Arkadaşlar sevgilim bugun buluştuk. Bana dedi nereye gidelim? Neysa bi manzaraya oturduk konuşmaya başladım baktım eline bıçağı almış kendi adını kazıyor oturdumuz yere. Dedim bişey anlatıyorum ben dinlemiyor isen gidecem. Neyse gitme glan dedi o zaman dinle dedim. Canım sıkılıyor onden yaptım anlat dinliyorum dedi. Tartışmadım içime attım. Sonra ilk buluştumuz kafe gitmek oldu. Orası da tadilatta imiş. Şansımız yok imiş. Sonra gezerken bir çay bahçesi kafesinde oturduk. Baya bi konuştum kahve çay derken tavla atalım dedim. Tavla oynadık 2 tur. Sonra erkek kardeşi aradı Konuştu kapattı. O sırada çey sigara derken baya bi mutluyuz. Neyse o sırada 2 çay geldi. Baktım benimki kıza bakarak teşekkür ederim diyor. Dedim hayırdır. Rezil etme beni burda dedi. Kalktık hesap 20 lira tuttu. Neysa tabi çıktık oradan tartışıyoruz bunla. Tartışma esnasında ne imiş benu sinir etmek içinmiş ya kızda ne kadar tatlı ya benm olsa Numarasını mı istesem flan diyinçe Tartışmaya başladık. Geldime pişman ettin beni diyince tartışma büyüdü.
Gelmek istemiyor isen gelme. Kıza bakarak teşekkür etmek nedir dedim. Ne var bunda ben bunu sürekli yapıyorum dedi. Ya bi kız garsona teşekkür ettik diye kıskanır mı? Bu kadar kıskanç olma. Hay ben o kızın ya ne var bunda günümüzü de berbat ettin o kadar tavla oynadık eğlendik Demeye başladı. Neysa son çare dedim evlere dağılalım. Neyse canım midye çekti böyle sıçek sıcak bide tam sahilin orada güvenilir bir yer meşhur hatta. Dedim alsan yiyelim Giderken. Param yok demeye başladı.
Neyse bi tane aksesuar yeri gördük. Küpe al bari takayım dedim. Aldı. Bana bi midye lafını yaptı dedim evi gidene kadar saat 23. 20 olur bari yemek yiyelim yanımda yok demeye başladı. Dn çalıştı 200 aldı.
Açıklama : Cimri paragöz açıklama aşağıda önemli yardımınız gerek yazımda yazılı.
Bi yemek lafı sevgiliyle yapılır mı? Ne imiş bu 200 bana 3 gün yemesi gerekiyor?
Arkadaşına gelince bahane yok Bana gelince param yk
Hani 25 lira getirmiş yanında resmen. 😔
Gelmek istemiyor isen gelme. Kıza bakarak teşekkür etmek nedir dedim. Ne var bunda ben bunu sürekli yapıyorum dedi. Ya bi kız garsona teşekkür ettik diye kıskanır mı? Bu kadar kıskanç olma. Hay ben o kızın ya ne var bunda günümüzü de berbat ettin o kadar tavla oynadık eğlendik Demeye başladı. Neysa son çare dedim evlere dağılalım. Neyse canım midye çekti böyle sıçek sıcak bide tam sahilin orada güvenilir bir yer meşhur hatta. Dedim alsan yiyelim Giderken. Param yok demeye başladı.
Neyse bi tane aksesuar yeri gördük. Küpe al bari takayım dedim. Aldı. Bana bi midye lafını yaptı dedim evi gidene kadar saat 23. 20 olur bari yemek yiyelim yanımda yok demeye başladı. Dn çalıştı 200 aldı.
Açıklama : Cimri paragöz açıklama aşağıda önemli yardımınız gerek yazımda yazılı.
Bi yemek lafı sevgiliyle yapılır mı? Ne imiş bu 200 bana 3 gün yemesi gerekiyor?
Arkadaşına gelince bahane yok Bana gelince param yk
Hani 25 lira getirmiş yanında resmen. 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Detaylar dünkü Cimri paragöz açıklama aşağıda önemli yardımınız gerek? Yazısında
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer