180 derece değişen eski sevgili?

Merhaba, biraz uzun olacak ama umarım cevap verirsiniz. internetten tanıştığım bir çocuk vardı, bir sene boyunca konuştuk, kendisi aşırı kendini beğenmiş, soğuk, ve nasıl göründüğüne önem veren, vıcık vıcık ilişkilerden nefret eden biriydi. Onu ilk tanıdığımda da böyleydi, biz beraberken de. Ben de çok vıcık vıcık olmayı sosyal medyada paylaşmayı sevmem aslında, ama ilk zamanlar henüz aramızda bir şey yokken aramız bozulduğunda bilerek gözüme sokmak için başkalarıyla karakterine aşırı zıt şekilde kibar ve flörtöz, başka bir frekanstan konuşuyordu. Barıştığımızda da bunu bilerek yaptığını itiraf ediyordu zaten. Beraber olduğumuzda onlara öyle romantik şeyler yazabildiğini ama bana yazmadığını söylemiştim normalde sevmememe rağmen. Bir süre sonra ben ayrıldım çünkü aşırı kıskançtı ve yorulmuştum. Dört ay ayrı kaldık sonra son kez tamamen bitirmek için konuştuk, o egolu kinci her hareketi planlı çocuk bana oldukça kibar yaklaştı. ve kaybetmekten korktuğunu fark ettim. tekrar konuşmak istedi, ben artık ciddi olmak istediğimi korktuğumu söylediğimde ise onu yine bırakmamdan korktuğunu söyledi. ben de ona o zaman sen yoluna ben yoluma dedim. o da ayrı kaldığımız dört ay borçlu olduğumu, hayatından çıkmamı istemediğini söyledi ama ben kabul etmedim. eğer bir gün fikrin değişirse geç kalmamışsan yazabilirsin dedim. 1 sene boyunca benden başka kimseyle konuşmayan, benden önce de en son 2 sene önce sevgilisi olan çocuk, son konuşmamızda ona “bilerek sevgiliyken hoşlanmadığım kızla flörtleşiyorsun kör değilim” dediğim ve onun da “bu dediğin o kadar komik ki, imkansız” diye cevap verdiği kızla konuşmamızın üstünden bir ay bile geçmeden sevgili oldu. :D benim anlamadığım şu, 4 ay boyunca biz ayrıyken de konuşuyorlardı ama aralarında bildiğin asker arkadaşı muhabbeti dönüyordu, kız buna yürüyor gibiydi biraz ama bu hep devrem tribindeydi. ne olduysa ben o kızla flörtleşiyorsun dedikten ve konuşmak istemesini kabul etmedikten sonra oldu. garip olan da şu ki karakteri 180 derece değişti. şu an utanç verici bulduğu her hareketi yapıyor, sürekli sevgilisiyle ilgili paylaşımlar yapıyor, manitam cart curt yazıp duruyor, hesaplarının her yerinde kızın ismi yazıyor, benden sonra bir anda nasıl bu vıcık vıcık hale geldi anlam veremedim. arkadaşlık ilişkilerinde de böyle soğuk mesafeli ciddi biriydi bir anda böyle birine dönmesine çok şaşırdım bu yüzden. sahte geliyor yani, 7/24 ilişkilerini anlatan tweetler atıyor önceden asla böyle biri değildi. benden önce de değildi. anlam veremiyorum. sizce bilerek mi yapıyor amacı ne? bizim konuşmamızdan hemen sonra bana göndermeli paylaşımlar yapmaya devam ediyordu bu arada. kızla beraber olunca bıraktı, ki arada 2 hafta anca vardır.
180 derece değişen eski sevgili?