günü bitirmeye çalışıyorum sadece deppresyon insana böyle hisssedirir mi depresyon hastalari bana hissettiklerinizi anlatirmisiniz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her insanın böyle dönemi olabilir depresyona ayrı bir şey ihtiyacınız olan pozitif enerji
Ben depresyon ilacı kullanıyorum ama
Bende aynı senin gibiyim. Hatta belki daha beter bile olabilirim.
Nasılsın peki?
Yaklaşık 1.5 senedir dışarıya toplasan 10-15 defa çıkmışımdır. Gözlerim bile bozuldu evde durmaktan. Mesleğim var ama işe bile gitmek istemiyorum. Eve kapattım kendimi. Günümün yarısından çoğu uyku ile geçiyor. 22 yaşındayım. Psikolojim darma duman.
Neden böyle olduk biz :( ben iyilescegimi düşünüyorum uyumuyorum birşeyler yapıyorum ama bedenimi zorla taşıyorum gibi oluyor ilaç içiyorum eskisine göre daha iyiyim ama korkularım var eskisi gibi tüm gün boyunca sıkılmadan biryerlere gidemeyecem gibi hissediyorum ama eski kendimi çok özlüyorum benim 4 aydır böyle çok zor birşey bu ne illett bizi buldu ve de iyileşmek için cabalamiyor musun
Cok çabalıyorum bende böyle bir kadın değildim. herkes imrenirdi. Çok güçlü kadınsın bak mesleğin var elinde bir şeyi takmaz ne sorun olursa olsun yıkılmaz idim. Bir çöktüm çöküş o çöküş. Ama ayağa kalkmamız lazım nasıl yapabiliriz sence? 😔
İnan bende öyleydim herkes beni kiskanirdi bitmek bilmeyen bir enerjim günde 50 kişiyle konuşurdum tüm evi temizler üstüne çarşıya gider çeşit çeşit insanla muhatap olurdum bende bı çöktüm pir çöktüm nazar mı ne bileyim ne ben antidepresan kullanıyorum birde gün içinde evi temizliyorum yürüyüşe gidiyorum geçmesi için ugrrasiyorum sen ilaç kullanmiyor musun?
İlaç mi? Bir ara selectra kullandım eh işte fayda etti ama hiç kullanmadim ki sonra. Psikolojik yenmeye çalışıyorum
Ben ilaçsız psikaytistis yenemem düzenli ilaç tedavisi alman lazım hemen etki etmiyor antidepresanlar
Psikolojik olarak yenemiyorssun demek ki bu haldeysen psikaytriste gitmemiz lazım eski kendimi o kadar seviyordum ki şimdi niye böyle oldi niye başıma geldi bilmiyorum inşallah atlatiriz
Oha harbi çok kötü
Öyle işte :(
Bu düşüncelerinden kurtulmak istiyorsan mutlu bi insan olduğunu düşün ve ona göre davran
İnan bir işe yaradigimi dusunmek icin, evi temizliyorum felan yardımcı olmak için ama ben eskisi gibi değilim ztn ben eski halimdeyken aşırı derece neşeli espirili biriydim günden 50 kişiyle konuşur yorulmazdim şimdi böyle oldum sanki ömür boyunca bu şeyi ustumden atamayacm gibi hissediyorm
Neden böylesin onu iyi düşün nasıl böyle oldun
Stresten oldum işte stres vücuduma vurdu ondan sonra böyle olacağımi sanıp baya kendimi yiprattim şu an ilaç tedavisi alıyorum daha iyiyim ama bilmiyorum inşallah duzelirim:(
tasir
Taşıyorum ama taşımak istemiyorum