Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba,
Ben hayatım boyunca ilk randevu ya da sevgililik gibi durumlara hiçbir zaman yaşamadığım için bu konuda tecrübe sahibi olduğumu söylemek doğru olmaz. Bu benim için hiçbir zaman ikisi bir yön olmadı yani bir kızla buluşmadan için ya da gerçek hayatta hiç sevgilim olmadığı için herhangi bir eksiklik hissetmedim. Bazı zamanlar acaba olsaydı daha mı iyi olurdum diyorum bazı zamanlar arıyorum. Bazen de olan insanlara bakıyorum her şeyden şikayet ediyorlar gerçi insanoğlu böyledir elindekinin kıymetini olmadığı zaman anlar eline geçtiği zaman da kıymetini bilmez sevgi de böyle bir şey işte ben yaşamadığım için detaylı bir tecrübe sahibi değilim. Ama diyelim ki birisiyle tanıştım anlaştım o benden hoşlandın Ben ondan hoşlandım buluşmaya karar verdik ve bana böyle bir teklifle gelseydi kesinlikle kabul etmezdim. Çünkü ben evlenmek ya da hayatımı almak istediğin kadının tesettürlü ama gerçekten tesettürlü öyle görüntüsünde tesettür olup da kalbi kötü olan insanlar değil ya da tesettürlü olup da bir ton makyaj yapan insanlar değil benim anlatmak istediğim gerçekten Allah'ın tesettüre giren insanları tercih ediyorum. Eşimin yani evleneceğin kişinin tesettürlü olmasını isterim bunun sonucunda zaten böyle bir insan bana böyle bir teklifle gelse kesinlikle kabul etmezdim Çünkü sizinkiler dediğiniz yer insanların bikini mayo giydiği veya kadınların müstehcen yerlerinin belli olduğu yerlerdir kaç erkek acaba bilecek gidip geldikten sonra oradaki gördüğü kadına fanteziler koruyordur biliyor musunuz? İster istemez bakıyorsunuz gözünüz görüyor belki içinizde Bir takım şeyler kıpır kıpır ediyor öyle bir şey kesinlikle kabul eder miydiniz sizin eşinize ya da sevgilinize başka bir adamım bu gözle bakmasını tercih eder misiniz Ben tercih etmem bundan dolayı hayatım boyunca Alanya'da yazdığımız var plaja gitmeyi bile tercih etmiyorum. Ben böyle olduğunu böyle düşündüğüm halde tercih etmiyorsan beni böyle bir yere davet edecek bir insanın kabul eder miyim tabii ki kabul etmem. Her şeyden önce ne kadar günahlarım olsa da Elhamdülillah müslümanım, O yüzden hiçbir şekilde tercih etmiyorum. Ve böyle bir teklifle gelen insana da hiçbir şekilde kabul etmezdim.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. En azından benimle gitmek istiyor diye düşünürüm. Sonuçta bir başkasıyla ya da tek gitme gibi bir ihtimali de var :D Ama aklıma kötü kötü şeyler gelirdi. tree some falan mı istiyor ya da daha kalabalık şeylerin hayali mi vaar , bu kız neci , ilk buluşma diye başka şeylerden olmayalım düşünceleri de hakim. Şimdi karar veriyorum, gitmezdim. :D
15 Yorumla- +1 yıl
Seninle gitmek istiyor ama herkeside görecek😄
- +1 yıl
Sus sus utandırma tamam 😄
+1 yılBen bunun önlemini baştan alırım zaten böyle bir teklif yapacağını düşündüğüm biri ile irtibata bile geçmem böyle bir şey ilk buluşma için istenmez çünkü.
