Dün nişanlımla buluştuk sarıldık elele tutuştuk falan daha önce hiç dudağımdan öpmedi 7 aydır nişanlıyız öpmek istedi yaklaştı olmaz dedim peki dedi zorlamadı iyi bişey mi yaptım sizce çok seviyorum öyle sarıldı ki kendimi kaybedicem diye korktum ama evlenmeden önce öpüşmek doğru gelmiyor bana bi kere öpersem hep ister belkide bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani bunlar artık sevgili olan insanların bile yaptığı şeyler artık çok sıradan geliyor anormal gelmiyor. Sanki ilişkinin tadı tuzuymuş gibi. Ama tabii ki her koşulda iki tarafın isteği ile olmalı.
Senin yaptığına doğru veya yanlış demek yanlış olur çünkü bu sana kalmış. Düşüncen doğru ama. Evet bir kez öpüşünce bir daha oluyor... Bu arada yazdığını okuyunca tebessüm ettim çünkü seni böyle sevebilen bir insan var sabırla bekleyen. Çok güzel bir şey bu. Çünkü bir ilişkide erkek için cinsellik önemliyken öpüşmenin olmamasına bile razıyken şaşırdım yani. Helal olsun03 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslında normal sarılmak gibi bişey ama bilmiyorum sonrasında pişmanlık duyarım diye evet tekrar ister diye kendimi geri çektim aslında çok istedim o an olmaz diyincede peki dedi istemediğin bişeyi yapmam saygı duydu kapattık konuyu
Cevap sahibi+1 yılAma istiyorsan geri çekilme bence pişman da olma çünkü o eylemi o an sevdiğin bir insanla yaşıyorsun bu ne kadar kıymetli bir şey. Kasmana gerek yok, istiyorsan tutma kendini çok ileri bir şey değil bu sonuçta. Ben olsaydım belki bende ilkete istemezdim ama sonra biraz zaman geçtikten sonra ben yaklaşırdım. Daha güzel bir izlenim verebilir
- +1 yıl
Bence yapma. Evlilige özel olsun. Zevk alırsın bugun öpüşürsün yarın sevişirsin belli olmaz.
En İyi Cevaplar
+1 yılseni denemiş olabilir merak edip ne tepki vereceğini görmek istemiştir, iyi yaptın yani aslında nasıl hissediyosan ve istiyosan öyle davran ama bana kalırsa en iyisini yaptın 👍🏻
12 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşündüm ama garip inşallah öyle düşünmemiştir
- +1 yıl
onun gözünde daha çok değerli olmuşsunsur emin ol 👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBence öpüşüp öpüşmemekten çok nişanlının bu duruma nasıl bir tepki verdiğine odaklan.. Seven insan sevdiğini zorlamaz kırmaktan, üzmekten, kaybetmekten korkar.. İstemediğin birşeyi kimse sana zorla yaptıramaz sonuçta. Tepkine saygı gösterip, konusunu dahi açmıyorsa doğru adamlasın.
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz diyince peki dedi istemezsen zaten yapmam dedi saygı duydu konuyu kapattık
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
36Cevap
Selamlar. Sizi bu konuda yargılamak nişanlınız dahil kimsenin haddi değil öncelikle bunu bilmenizi isterim. Evlilik öncesi uygun görmemeniz kişisel tercih. Nişanlınız da yazdığınıza göre sizi yargılamamış. Sorun yok yani.. Yaptığınızın iyi olup olmamasını siz belirlemelisiniz. Ben olsam sorun etmezdim örneğin, kişiden kişiye değişiyor.
20 Yorumla
+1 yılBen öperdim. Nişanlı olmamsam da öperim hatta. İçinden geldiği gibi davranmakta ne zarar var ki?Öpmeyle namus mu kirleniyor? Ben istesem ve nişanlım öptürmese üzülürdüm
10 Yorumla
+1 yılNişanlın sonuçta öpüşmeden ne olur hatta şimdi senin hoşuna gitmeyecek ama ben evlenmeden eşlerin birbirini cinsel olarak tanımaları taraftarıyım sonra aldatmalar ortaya çıkıyor
125 Yorumla- +1 yıl
Bence yanlış düşünuyon. Guvencesi var mı kac tane erkek kızları evlencez diye kandırıyo her şey cinsellik degil.
