Niye hiç bir zaman mutluluğumuz uzun sürmüyor? Neden her seferinde kursağımızda kalıyor?

Anlık mutluluklar vardır. sevinçli bir haber alırsın ya da sevdiğin birini görürsün mutlu olursun. piyangodan para çıkar mutlu olursun. askerden terhis olursun inanılmaz bir mutluluk kaplar içini. ama bunlar anlık veya kısa süreli mutluluklardır. bir süre sonra etkisini yitirir. ama birde huzur vardır. yaşadığın hayattan memnun olma derdinin tasanın olmaması veya dert edecek fazla bir şeyin olmaması gibi bozulmadığı sürece devam eder. huzur sürekli olabilme özelliğine sahiptir. eğer huzurlu bir hayat yaşıyorsanız. bu da mutluluk olarak adlandırlabilir. ve bu mutluluk süreklidir.
Oyy Ayhan oyy :/ doktürmüşsün gene
Mutluluğun sürekli hüküm sürdüğü bir hayat mümkün olmuyor zaten, o duygu da geçici çoğu zaman.
Yakalama pesindeyken, çoğu zaman negatif esintilere maruz kalıyoruz.
Cevap
9Cevap
Mutluluk gelip geçici bir duygudur. Gelip geçici bir duygunun peşinde koşuyoruz.
Mutlululuk şu dünyadaki bir haldir. Uzun sürmez. Çünkü dünyanın bin bir türlü hali var.
Dünyada işlerin hep yolunda gidiyorsa akıbetinden endişe et derdi rahmetli dedem yani sen iyisin merak etme.
Kendi açımdan konuşayım. Tüm mutluluğumu kursağım da bırakan tek birşey var. Erkekler.
Zaman ile istemediğimiz hadiseler ortaya çıkıyor da ondan
1. yanlış kişilerle ilgili hayaller kuruyoruz..
2. hayallerimiz diğer insanlara bağlı..
Abartıyoruz bence bazen
Hiihimm abartıyoruz 🥺
@karamelaaaa aynen ya mutlu olmalıyız yaa
Benle mi🙄 sksk
Sen anladın bence sus slsçcösmd
Anladim
Çok şirinsin - iz 🤷♀️
Alla alla😂
Ne oluyor burda 😂
Ara bulucuyum 😀💞
Günün akşamını mutlu çıkaramıyoruz valla. Gün içinde mutlu eden bir olay olsa ardından hemen heves kırıcı bir olay da takip ediyor onu. Hayalleri zaten hiç sorma
Bazen olmayınca olmuyor
Benle ol hayatı yaşatayım sana
What 😱😱 sen kimsin be?
Çünkü hayat güzel şeyleri azar azar veriyor
Aynıyız reis
Usta kaçıp gidelim bu buralardan. Ama masraflar senden 😂
Sorun yok tamam 😄
Nereye gidek
Nereye istersen yeter ki kopkop olsun 😂
Zaman herşeyin ilacı aga😞
Doymadığımız için olabilir
Neden sana sorayım