Ama şu an düşündümde sanki olabilir gibi de iç dış bir kontrol eder😂😉😂😂🙈33 Yorumla- +1 yıl
Seni seni 😏😂
- +1 yıl
Öpüldün çiçekim😘😘😘😂😂👉🖤👈
- +1 yıl
Muck💋muck tatlışım ♥️
- Aşk İlişkileri konusunda 21,1b cevap paylaştı.
u +1 yılNe kadar basit bir insan olduğunu, o yalnız gider
62 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️🌸
- +1 yıl
🌺🌺
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
167Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Mavililer maşallah konya ovası:))
Anlık tepkim "Bi g*vat gördüm sanki" sdhs71 Yorumla- +1 yıl
Mikkemmel bir açıklayış, ailecek alkışlıyoruz seni 🤗🤗👏👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBenden önce ki randevularını da çıplaklar plajında ayarladığı düşüncesini benimseyerek hem kendinisi hem de randevuyu reddederim. Geniş bir mide'ye sahip değilim çok şükür.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşma veya son buluşma fark etmez bu teklifi yapan kişiyle iletişimi sürdürmek gereksiz olur.
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşma için çok açık bir mekan olmaz 🤣
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendisinin yolu açık olsun gadası. Tek başına gider. Tek başına kıçına baka baka döner.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. İki şey aklıma gelir ;
1 ya çok marjinal
2 ya da teşhir seviyor.
Zira ilk randevu değil, düzenli bir ilişkide bile böyle bir talep bana ters.
Üçüncü bir seçenek daha var ama bu biraz çapanoğlu hinliğine girer ki olasılık dahilindedir.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiyetini açıkça belli etmiş, tanımadığımız ya da tanıdığımız ama sevgilimiz olmayan karşı cins "lahmacun yiyelim mi ama soğansız" teklifiyle eş değer bir teklif..
Her iki teklifte de niyet alanen belli.
Böyle bir karşı cins beni korkutur ve uzak dururum20 Yorumla ben gitmezdim kendim, karşı olduğundam değil ama ilk buluşma için absürt olurdu, bir artniyet ihtimali falan düşünürdüm. ilişkimiz ilerleyince giderdik o başka da. ztn bu tür yerlerde serbestlik sınırsız değil . cinsi münasebet vs kesinlikle yasak oluyor avrupada vs. fotoğraf bile çekemiyorsun kimsenin, izin yok. sapkınlık değil yani benim düşünceme göre, sadece doğallık olarak görüyorum. Ztn türkiyede de yasal zemini yok, bu tür plaj alanları da bulunmuyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlginç bir soru. Yorumların çoğunu okumadım. Ama herhalde erkeklerin bir kısmı olumlu, kadınların da hemen hemen hepsi olumsuz cevap vermiştir. Normal.
Ben nudizmi severim. Benim için bir şekilde özgürlüğü ve doğallığı çağrıştırır. İlk randevu için çok cesur bir teklif olur. Bu beni düşündürür. Ama sanıyorum ilk randevu için kabul etmem. Ama birbirimizi tanıdıktan sonra bunu yapabilirim. Neden olmasın?10 Yorumla
+1 yılLibidosunun yükseklerde olduğunu düşünürüm. Ben de öyle bir erkeğim zaten. Lakin plaj olayına karşıyım Çıplak olacaksak evde ya da otelde olalım. Sonuçta cinselliğin de bir mahremiyeti olmalı. Herkes niye görsün benim penisimi ya da kız arkadaşımın vajinasını dimi. BeBen romantik, erotik ama bazı konularda da bir o kadar tutucu ve kıskanç bir adamım.
10 Yorumla
+1 yılTabi ki hayır yani ne münasebet.. Ağzına kürekle vururum.. :D Keyifli geceler..