- +1 yıl
İlk aydan cinsellik yaşamasınlar kızlarımızda sırf cinsellik için evlilik yoluna uzayacağını zannetmiyorum bi ilişkinin eğer erkeğin amacı sadece oysa
- +1 yıl
1 yıl bekleyip cinsellik yaşayıp ayrılanlar da var.18 yaslarinda yaşayanlar var bunlar evlenmek için bakmıyo takılmak için bakıyo. Özel olcak ama siz yaşadiniz mi
- +1 yıl
Cinsellik bir ilişkinin (eğer yanlış kişiyleyse) beyin ölümü de olur suuni teneffüsü de olur sadece cinsellik düşünen bi erkek kendini belli eder zate süreki ısrarcı olur ilk kabul etmezsen soğuk yapar ilk buluşmada öper sonralarda hemen eve çağıran erkektir az çok kendini belli eder diye düşünüyorum öyle erkek ben tam olarak bi ilişki yaşadım diyemem ama biraz bi şeyler oldu benimde
- +1 yıl
İlerde biriyle tanışsan dürüst olcak misinnyoksa yalan mı konuşcan bazıları geçmise takar ve yeni kişiyi eski partnerinle kıyaslar mısın
- +1 yıl
Sen bir şeyler yaşamıssınya kaç ay sonra yakınlaştın. Kimileri sirf bunlar için sevgili oluyo
- +1 yıl
Neden kıyaslayım herkesin farklı yönleri var yaptıysam arkasındayım bu ayıp bir şey değil 8. Aydan sonra oldu
- +1 yıl
Anladım özel olcak ama kaç erkekle oldu yani hiç mi kiyaslamadin
- +1 yıl
Ondan sonra hayatıma biri girdi onunla bir şey yaşamadım tek oydu ama kıyaslamam yani
- +1 yıl
Helal olsun peki burdan yazılmiyo da direkt özelden yazsam olur mu rahatsız olmazsan
- +1 yıl
Gerek yok özelden konuşmuyorum
- +1 yıl
Tmmdır peki bir erkeği sevsen penis boyu istedihin gibi olmasa ne yaocaksin cinsellikge öbem veriyosun çünku
- +1 yıl
Boyu küçüktür ama başka marifetleri vardır her şey vicut mu
- +1 yıl
Sen yanlıs anlama sakın bir şeyler derken sevişmem mi yaşadın
- +1 yıl
Bu kadar yeterli bence😐
- +1 yıl
Bide bir bayan olarak merak ettim bir erkeğin ilki olmak ister miydin kimseyle öpüsmemis biriyle öpüşmek
- +1 yıl
Yani her insan ister ama çok da önemli değil ki şu saatten sonra bi erkeğin ilki olmayı istemeye de hakkım yok
- +1 yıl
Ama sevişmem mi oldu yoksa öpüşme ellesme filan mı
- +1 yıl
O kadar ayrıntıya gerek yok bence
- +1 yıl
Şöyke diyim benim kimsem olmadı hayatımda özelden yazsam 5 dkka konuşsak sonra istersen engellerin söz rahatsız etmem merwk ettiğim varda genel olarak bayanlar için sadece 5 dkka
- +1 yıl
Bana sexting için birini arıyormuşsun gibi geldi🤔
- +1 yıl
Yemin ederim öyle niyetim yoktu. Aklimdan bile geçmedi
- +1 yıl
Tamam yaz
- +1 yıl
Takip isyegi attim ben yazamiyorum ilk senin yazman gerek.
- +1 yıl
Neden bakmıyosun
Eğer istiyorsan ona bunu mesaj olarak atabilirsin. Çok heyecanlandığını , yanlış anlaşılacağını düşündüğünü söylebilirsin. Nişanlısın. Ufak tefek şeyler yaşayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılyav arkadaş bence buluşmayın bile evlenmeden yüzünü bile gösterme günah kız günah lan seviyom diyon öpmeye bile karşı duruyon millet gider marsa bizim millet karsa
00 YorumlaAbla olayın dini boyutuna bakıp günah diye öptürmüyorsan el ele de tutuşma o da haram?
20 Yorumla
+1 yılAferin hatta günde en fazla 2 kez arama ve internetten mesai sonrası görüşme şeklinde. devam ettirseydin
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce öpüşmek sana doğru gelmiyorsa ve fikrinden bu kadar eminsen neden bunu sorup onaylanma ihtiyacı hissediyorsun?
