Aşk İlişkileri Sizce biz nereye gidiyoz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tahmin edin hadi Güncellemeler+1 yıl Kapali değiliz Sizce biz nereye gidiyoz? Cevapla Nereye Gidilir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Afgan kılığına girmissiniz kanada kabul ediyor diye kaçış planı yapılmış 😂 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Afganistan'dan Türkiye'ye göç ediyorsunuz. 2 0 Yorumla
sympofdestruction Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl O pantolon ne ya kurban olayim 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Nesi var ya Yorumla sympofdestruction +1 yıl Hos değil eski moda yırtık pantolon mu kaldı yahu tuhaf duruyor üstüne de şallı daha ayrı bir tuhaf kxhjxmajwm bir de montla ne işiniz var turkiyejin neresi bu kadar soguk Yorumla Soran +1 yıl Ya te ocak ayı bu kafam dondu şalı sardım 😆😆 Yorumla sympofdestruction +1 yıl Ha normalde açıksan sıkıntı yok ama harici tuhaf duruyor yanlış anlama jxjsjs baskı goruyormussun gibi gözüküyor Yorumla Soran +1 yıl Yok kız kapalı olsam giymem yırtık haklısın😇😇 Yorumla sympofdestruction +1 yıl Anladiim hchhs anısı olan bir fotoğraf olmuş hoş Yorumla Soran +1 yıl Cmlsxmlssl aynennn Yorumla
003karakule Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Nebıleyım ben nere gıdıyorsunuz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Nerede yaşıyorsunuz siz bu sıcakta mont filan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ocak ayı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Koreye kaçıyor sunuz galiba 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet pikniğe diye çıktık kore yolcusuyuzz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahaha haja Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kolay gelsin knki Yorumla Soran +1 yıl Sağolll Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Foto kaç ay önceye ait mq 0 36 Yorumla Soran +1 yıl Kışın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence sevgililerinizle buluşmaya gidiyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Kursa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kursu bu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimin kursuu buuuuu Yorumla Soran +1 yıl Dershane yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu benim kursum, birazcık yamalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kazandınız mı len Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pist, sağdaki boşta mı Yorumla Soran +1 yıl Sağdaki ben? Evet kazandik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereyi kazandın? Aynı ildeysek bu evrenin bir mesajı olmalı Yorumla Soran +1 yıl Tekirdağ nkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapma beee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulan evren, göndereceğin mesajı skim ahhsjsjshs Yorumla Soran +1 yıl Sen nerdesij Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bursadayim 🥴 Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan bir de Bulgar göçmeniymiş hay şansımı ya Yorumla Soran +1 yıl Noldu yaa neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğeniyorum çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tercihi değiş Bursaya gel ahahshs Yorumla Soran +1 yıl Sen değiş ayol alla alla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim düzenim var senin yok öyle düşün.Hem hangi il daha güzel tartışmayalım Yorumla Soran +1 yıl Benimde düzenim var ayriyetten burası çok rahat şehir ve ulaşım kolay istediğimi giyebiliyom bursa tutucu dolu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla haklı şimdi, bir şey diyemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Oha diklenmedin sitedeki nadir insanlardan😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye dikleneyim doğru söze ne denir 😂 Yorumla Soran +1 yıl Valla burdakiler senin gibi düşünmüyor😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben herkesin özgürlüğünü istiyorum, özgürlük ayağına sadece bir kesimin özgürlüğünü savunanlar çok fazla ülkede Yorumla Soran +1 yıl Doğru ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bayağı elektrik aldım, topraklandım resmen burada Yorumla Soran +1 yıl Öyle demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir ara konuşsak mı? Yürümek için demiyorum, muhabbet ederiz arada Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamamdır ben müsait olunca yazayım denk gelirsek konuşuruz olur mu Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Camiye 1 0 Yorumla
TakeMySoul Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl polonya? 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Kuraa Yorumla Soran +1 yıl Kursa* Yorumla TakeMySoul +1 yıl bişi sorucam güncel resim mi bu? Yorumla Soran +1 yıl Kışın Yorumla TakeMySoul +1 yıl ha iyi bari dicektim ağustos ayında bu ne hal diye XD Yorumla Soran +1 yıl 😀😀😀 Yorumla TakeMySoul +1 yıl :D hangisi sensin Yorumla Soran +1 yıl Kısa olan Yorumla Soran +1 yıl Ederim sağoll Yorumla TakeMySoul +1 yıl Bekleyim mi :) Yorumla Soran +1 yıl Beklee 😊 Yorumla TakeMySoul +1 yıl piki :) Yorumla
ıTranen Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Güney Kore 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güldüm dkslxksösşa Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aşı olmaya 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Suriye 0 0 Yorumla
Serdarrboga Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Bunlar suri suri 😃 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bulgar göçmeni bunlarrr Yorumla Serdarrboga +1 yıl Oo en sevdiğim 😃 Yorumla Soran +1 yıl 😆 Yorumla Serdarrboga +1 yıl Neresi orası Yorumla Soran +1 yıl Tekirdağ Yorumla Serdarrboga +1 yıl Ooo hemen gelyom beyaa 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Afgan kılığına girmissiniz kanada kabul ediyor diye kaçış planı yapılmış 😂
Afganistan'dan Türkiye'ye göç ediyorsunuz.
