Arkadaşlar lise bitti amacım ciddi ve uzun bi ilişkiyle mutlu olmak ama bilmiyorum birisi var ve bana sevdiğini senle ciddi olurum dedi ama eskiden olan kızlarda öyle demişti tam emin olamadım sizce ne yapayım çok güvenen değer veren biriyim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olur
Nerden biliyorsun abi
Laf değil hareketlerine odaklan
Nasıl. yani
Ee çünkü herkes ciddi istiyorum seviyorum falan der ama hareketleri farklıdır dedikleri farklidir hareketlerine odaklan
Doğru dedin valla ama neye bakayım mesela
Mesela sana vakit ayiriyo mu ya da arkadaslarindan cevresinden önce tutuyo mu seni bunlara bakk
Aktif olurken erken yazıyo onun dışında aktif olmuyo bazen ama arkadaşı pek yok yani o da güven sorunu yasiyi
Zamanla anlarsın zaten
Sende sevgilinden ayrildin sana görüşü dedim seven hemen gitmemeli bazen af ve anlamalı
Bahane diyor bazıları bilmiyorum
Bak bacım benim sevdiğim öyle yapsa ihanet olmassa affederim yani kaçıp gitmem öyle yani
Yok ihanet falan asla yapmam zaten tiktok kullanmami istemiyodu bende kapatmıştım sonra acmistim ama video falan paylasmiyodum profil resmim vardi bi de biz tiktokta ortak hesap açmıştık beni orda geziyorum saniyodu ss atti bende bi an da önceki kullandığım dedim ve anladı yalan söyledigimi affedilmiycek bisey degil bence
Aslında bi hata büyük ama yinede dinlemeli belki ilerde daha iyi birisi karşına çıkar nasip gideni zorla tutcak deilsin
Asla biraz cabalamami istiyo gibi çünkü konuştuğumuzda biografimden harfi sildigimi falan görmüş bakmis yani engellemisti normalde ama demek ki arada bakiyo böyle mi bekliyosun falan dedi caba görmek istiyo sanirim aklimda olan var onu uyguliycam ama
Aklında olan nee
Şimdi 4 Eylül doğum günü o güne kadar yazmiycam hicbi sekilde doğum gününde yazicam doğum gününü kutliycam yani mesajla engelledi ama ablamdan falan yazicam bi sekilde belki bakmaz bile benim doğum günümde 20 Eylül o gün belki o da yazma gereği duyar ve engeli kaldirip yazar aramız düzelir belki hem 1 ay geçmiş olcak kafasini da dinler biografimede bas harfini falan koydum bekkedigimi bilsin diye yani kendimce ona 1 ay verdim olursa olucak olmazsa da önüme bakicam bunun icin beni birakicaksa yani kendi bilir
Eğer dediğin olmazsa yani çaba sarfetmezzse
Yok benden cabalamami istiyo
Yani böyle yapicam sosyal medya hesabına bakıyorum fakeden kiz eklememis yani takipci sayisi ayni
Anladım ama öyle erkekler peşinden koşturmak ister kendini çok teslim etme bi erkek olarak diyorum sana ne garip 😅😅😅
Evet aciklamami yaptım ve yazmiycam doğum gününde yazarim bekledigim anlasilir zaten gerisi ona kalmis
Önüne bakarsan yani yeni bi ilişki mi ilerde
Sanmıyorum kolay unutacagimi yeni iliski de yapmayı düşünmüyorum 1,5 yil kolay unutulmaz benim için
Aynen öyle haklisin nasıl bitirdiysee
Evet
Ama çok da acı çekme biri çıkar hayatın degsiir ama sen bilirsin yinede
Bilmiyorum bazen umursamiyorum bazen aklima geliyo üzülüyorum
Takma diyemem ama boşver sen seni seveni sev
Hayırlısı olsun diyelim
Amin ilerde evlenme durumun olursa belki ve o olmazsa eşin diğer esin de üzülebilir onu seviyorsun diye
Olur inş.
Senin başına benzeri geldi mi