmasada böyledir kimi erkek vardır olanla yetinir kimi erkek vardır benimki neden yapmıyor diye sorgular hem cinselerim garip