Anneme büyü yapıldığından şüpheleniyorum. Çok tuhaf davranıyor. Babama bana ve kardeşime çok kötü davranıyor. Küçük şeylerden sorun çıkarıyor. Küfür hakaret ediyor. Deliriyor bazen. Oklava ve terlikle saldırıyor. Engel oluyorum kolundan tutuyorum. Bugün evdeki bütün oklavalari gittim çöpe attım. Sürekli uyuyor herşeye üşeniyor. Dua sure okuyunca vs rahatsız oluyor. Banyo yapmıyor 2-3 haftada bir yapıyor bazen ayda 1. Kendi yatağı var benim yatağımda yatiyor. Korkuyorum artık sizce varmıdır?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
,,,,,,
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Geçmiş olsun öncelikle bol bol dua okuyun
Hangi duaları okumalıyım
Felak Nas Ayetel Kürsi bi de inşirah
Tamamen Herşey değiştir size karşı bebe karşı büyü bozmak için evin etrafını arayın veya küçük kardeşiniz varsa erkek kapının önüne işemesini izin verin
Şaka mı?
Ne şaka saka
Psikolojisi bozuk onu psikoloğa götürün.
Onu da düşündüm ama babannemin kendisine büyü yaptığını söylüyordu hep. Ben küçükken bi hocaya sormuştu hoca kendisine büyü yapıldığını söylemişti
Batil inanç ben de eskiden yengemin yemeklere büyü yaptığini düsunüp sinirleniyor surekli bagirip cagiriyodum. Ailemle kavga ediyordum. Daha neler neler. Diyodumki ben bunlari istiyerek yapmıyorum o bana buyu yaptigi icin boyleyim falan diyodum. Iki yılin kendimi bu sekilde kandirarak gecti aileme ve kendime hayati zehir ettim. Sonra şoyle bisey duydum deniliyor ki en guclu olan buyu dahi uc gun surermiş. Sonra e dedim benim bu halim ne. Piskologa gittim ama adamın bisey bildigi yoktu ozgu ensizin biriydi onuda biraktim. Surekli kendi gelisimime bu zihin yapisindan kurtulma ile ilgili seyler araştirdim. Şimdi oyle birseyin olmadigini goruyorum saglam kafayla düsununce. Tamamen kendini kandiriyosun öyle düsununce. Sagliklı düsunce yapısi degil bu. Neye inanirsak onu yaşiyoruz. Iyi isini iyi yapan bir psikologa göturun. Şifa olur inşallah.
tövbe bismillah
Babannemin kendisine büyü yaptığını söylüyordu hep. Ben küçükken bi hocaya sormuştu hoca kendisine büyü yapıldığını söylemişti
ay tamam anlatma çok korkunç
Büyücüye götürün
Büyücüye goturemem
Kim neden yapmış olabilir ki yaptıysa
Babannemin kendisine büyü yaptığını söylüyordu hep. Ben küçükken bi hocaya sormuştu hoca kendisine büyü yapıldığını söylemişti
Olabilir o zaman. Tekrar bi hocaya görünsün bence
Nasıl bi hoca
Hiç bilmiyorum. Cami hocası olabilir. Dua falan okur belki. Güvenilir bi imam olması gerek.
Gelmez ki artık bende büyü yok diyor
O zaman sen eve sürekli ayet-el kürsi falan oku üfle annene de çaktırmadan. Allah'a sığın. Bozulur inşallah.
Peki okuyacağım
musallat yaşamış