AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Evlilik düşünse bir dert düşünmese bir dert ne istiyosunuz siz. Ne güzel senle niyeti ciddi demekki.
evliliğin ne olduğunu ve ne olmadığını bilmiyor henüz.
Demek ki çok evlenesi gördü sizi, belki de annesini, abladını vs anımsatıyorsunuzdur.
Evet doğru kullanmak istemediği için canım aradığın çapkın biriyse ayrıl
Niyetim ciddi imajı verecek ki sen rahat rahat dokunmasina yakınlaşmasına izin veresin.
Evet anormaldir. Tek derdi ya o ya da bekar kalma korkusudur.
Ciddidir.
En azından evlilikten kaçmıyor helal olsun 🤞
Yoklukta olan abazan tayfadan 1 ay da evlilik muhabbetimi olur.
seksten bahsediyoruz olmuyor asjhahj
evlilikten bahsediyoruz olmuyor asjhah
orta yol yok bizde :D
Seni yataga atmak istiyorum bence. Bunun için zemin hazırlıyor.
Anormal olduğunu düşünmüyorum şimdiden sana ciddi iliski düşündüğünü belli etmek istiyodur
Seni karısı yapmak istiyor beğenmiş bu apaçık belli
Daha 1 aydır konusuyoruz ne bu evlilik telaşın deseydin
Liseli falan ise normal ergenliktendir ama daha büyük ise sıkıntı
Siz kızlara insan beğendiremiyoruz ya herkes evlilik konuşsun ister konuşunca neden der tuhaf 😂
Ciddi düşünüyordur. Niyeti gönül eğlendirmek değil demek ki tanımak için fırsat vermen gerekir.
Benimki de aynı böyle ilk buluşmada ben bi ilişkim olacaksa sonu evlilikle bitsin isterim dedi bende daha birbirimizi tanimadik vs dedim ilgi alaka 0 ayda 1 görüşüyoruz uzak mesafe iliskisi olanlar ayda 1 gorusuyor bizde oyle bok bi durum
Çoğu erkek böyle yapar, gelecekte seninle ilgili planları olduğunu söyler fakat yine çoğu erkek bunu kadının ona güvenmesi için yapar, anlayacağın ben çıkar için olduğunu düşünüyorum
Evlilik yasal bir akittir ve bunu bozmak, boşanmak mümkünse de eşleri birbirlerine bağlar. Bunu sağlama, sizi kaybetmeme, egemenliği altına alma, sosyo kültürel olarak evlilik dışı ilişkilerden çekinme olabilir.
Bazı erkekler kadınları elde edene kadar evlilik konuşur sonra tekmeyi basar
Bence seni çok seviyor ve seninle ciddi düşünüyor, evliliği bu yüzden açıyor, fazla taviz vermeden bu isteğini olumlu karşıla eğer gerçekten seviyorsan onu
Anormal. Karşı tarafı yanlış düşünceye sokabilir, bunaltabilir. Sorumluluk hissettirebilir. Bence enine boyuna tanımadan evliliğin "e"si bile edilmemeli.
Normal değildir. Bune acele benimde karşıma öyle biri çıkmıştı çok itici geldi benden sonra yine hemen birini bulmuştu ha sen başkası hiç farketmiyor öyle insanlara kadın olsun 😂
Şu evlilik olayını tamamiyle ortadan kaldırsak da herkes rahatlasa.
O niye
evlilik düşünenini bulmuşun bu devirde şikayetin ne
Artık Evlenmek isteyen erkek istemese de bunu yapıyor malesef.
Evlenip bir an önce yatak faslına geçmek istiyor 🤣 dayanamıyor garibim Seksi kiz.
Büyük ihtimal seninle cinsel şeyler düşünüyor ama kötü düşünmemek lazım sevgilimde böyle düşünüyordu bir zamanlar ve 4 senedir beraberiz nişanlıyız
Ama dediğim gibi dikkat et
yangından mal kaçırır gibi acele ediyosa yemiştir geçmişte bi haltlar dikkat et derim
Normal olduğunu düşünmüyorum. Eğer sürekli bahsediliyorsa bunun âşk değil, takıntı olduğunu düşünüyorum.