80 Yorumla
+1 yılTürkiyede yok boyle bi plaj yurtdisinda yasamak gerek bunun icin oyle bir yerdede pek absurt dusunmem
15 Yorumla- +1 yıl
Evet en yakın Yunanistan'da var
- +1 yıl
Aaa yunanistanda var mı ben Fransa'da var diye biliyorum en yakin
- +1 yıl
Evet var 6,7 tane var
- +1 yıl
Baktim simdi bi aralar Türkiye'de de bu akim olmus patarada konyaaltinda falan hatta bi otel bile varmis 16/17 de
- +1 yıl
Aynen
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aklıma bu paylaşım geldi😃
112 Yorumla- +1 yıl
Bazen saflığım tutuyor inan bir şey anlamadım😐
- +1 yıl
Bana da açıklar mısınız ben de anlamadım 😐
- +1 yıl
Benim aklım iyice karıştı @AlaBulutçuk senin? 😄
- +1 yıl
Çok ayipmiş 🙊
- +1 yıl
Sorun yok bir dil bir insan demişler bilmeyen öğrensin 😄✌️
- +1 yıl
Ohaa 😂 çok yaratıcısınız bakalım daha neler öğrenecem
- +1 yıl
Eyvallah, Sorun değil karşim 😄
- https://youtu.be/xOOr6PCe1lo
Aynen böyle olurdu sanırım 😄31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle oldu 😂
+1 yılİlk buluşma için fazla iddalı bir istek olur bunu istemek için çok aşırı rahat bir insan olması gerekir benden öncede bu ve benzeri buluşmalar yaptığını düşünür hem randevusunu hemde kendisini reddederim..
10 Yorumla
+1 yılKemerde gitmiştim bi keresinde çıplaklar kampına. Gayet eğlenceli bir yerdi.
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Bir dönem Türkiye'de bazı sahillerde bu düzenleme yapıldı ama hala var mı bilemiyorum
+1 yılAbla canın çok sıkılıyor herhalde bu soruyu nerden düşündün😂
12 Yorumla- +1 yıl
Daha ne sorular var bende ✌️
- +1 yıl
🥳😂 bekliyoruz
+1 yılEskiden hamam muhabbeti vardı şimdi ise çıplaklar plajı 😂😂😂
16 Yorumla- +1 yıl
Devir değişti 😄
- +1 yıl
Evet ama türkiyede hiç denk gelmedim o plaja 😂😂
- +1 yıl
En yakın Yunanistan'da var , imkansız değil )
- +1 yıl
Kak kız gidioz bana birini bul 😂😂😂
- +1 yıl
Annenden rica etsen beni hiç karıştırmasan😄
- +1 yıl
Anneme kalırsa Bi 32 sene daha beklerim 😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Böyle bir şeyi kabul etmem.
Hatta bunu teklif eden hatuna direkt yolu veririm. Lüzumu yok bu kadar geniş olmanın. Bana ters.40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlk randevu için çok ama çok saçma olurdu. Bunu teklif dahi edemem. Ama baş başa kalmak gerekirse adalar da evler var, hem manzara hemde havuz ve yemeği ile şahane bir randevu olabilirdi.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öyle utanırım böyle utanırım yazanlar pek de çıplak resimlerini tanımadıklarına atıp duruyor mesela. Bence bu da aynı. Teşhircilik hastalık zaten.
35 Yorumla
+1 yılNe içti de bu kadar beyin hücresi kaybetti acaba diye düşünürdüm
30 YorumlaNormal plajın suyu mu çıkmış? 🙄 Tabi ki böyle bir talebi olan bir sevgili adayı aday olmaktan çıkar 🤷🏻♀️
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu talep eden kadın. Kesinlikle bir oyun peşindedir.
Ve ben aşk oyunlarından hiç hoşlanmam...
.
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... '' .10 Yorumla
+1 yılVücut yağ oranımı ölçecek heralde :D
Şaka bir yana gitmezdim tabiki40 Yorumla
+1 yılBana bunu diyen baskasina da bu tür şeyler istemistir derim sonucta daha doğru düzgün tanımıyorsun bile ne alaka. Kabul etmezdim baskasini bulsun.
20 Yorumla
+1 yılSapıklığa özgürlük diyen biri diye düşünür arkama bakmadan kaçarım
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Saçmalama istersen. Tek gidebilirsin eğlenceli olur.
