.
.
konuştuğum bir çocuk asker giyinimli ama aynı zamanda asker değil yani pöh olabilir ne iş yaptığını söylemek istemiyor gizli tutuyor
.
.
konuştuğum bir çocuk asker giyinimli ama aynı zamanda asker değil yani pöh olabilir ne iş yaptığını söylemek istemiyor gizli tutuyor
.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Pöh falan derken işidci ya da pkk lı olmasın
Bilmiyorum askeriye gibi bir yerde ama sürekli bahsederken işim gereği gizli tutmam lazım diyor fotoğraf atıp anında siliyor bayan da sakın kaydetme falan dedi tedirgin oldum
Bana da sakın kaydetme diyor*
Gerçekten o işi yapanlar kendilerini ve işini riske atmazlar dikkat ette jöh falan beklerken terörist çıkmasın
Bana da öyle geldi kafam çok karışık napmam gerekiyor
Yani direkt terörist diyemem ama içime bir kuşku düştü onun hallerinden
Bilmiyorum yolla gitsin bunu bir harp okulu okumuş bir kişi olarak diyorum yani bilirim bu işlerde olanların siviller le işi olmaz ayrıca askerde askerdir onu demesi gerek istihbarat desek hayatta böyle yanlış yapmaz
Zaten kendisine pöh müsün diye sorduğumda kabul etmedi, asker de değil zaten geriye ne kalıyor bilmiyorum
Geriye şu kalıyor bir gece yarısı şafak vakti kapınızı kırıp içeri özel kuvvet askeri ya da polisi girerse ailen ve seni apart topar kelepçeler götürürse sebebide gittiğin yerde bir teröristle neden bağlantın var diye sorarlarsa o zaman orda derdini anlatırsın
Son bir soru soracağım kendisini bildirmem gerekir mi yoksa direkt iletişimimi mi keseyim
Konuyu fazla uzatma bitir gitsin... kendisini dinlemeni istersede göstersin kimliğini vs falan gösteremiyorsa zaten sıkıntı
Tamam teşekkürler
Gizlemek zorunda diye biliyorum
Yok öyle bir şey ama temkinli olmak zorunda
Fotoğraf atıp anında silmesi ve bana işim gereği fotoğrafları kaydetme demesi normal mi
Yazsana bana
Hesabınız gizli olduğu için mesaj atamıyorum bu konu hakkında bilgi sahibi misşniz
Neyse ben iletişimi mi kesicem zaten boşverin
Açtım
Zaten konuştuk seninle 😀
Pardon evet
😂😂
Ama ordan dönmüyosun
Yalan dolan hepsi ya inanmayın
Ne işi olduğunu söylemiyor zaten pöh müsün diyorum pöh olsam söylerim diyor asker değil zaten e geriye ne kaldı
Asker kıyafeti giydiğini nerde gördün sen
Profil fotoğrafında vardı asker tarzı yani pöhlerin giydiği tarzda aynı zamanda o tarz türk bayrağı falan var
Oraya koyabiliyorsa söylerdi saklanacak birşey değil yani sonuçta ilgi çekmeye çalışıyor işte gizemli olmaya falan fazla düşme üstüne belkide başka bı iş yapıyor yani sadece öylesine koymuş olabilir
İşsizdir o zaman 🤪🤪
Gereksiz