Her an sevgiden baseden bir cikari vardir bence sevgi saf ve temizdir kiymetlidir simdi sevgi cok ucuz hala gelmisdir
Ona evlilik ile ilgili beklentilerini söyle geri aldık atarsa ciddi değildir
ciddi bir şeyler istiyor olabilir mi acaba artık sevgililik falan istemiyor olabilir mi
Seninle gerçekten ciddi düşünüyordur seni gerçekten seviyordur neyi anormal bunun? İnsan sevdiği insanla evlenmek ister?
Çünkü amacı bir an önce evlenip hayat kurmak ama eğer konuyu sürekli cinsel ilişkiye getiriyorsa amacı farklı
gayet normal bi bana bahseden denk gelmiyo illa rdpumu olmak lazim birinin benle evlilik istemesi icin
Vaat edip alttan alttan yürüyordur isini görüp elde edip bırakır mikrop insanlar çok çevremde çok tanık oldum dikkat et
Hemen ondan uzaklaş yoksa sana saplayacak bilgin olsun bu bir taktik alacağım deyip saplar valla :D :D :D
Evlilikten bahsetmek aslında güzel birşey olmalı. Ya teklif edecektir zemin hazırlıyordur nabız yokluyordur
Benimkide böyle ilk günden beri benimle evlenmek senle diyordu bı kız çocuğumuz olsun diyordu ayrıldık 6gunde
Ya seninle ciddidir ya da sana ciddi oldugu süsü veriyordur. Ayırmak zor. Iyice gözlemlemek gerekli
Ciddi gözükmek içindir sonra istediğini alınca kaçar gider
Birden aşık olmuş ya da tecrübesiz bi elemandır daha tanımadan atlar mevzuya garibim normal değil
İleriye dönük düşünmesi güzel
En azından ciddi ilişki arıyor
Evde kalmakdan korkuyordur😂Bulmuş güzel bir kız almaya calısıyo heralde 😃
Yani ilk goruşte aşk şeyisi varsa normal ama bana gore anormal
Seninle ciddi düşünüyordur. Bence evlen onunla. Bu devirde böylesini bulmak zor 😂
Ciddi düşündüğü için senin de fikrini merak ediyordur sanırım ilerisi için
Bazı erkekler elde etmek için evlilik için yalan konuşabilir tabi bu herkes için geçerli degil
Onu çok tanımadan halletmek istiyor bu işi biliyor çünkü tanıdıkça işler b. ka saracak 😄
Benimde bütün tanıştığım konuştuğum kızlar evde kalmış gibi tek dertleri evlilik..
Flörtüm evlilikten bahsederse ex flörtüm olur
Ayak yapıyodur inanma
peki maksat nedir?
Maksat seni ciddi bir ilişki istiyomuş evlenmek istiyomuş gibi düşündürecek
ee sonra? mesela sanal üzeri ne olabilir eline ne geçiyor ki?
Herşeyin sonu cinselliğe bağlanıyor nasılsa
ya bağlanmıyorsa yıllardır niy uğraşıyor bazıları yani cinsellik bulmak kolay niye bu kadar ii yüzlü olmayı seçiyorlar ki başından cinsellik arasınlar işte
iki yüzlü* diyecektim
Yok be cinsellik bulmak kolay değil.
niye değil ya her taraf cinsellik olmuş. en başta para sebep. yani arayan daha kolay bulur. satılık çok. olmadı sapık kadınlar bile var.
Satılık bulmak cinsellik bulmak olmuyoki ama o seks hatta kendini tatmin etmek oluyor bence
e yani cinsellk maksadi olan bunlarla yetinir ya
Yok bee yetinilmez duygular işin içine girmeyince pek bi anlam heyecan falan olmuyo
iyi de bi sürü insan var erekler d e maşalalh duyguyla cinselliği farklı tutar siz dedğiniz şey çok nadiren olan bişey. biz burda abazan birinden bahsediyoruz gördüğü her kadına hmen vlilik diyen birindn yani
Hadi öyle olsun bakalım.
Hiç çekilmez, daha dün bir bugün iki ne evliliği..
Altında bir p.çlikte yatabilir
İşini görüp bırakacaktır
Yoklukta bayağı belli. Uzak dur normal değil
Normal değil.
Adam niyetini belli ediyor.
Çok hızlı biraz ürkütücü temkinli ilerle