30 Yorumlaİlk buluşma belki değil de
Ama ilerde bu tür deliliklere hayır demem
saklayacak birşeyim yok ki10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTek başına gidip yaşlı amcalarla takılabilir orada 😂😂
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılher şey şeffaf işte. sonradan alınacak kararları en başta almak için ideal bir seçim bir bakımdan :D
20 Yorumla Böyle birşeye cüret edebiliyorsa, onunla işim olmaz.
20 Yorumlaböyle ergen ve vizyonsuz birini sevgili adayım yapmam ki böyle aptalca bi önerisi de olmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılYazık sakat herhalde derdim arkama bakmadan kaçardım
20 Yorumla
+1 yılErkekler bi şeyler görürüz diye gidiyor ama %80 i zaten Pen'den oluşuyor 🤦♂️😂
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. 
6 - 0 lık Fenerbahçe Galatasaray maçına Ankaradan son dakika bilet bulup otobüsle gitmiştim. 00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılIlk bulusma değildi ama sirf bunun için siteden biriyle yunanistana gitmiştik
12 Yorumla- +1 yıl
Kızıl plaja mı👙))
- +1 yıl
Mykonos
+1 yılŞahsen karşımdakinin direk teşhirci olduğunu düşünürdüm😂
10 Yorumla
+1 yılyabancı ülke olursa ama sevgilim sevdigim olmıcak normal yeni tanıştıgım bir kızla olursa giderim :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Güler geçerdim çünkü büyük ihtimak şakasına söylemiştir.
10 YorumlaDirekt engellerdim. Mantıksız şeylere tahammülüm yok. Bir cevabım da yokx
10 YorumlaBöyle bi aptallı sevgili adayı yapacağımı sanmıyorum
10 YorumlaYok artik! Bu tip insanlari nasil buluyorsunuz merak ediyorum,
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe avrupai meraklısı biri derm mezarlkta deseydi daha makul olurdu benm icn
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKaynananın gelin adayını hamamda görmesinin modern versiyonu sanırım, fena olmazdı yani 😉
10 Yorumla Olabilir neden olmasın ama sonrası olmaz tabi tek gün olur ondan hayır gelmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılGiderim ilkler özeldir böylece 100 kat özel olur 😀
10 Yorumla
+1 yılGiderdim ama sevgilim olmazdi tek gecelik olurdu :)
10 Yorumla
+1 yılYerin dibine geçerim ya ilk buluşmada :) utanırım yaa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGiderim yani farklı bir deneyim olur keşke Türkiye'de böyle plajlar olsaydı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok yaaaa mimkin değil. Evde olsak neysede plajda herkese göstertemem utanırım annem kızar😁
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Nazikce red ederim..
Bir yemek ismarlamak daha uygun olur :/10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bildiğimiz teşhirci?
Hmmm...
İlk buluşmadan yatardı...10 Yorumla
+1 yılÇok saçma olurdu. Kadının aklında sorun var derdim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kesin yataklık bir buluşma hem de 7/24 saatlik diye düşünürüm.
10 YorumlaNe ilk ne son benim için kabul edilebilecek bir öneri değil.
10 Yorumla
+1 yılBunu isteyen biri aslında ters psikoloji olarak gelme demek istiyor da olabilir :D
27 Yorumla- +1 yıl
öyle değil mi?
- +1 yıl
kesinlikle
- +1 yıl
aynen öyle
- +1 yıl
tm
- +1 yıl
😄😄🤦♀️
- +1 yıl
huhuhiha :D
- +1 yıl
Aaaah bi sorana sevene aaaldaaan vaaah çekene vaaaaaaaaaaaah bi kuru güleee saatlerce inandımmm dokunsalaaar ağlarııım dooosttlarrrr
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. ben giderdim her yerlerimizi tanıma imkanı olurdu bu sayede.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılDur hayatım şimdi soyunup geliyorum.
43 Yorumla- +1 yıl
Plajda soyunacaksın acele etme 😄
- +1 yıl
Ooo ben dünden razı
- +1 yıl
🤭
+1 yılÇılgınca güzel olurdu düşünceleri yargilama önemli olan bana ilgisi ve sevgisi
10 Yorumla- Devamını Gör (177)
Devamını Gör(222)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk randevunuzu çıplaklar plajında isteyen biri için ne düşünürdün?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım