Aşk İlişkileri Kızlar, Güzelim kelimesinden hoşlanır mısınız? Okiloji Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Size güzelim diye hitap edilmesinden hoşlanır mısınız Güncellemeler+1 yıl Güzelim mi yavrum mu? Kızlar, Güzelim kelimesinden hoşlanır mısınız? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Hiç hoşlanmam, hatun varken güzelim neymiş. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben bebeğim kelimesini çok seviyorum neden bilmiyorum 0 7 Yorumla Okiloji +1 yıl Tuhaf bir his ben de bebeğim demesini çok seviyorum Yorumla Okiloji +1 yıl Benim bebeğim, sadece benim gözüm gibi korumalıyım gibi hissediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yavrum falan çok kroca geliyor mesela onu da sevenler var ama ben bebeğim hoşuma gidiyor Yorumla Okiloji +1 yıl E peki bakalım bebeğim ☺️☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🥰😘 Yorumla Okiloji +1 yıl Özelden yaz istesen, sen bıkana kadar bebeğim diyim sana ☺️ Yorumla Okiloji +1 yıl Bebeğim 🌼 Yorumla
Xuenix Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl hoşlanmam ama sevgilim diyo ise hoşlanabilirim 0 1 Yorumla Okiloji +1 yıl Peki Yorumla
ephys Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Eh işte 1 3 Yorumla Okiloji +1 yıl Güzelim mi yavrum mu? Yorumla ephys +1 yıl Bebeyim Yorumla Okiloji +1 yıl Tamam bebiş ☺️ Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hiç hoşlanmam, hatun varken güzelim neymiş.
Ben bebeğim kelimesini çok seviyorum neden bilmiyorum
Tuhaf bir his ben de bebeğim demesini çok seviyorum
Benim bebeğim, sadece benim gözüm gibi korumalıyım gibi hissediyorum
Yavrum falan çok kroca geliyor mesela onu da sevenler var ama ben bebeğim hoşuma gidiyor
E peki bakalım bebeğim ☺️☺️
🥰😘
Özelden yaz istesen, sen bıkana kadar bebeğim diyim sana ☺️
Bebeğim 🌼
hoşlanmam ama sevgilim diyo ise hoşlanabilirim
Peki
Eh işte
Güzelim mi yavrum mu?
Bebeyim
Tamam bebiş ☺️