00 Yorumla
+1 yılGöster ama verme kuralından devam et ama fazla naz aşık usandırır o dozu iyi ayarla
01 Yorumla
Soran+1 yılO biraz zor ama ne bileyim bi kere öptürsem bi daha isteyecek bi daha öptürsem bi daha falan kısır döngü nasıl ayarlayacaksın ki ya net kuralların olacak çizgilerin onların ardına geçmesine izin vermeyeceksin ya da kafana göre istediğini yaşayacaksın ortası yok
+1 yılAbartmışssın. Onun kadar seninde onu tecrübe etmen gerekir basit düşünmüşssün bence
04 Yorumla
Soran+1 yılTekrar ister diye korktum o an çok istedim aslında bilmiyorum ilişki ciddi olunca sanki onu yaparsam beni kötü biri olarak düşünür buna izin verdiyse herşeye izin verir diye düşünür diye korktum sanki bunu beni denemek için yapmış gibi falan aklımdan bi sürü şey geçti 😔
- +1 yıl
Böyle düşünmen seni küçük düşürmezmi, ondan önceki hayatın kimseyi ilgilendirmez ki
Soran+1 yılÖnceki hayatımla alakalı değil ama ne bileyim böyle düşündüm aslında çok istiyorum bana sarılmasını öpmesini içim gidiyo bna sarılırken
- +1 yıl
Gayet normal şeyler bunlar eekeğinizin gözünü dışarı düşürmeyin onun kadar sizin de ihtiyacınız bunlar
+1 yılEvlenmeden sarilmaniz bile normal degil iyi yapmissin.
01 Yorumla
Soran+1 yılOda olmamalı ama işte
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce öpüşmek uygun gelmiyor mu niye evlenmeden önce onu gördün çok günahkarsın cehennem çırası vah vah keşke ölsen işin bitmiş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendi inançların, hayat görüşün Bunu gerektiriyorsa iyi yapmışsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılöpüşünce melekler günah yazmıyor knk ya da öpüştün diye orspu olmuyorsun evlenmeden öpüşmem diye düşünen biri cahildir ya hiç öpüşmeyin ya da her haltı evliliğe getirmeyin
20 Yorumla
+1 yılSana kalmış istemiyorsan yapma. Evlenince zaten her türlü fanteziyi yaparsınız.
00 YorumlaHelal valla
7 aydır nişan
En az 6 ay 1 yıl sevgili-flört dönemi
Ben olsam çıldırır kafayı yerdim ahsjsjs
Helal olsun size öpüşmediyseniz02 Yorumla
Soran+1 yılYok knka 8 aydır tanışıyoruz 7 aydır nişanlıyız flört etmedik o kadar
+1 yılKötü. Hoşuna gidiyorsa yaparsın, neden yapmama gereği duyuyorsun ki
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok istedim o an ama sonrasını düşündüm bi kere daha ister hep ister diye
- +1 yıl
hep isteyince noluyor. Bu kötü bir şey mi?
Soran+1 yıl@KK_KKKK_KK pişmanlık duyuyorum ve o istedikçe belki daha fazlasınıda isteyecek
- +1 yıl
dini bir pişmanlık herhalde, çocuğa söyle o zaman nedenini de yanlış anlamasın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyazık adama ya
öncekilerle öpüş nişanlıyla öpüşme
adamda hiç öpüşmemiş kızla evleneceğim sanıyordur haha00 YorumlaTabi kesşnlikle çünkü gidip başkasını öpmesi için yol verdin
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden olmaz diyip kuyumcu dükkanı istersiniz evlenince ten uyumu için yok diye aldatırsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılValla bişey istediğim yok ne isteyebilirim ki sevgi saygıdan başka
+1 yılBence en iyisini yaptın. Basit bi kız olmadığını gösterdin. Senden çok zor bulunur hanımefendi :)
10 Yorumla
+1 yılBence gereksiz bir tedbir bu arada Senin ve nişanlının Burcu ne?