O pantolon ne ya kurban olayim
Nesi var ya
Hos değil eski moda yırtık pantolon mu kaldı yahu tuhaf duruyor üstüne de şallı daha ayrı bir tuhaf kxhjxmajwm bir de montla ne işiniz var turkiyejin neresi bu kadar soguk
Ya te ocak ayı bu kafam dondu şalı sardım 😆😆
Ha normalde açıksan sıkıntı yok ama harici tuhaf duruyor yanlış anlama jxjsjs baskı goruyormussun gibi gözüküyor
Yok kız kapalı olsam giymem yırtık haklısın😇😇
Anladiim hchhs anısı olan bir fotoğraf olmuş hoş
Cmlsxmlssl aynennn
Nebıleyım ben nere gıdıyorsunuz
Doğru
inferno'ya gidiyorsunuz
Bilmiyorum ama tehlikelisiniz
Nerede yaşıyorsunuz siz bu sıcakta mont filan
Ocak ayı
Koreye kaçıyor sunuz galiba
Evet pikniğe diye çıktık kore yolcusuyuzz
Ahahaha haja
Kolay gelsin knki
Sağolll
Foto kaç ay önceye ait mq
Kışın
Bence sevgililerinizle buluşmaya gidiyorsunuz
Kursa
Ne kursu bu?
Kimin kursuu buuuuu
Dershane yani
Bu benim kursum, birazcık yamalı
Kazandınız mı len
Pist, sağdaki boşta mı
Sağdaki ben? Evet kazandik
Nereyi kazandın? Aynı ildeysek bu evrenin bir mesajı olmalı
Tekirdağ nkü
Yapma beee
Ulan evren, göndereceğin mesajı skim ahhsjsjshs
Sen nerdesij
Bursadayim 🥴
Hmm
Lan bir de Bulgar göçmeniymiş hay şansımı ya
Noldu yaa neden
Beğeniyorum çünkü
Tercihi değiş Bursaya gel ahahshs
Sen değiş ayol alla alla
Benim düzenim var senin yok öyle düşün.
Hem hangi il daha güzel tartışmayalım
Benimde düzenim var ayriyetten burası çok rahat şehir ve ulaşım kolay istediğimi giyebiliyom bursa tutucu dolu
Valla haklı şimdi, bir şey diyemiyorum
Oha diklenmedin sitedeki nadir insanlardan😃
Niye dikleneyim doğru söze ne denir 😂
Valla burdakiler senin gibi düşünmüyor😃
Ben herkesin özgürlüğünü istiyorum, özgürlük ayağına sadece bir kesimin özgürlüğünü savunanlar çok fazla ülkede
Doğru ya
Bayağı elektrik aldım, topraklandım resmen burada
Öyle demek
Bir ara konuşsak mı?
Yürümek için demiyorum, muhabbet ederiz arada
Olur
Tamamdır ben müsait olunca yazayım denk gelirsek konuşuruz olur mu
Tamam
Ebeni ziyarete
Camiye
polonya?
Kuraa