Kocam beni ablamla aldatıyor, ne yapmalıyım?

Benim 7 senedir mutlu bir evliliğim var. Fakat eşim ablamla çok fazla fazla zaman geçirmeye başladı son zamanlarda. Ben kıskanç biri değilimdir özellikle konu ablamsa şüphelenmem bile ama artık bu yakınlık sinirimi bozmaya başladı. Ben de artık işleri ciddiye alarak kocamı gözlemlemeye başladım. Kocam eve geldiğinde bir kadın parfümü kokusu alır gibi oldum. Fakat çaktırmak istemediğimden kocamla yemekteyken üstüne yanlışlıkça makarna sosu dökmüş yaptım. Ve kıyafetlerini aceleyle çıkarıp banyoya götürdüm. Sonra gömleğinin yaka kısmını kokladım ve kadın kokusu olduğundan emin oldum. Yemeğimizi yiyip salonda otururken telefonuma indirdiğim sahte arama uygulamasıyla annemden arama geliyormuş gibi yaptım ve anneme saçlarını boyayacağıma söz verdiğimi unuttuğumu söyledim. Evden çıkar çıkmaz ablamla annemin oturduğu eve gittim. Elime de saç boyası alıp ablama annemin saçlarını boyamamız gerektiğini dibinin gelmeye başladığını söyledim. Saçları boyanırken ablama iki dakika sen göz kulak olsana tuvalete gitmem lazım diyip ablamın tüm parfümlerini tek tek kokladım. Koku algım zayıflamasın diye bir miktar mutfaktan kahve alıp kokladım. bu arada kokuları ayırt edebilmek için gömleğin yakasını kesip yanıma almıştım. Ve evet aynı kokuydu burberry. Çok sinirlendim ve ablamın yanına gittim. Annemin saçlarını boyuyordu ve telefonundan iş yerimdeki arkadaşımı aramam gerektiğini benimkinin şarjı bittiğini söyledim. Ben lcwa da part time çalışıyorum ve şiftimi almam gerektiğini söyledim. Bir süre konuşuyormuş gibi yapıp uzaklaştım ve kocamı aradım. Ve o bacım çocuğu telefonu aşkım diye açtı vea bir şey diyemeden kapattım. Dostlar ne yapmalıyım benim aradığımı ve duyduğumu öğrenecekler nasıl bir duruş sergilemeliyim? Acil yardım lütfen.
Kocam beni ablamla aldatıyor, ne yapmalıyım?