Aşk İlişkileri Burdan biriyle ciddi dusunuyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Oluru var mı sizce? Kendisi de az çok biliniyo burada hesabı 5 yıllık ve kendisi de ciddi benimle Güncellemeler+1 yıl Bitti arkadaşlar ahahahs burdan kimseyle olmazzzzz Burdan biriyle ciddi dusunuyorum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl olur neden olmasıngerçekten güven var ise sevgi var iseneden olmasın? 0 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Merhabalar Neden olmasın ki Allah'ın sana yazdığı nasip ne zaman ve nerede çıkacağını bilemezsin denemeden bilemezsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Merhabalar doğru diyorsunuz hakkımızda hayırlısı olsun Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Uzak mesafe ilişkisi mi? O nerde sen nerdesin? 0 2 Yorumla sAmetYamann +1 yıl @AçılınBenKs_ci birazdan insan nasıl unutuluyor yaşayacagm Yorumla AçılınBenKs_ci +1 yıl What? Yorumla
Hayatikko Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evlenin dügününüze gelelim nsdijeie 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam seni çağırcam söz ahaha Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şimdiden geçmiş olsun diyelim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden ya :( Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Sana genele kadar kaç kıza yazmış buradan Yorumla Soran +1 yıl Hiç kimseye buna eminim canım gerçekten. Zaten soruları cevapları ile kalitesini belli ediyor diye düşünüyorum. Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Biledim burada birine güvenmek Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,7b cevap paylaştı. Evet evlenin ve soru sorun beğeni atalım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahhah tamam söz 😂 Yorumla
Farlander_SUPREME Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Sadece buradan mı konuşuyorsunuz? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok sosyal medya hesaplarımizi aldik Farlander_SUPREME +1 yıl Yüz yüze görüşmeden ciddi düşünmek bana pek cazip gelmiyor ama herkesin kendi tercihi tabi. Umarım mutlu olursunuz.
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kısmet demekten başka bişey diyemeyiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Demi hayırlısı olsun.. Yorumla Konrad027 +1 yıl E yani Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yok kız ne ciddisi 0 0 Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Gorustun mu yuz yuze 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok daha görüşmedik. Ben onu görmeye gideceğim Yorumla demircan89 +1 yıl O gelsin olmazmi Yorumla
-php- Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. olur olur 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 29,4b cevap paylaştı. güler gecerim 0 0 Yorumla
karizmaderler Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Mutluluklar dilerim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağ olun da suanlik net bişi yok daha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
olur neden olmasın
gerçekten güven var ise sevgi var ise
neden olmasın?
Merhabalar
Neden olmasın ki Allah'ın sana yazdığı nasip ne zaman ve nerede çıkacağını bilemezsin denemeden bilemezsin
Merhabalar doğru diyorsunuz hakkımızda hayırlısı olsun
Uzak mesafe ilişkisi mi? O nerde sen nerdesin?
@AçılınBenKs_ci birazdan insan nasıl unutuluyor yaşayacagm
What?
Evlenin dügününüze gelelim nsdijeie
Tamam seni çağırcam söz ahaha
Şimdiden geçmiş olsun diyelim
Neden ya :(
Sana genele kadar kaç kıza yazmış buradan
Hiç kimseye buna eminim canım gerçekten. Zaten soruları cevapları ile kalitesini belli ediyor diye düşünüyorum.
Biledim burada birine güvenmek
Evet evlenin ve soru sorun beğeni atalım.
Ahahahhah tamam söz 😂
Sadece buradan mı konuşuyorsunuz?
Yok sosyal medya hesaplarımizi aldik
Yüz yüze görüşmeden ciddi düşünmek bana pek cazip gelmiyor ama herkesin kendi tercihi tabi. Umarım mutlu olursunuz.
Kısmet demekten başka bişey diyemeyiz
Demi hayırlısı olsun..
E yani
Çok zor ama neden olmasinki
Yok kız ne ciddisi
Gorustun mu yuz yuze
Yok daha görüşmedik. Ben onu görmeye gideceğim
O gelsin olmazmi
Olabilir reelde tanışıp anlatırsanız neden olmasin
olur olur
güler gecerim
Mutluluklar dilerim