10 Yorumla
+1 yılVayyyy nolcak şimdi vakum köpek insanların nefis kontrol etme yetenegi de yok allah allah şuna bak.
00 YorumlaElele niye tutuştunuz evlenmeden
30 Yorumla
+1 yılYanlış geliyorsa yapma. Koru kendini
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani nişanlısınız zaten, öpüşmek de bir şey yok ki? Beni istemiyor, benden gerçekten hoşlanmıyor diye düşünebilir.
00 YorumlaDini olarak nişanlı oluncada günah oluyor mu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet nişan sevgililik gibi bişey tanıma aşaması ama hala birbirine günahsınız nikah olmadığı sürece
+1 yılNişanlandiniz ve hala öpüşmediniz mi yuh
11 Yorumla- +1 yıl
Olabiilir dindar biri belki karışamayi
+1 yılKardeş oha ya nasıl öpüşmezsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılnişanlısın, evlenmeden olamz mı dedin ashdhndsshna
10 Yorumla iyi yaptın başka kızı öpsün seni niye öpsün ki
00 YorumlaGereksiz bir tepki vermişsin
00 Yorumladoğru yaptın. saygısını kazandın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Mahkemeye şikayet et. Sonuçta tanıdığın biri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılya biraz izinler olacak zamanla ama abartmamak
00 Yorumla Adamın kalbini kırmissin
00 Yorumla
+1 yıliyi yaptın nikahtan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi bişey yapmışsınız boşver kaçan kovalanir
14 Yorumla
Soran+1 yılHep kovalar mı yani
Cevap sahibi+1 yılYa kovalar eğer ki gerçekten seni seviyorsa sana saygı duymalı. Pişman olmamak için ki sen bilirsin ama nefsine hakim ol derim.
Soran+1 yılOlmaz diyince peki dedi istemezsen zaten yapmam dedi konuyu kapattık o an çok istedim nefis işte ama olmaz dedim bunları düşünerek
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın boşver inşallah evlenirsiniz çünkü bu devirde herşey değişiyor en azından öyle bişey olursa iyi ki yapmamissin dersin vicdanın rahat olur bu benim görüşüm. 🙏🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe var ki nişanlısın sonuçta
00 Yorumlaİstiyorsan öp istemiyorsan öpme
00 YorumlaAdam iyi dayanmış 7 ay :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBi kaç aya evlencez az daha dayansın sonra bi anda şey yapar 🤣
+1 yılYaw azmıss iste
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂Azdığı için mi
Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı. Şaşırtıcı bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
ağzı bakire
11 Yorumla
+1 yılKiz mezarami göturcen kizzzzz
00 Yorumla
+1 yılevet
00 Yorumlaöpsun nolucak ki.
00 Yorumla
+1 yılİyi yaptın sürünsün
00 Yorumla
+1 yılKeyfin bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce hiç başkası ile öpüştun mu
04 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşmedim diyemem ama sonrasında pişman oldum belkide ondan yine pişman olcam diye bi durdum
Cevap sahibi+1 yılÖnemi yok o zaman sen böyle yaptıkca çocuk diyor ki ne güzel birini buldum safim😂😂 neyse ver gitsin sana koymaz
Soran+1 yılBişey yaşamadım ki ben sadece öpüşme oldu ne demek o sanki onun bunun koynuna girdim ayıp ya
Cevap sahibi+1 yılİşte sadece opusebilirsin demek, kendini ağırdan satma yemezler diyom😂😂bol şans belini kırmak isterdim
+1 yılsevmedigini dusunur
11 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duydu kızmadı
+1 yılİyi iyi aferiin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkezban...
10 Yorumlaİlk mi oldu
08 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce flörtlerimde oldu ama ne bileyim garip hissettim sanki beni basit biri olarak görür gibi geldi bide sonrasında pişman olursam dedim
Soran+1 yıl26
iyi yaptn
00 Yorumlabasit düşünmesin
00 Yorumla
+1 yılNişanlın sonuçta ama
10 Yorumla
+1 yılÖpsün nolacak
10 YorumlaVer gitsin
10 Yorumla
+1 yılIyi yaptın.
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)