Çoğu zaman bu böyledir bize iyi davranan seven insanları istemeyiz , nerde bizi sevmeyen umursamayan varsa onlara daha yakın hissederiz kendimizi ve daha çok bağlanırız. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Yani üzüleceğimizi bile bile neden o insanları sevmekten vazgeçemiyoruz?
İlişkilerde neden hep kötü davranan insanlara daha çok bağlanıyoruz?
Bu aşk değil egodur evladım. Özellikle çık guzel olduğunu ya da çok yakışıklı olduğunu düşünen kızlar ve erkekler beni nasıl istemez diyip ego yapıyorlar. Karşılarındaki kişi baglandiklari kişi değil sadece kazanmak zorunda oldukları bir yarış oluyor.
Toplumda keko algısı var. Keko görünenlere karşı zaafta var. Bu kişiler genelde baba parası yiyip sağda solda sürekli kızlarla takıldığı için karşı cinste merak uyandırıyor ve git gide his besliyor.
Bu tip kızlara üzülüyorum çünkü hiç bir zaman sevilmeyecekler sadece bir obje olarak kalacaklar. 😂🙂
Sevgi işte bu sevdikten sonra kişi kimi sevdiğini umursamıyor zaten sevdikten sonra en berbat huyu bile mükemmel gelir insana. Herkes nefret eder sen bayılırsın misali.
Şiddetin içinde büyüdüğüm için insanları nasıl içine çektiğini, nasıl motive ettiğini ve insanların mutlu olduğunu sanarken aslında nasılda yavaş yavaş şiddetin içine çekildiklerini biliyorum. Şiddetin çekici bir yanı var ama bana göre değil.