Onun dışındakiler lütfen yazıp da gereksiz muhabbet açmasın yardıma ihtiyacım var ailemden biriyle aram bozuldu ya da bozulucak. Özelden detay konuşabilirim yardım eden olursa. Büyü yapmak yaptırmak istiyorum ama hiç ön bilgim yok yardım edin lütfen özellikle kızlar. Kadınların enerjisi yüksek oluyor bu konularda
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok feci şekilde can vericeksin ve birdaha normal uyku nedir bilmeyeceksin 2 dünya da zehir olsu. Dersen buyur yaptır ama tamamıyla mahvolacak tüm ailen soyun çıkar çünkü.
Bebeğim bak herkes böyle söylüyor ama anlamıyorsunuz ben bir aileyi düzeltmek onlara huzur vermek için büyü yapmak istiyorum. Ben bozgunculuk cikartmiycam ki kimseye zarar vermiycem. Bu neden günah olsun hayır işlerinde günah olmadığını anlamak zor değil ki
Çok feci şekilde can vericeksin diyorsun da bunu kim söylüyor? Kur'an'da böyle soyleyen bir ayet var mı
Dini bilgin pek yok belli güzelim ama iyi niyetli dahi yapılsa haramdır günahtır bak bende boşandım çok insan dedi etti bizim hocalarımız kesinlikle düzeltme dahi olsa haramdır olmaz size döner dedi yani doğru değil kadere engel olamazsınız iyi niyet dahi olsa size döner evaltlatınızdan çıkar yapmayın dua edin lütfen ablacım çok tehlikelidir siz kendinizden geçtiniz ama evlatlarınız soyunuzdan çıkar
Var tabi ki ben tamamıyla muhafazakar bi aile de büyüdüm kurslarda keza çok yanlış ne siz bilirsiniz ablacım ben uyarıyorum çekmeyin diye inanın dua edin yeter
Ya çok kişiye sordum yapıp da sonuç alan mutlu olan yan etkisini görmemiş olanlar var. Dua edince sabredemiyorum evet biliyorum sabredersem güzel olucak ama hemen olsun istiyorum
Valla ablacım çok günah ben çevremde büyük hocalarda var sen bilirsin haram yani isyer inan ister inanma ama çok büyük bedel yani..
Evet vazgeçtim başka bir yol buldum yine de tesekkur ediyorum anlayışın için❣️
Ne demek gerçekten senin için çabam dı yanlış anlama uzattım bende ama en çok canı yanan olarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Bazen aklım gidip geliyor benden anlamıyorum noldugunu Allah kimseyi şaşırtmasın
Öyle yavrukuşum bizde öyleyiz ama aynen Allah şaşırtmasın çaydırsın ❤️🌺
Amin inşallah teşekkür ederim tekrar. bazen dengesiz oluyorum yaşım daha küçük. Umarım ilerde aklım başıma gelir dua et olur mu
Ederim özelden yaz bana ama 45 yazıyor yaşın kaçsın
İstek attım. 21 yasindayim
Mesaj atamıyorum seviyem yetmedi canim
büyünün günahının farkında değilsin herhalde iki cihanda da huzur mutluluk bulamazsın
Canım bence sen farkında değilsin ayet göster bana bir tane Allah icin
Bilip bilmeden gelip yazıyorsunuz suraya
şaka mısın sen ya 😂 ayetlerle kesin net belirtilmiştir büyünün haram hatta en büyük günah olduğu azıcık oku
Göster canım bana
kendin araştır aklın fikrin yerinde herhalde
nas suresi ve felak suresi büyü ve cinlerden korunmak için indi ayrıca
büyü evet var ve günah iyiliğe büyü yapılmaz öyle şey olmaz elini açar dua edersin Kuran-ı Kerim okursun
Kötü bı büyü yapmiycam ki niye korkayim. Dua sabır isteyen bişey büyü hemen etkisini gösteren bişey farkı anladın dimi
Abla iyi de yapsan Allah yasaklamış ve yapanın 2 cihanda yeri yok dünyaya büyüyü getiren melekler bile şamda Ters asılı şekilde yani kadere engel olamazsınız akışa engel olamazsınız çok büyük günah ine siz bilirsiniz ama en fazla 2 sene sonra bunlara pişman olursun belki 3 ay o derece
@Bulutlarınötesınde vazgeçtim canım başka bir yöntem buldum teşekkür edrrim yine de
🌺❤️❤️
@SavcıEsra_ fiyatı konusursunuz
Çok sağol gerçekten♥️
Rica ederim 😊
Bana ulaşın 😊😊 size de teşekkür ederim vesileniz sebebi ile taci bey
Rica ederim savcı hanım😊😊
Yazık.
Kader hükmünü verdiğinde artık geri dônüş olmaz.
Geri dönüş olanlara ne diyceksin peki
Kaderin hükmünü biz bilemeyiz , belkide hüküm budur
O zaman kadere mani olmuyoruz.
Elini isteyerek kesersen kanaması kesindir , ama kesmezsen bu ihtimal olmaz.
Kader hüküm verdiğinde ise elini ister istemez kesiceksin demektir ki çoğu zaman insan kaderini kendisi yônlendirir.
Büyü de kader değil midir
Büyü kaderin hilesidir diyelim , işleri kolaylaştırır ama bedelinide ağır ödersin
Büyü ile ilgili bedelini nasıl oduycegimiz konusunda kesin bi ayet yok ama
“... Sihir, büyü, fal... Size haram kılındı...” (Maide Suresi, Ayet: 3)
Pekiyi bilirler ki, büyü yapan ve yaptıran kimsenin ahirette hayırlı bir nasibi yoktur. Vicdanlarını sattıkları şey ne kötüdür. Keşke (bunu) bilselerdi.” (Bakara S. A: 102)
Tamamdır teşekkür ederim ben bunu görmemiştim. Daha detaylı araştırıcam yine kesin bı şekilde inanmak da doğru değil. Ama bu bana yeterli geldi sağolun
Derdin neydi , ne istiyorsun
Bı kadınla aram bozuldu düzeltmek istiyorum
Gidip konuşabilirsin
Takip at bakalım olay neymiş bir orta yol buluruz.
Attim
Ben sana yrdım ederim
Bulabildin mi birilerini?
1 kisi
Kimi buldunuz yardımcı olurusmuzj
Neden
Nasıl neden bende arıyorum ondan soruyorum size
Ben günaha giremem ama söyleyip
Ne alakası var Günahla bu işin onu anlamadım insanlar burda intiharın eşiğine geliyor sahte hocalara tonla para kaptırıyor en azından söyle doğru insanı bulalım
Ne bilicem günah bişey yaptirmiycagini kefil olamam ben işine git
Ne canımsın ya
Hoca kim bana da söyler misiniz?
paran varsa tanıdık bi abla yapıyor
Param var evet nasıl yapabilirim
sana tlfon numarasını verebilirm
bende mesaj atamıyorum özelden
Ya nolucak:( burdan olur mu
Ya da telegram kullanıcı adını ver
bitane fake instgram acıp ordan atabilirim numarayı sna
en mantıklıısı
Telegramdan konuşalım ya bence
ben telegram kullanmıyorm sana sadece numara atıcam sen konuşursun artık nerden konusuyosanız
buraya yazılmaz numara mailin falan yok mu