En yakın arkadaşım beni çok yoruyor?

En yakın arkadaşım ilişkisi bittikten birkaç ay sonra birine aşık olup evlenmek istiyordu üstelik 1 ay gibi kısa bi zamanda. Adamla aralarında 10 yaş vardı çok katı ve toksik bi insandı hiç tanışmadim ama çok kötü etkisi altına almasından belliydi öyle gözü kararmisti ki beyim beyim diyip duruyordu işte bu arabayı bana alicak bilmem ne iyice kaptırdı kendini. Bu süreçte beni de çok kırdı işte o kadar konuşuyoruz bana fotoğraf atmış kaşını kaldırıp küçümseyici ve zafer imasiyla bi ifade takinarak ayiramadiniz sonunda tatlıya bağladık yazmış altına. Çok kırıldım ayrıldıktan sonra aramak bile gelmedi içimden. Ailesi de ben de karşı çıktık çünkü kızın hayatı kararicakti çok dil döktük ve Allah yüzüne baktı ki gerçek yüzünü gördü, o herif aldatmıs bunu bizim kız her şeyi yazışmaları gördü birden fazla insanla hatta fiziksel bi şeyler bile yaşamış aşağılık herif. Yol yakınken geri döndü diye sevindik falan derken eski sevgilisi bunun yanına gidicekmis şimdi kuzu sarmalar herhalde çünkü bana mesafeli ben naptım bilmiyorum iyiliğini istedim sadece çok saçma sapan hareketleri var artık bi yandan ben niye karisiyorum ki diyorum bi yandan içim elvermiyo az önce konuştum resmen hadi ordan çekti bana o kadar kalbim kırıldı ki buraya dökmek istedim artık.
En yakın arkadaşım beni çok yoruyor?