Hayır bence çoklu aşk mümkün değildir , aşk dediğimiz şey çok özeldir ve tek bir kişiye aşık olur insan. Her önüne gelene aşık olan insanlar gerçek aşkı bilmezler zaten , tek bir kişiye aşık olursun ve gözün ondan başka hiç kimseyi görmez. Senin dediğin bazı insanlarda olan bir şey , ama bence insan bir kişiye aşık olur sadece onu sever. Birden fazla kişilere aşık olan seven insanlar hiç bir zaman mutlu olamazlar zaten , çünkü aşk ve gerçek sevginin güzelliğini sadece bir kişide bulabilirsin birden çok insanda değil.
kesinlikle benlik birşey değil. ben kıskanç biriyim böyle bir şeyi katiyen kabul edecek veya uygulayacak biri değilim. Böyle bir şey benim gözüm de imkansız. yapan kişiye de saygı falan duymuyorum.
KS'de mümkün 😄. Aşk bir begenidir. Görsel beğeni ile harekete geçen bazı hormonların yaşattığı duygudur. Geçici olan bu duyguyu birden fazla kişiye hissedebilirsin. Onun gülüşü bunun bakışı şunun sesi... diye gider. Aşkı sevgiye taşıyabilmek için tek kişide kararlı kalabilmek önemli...
Değil. Çoklu arkadaşlık olur. Çoklu dostluk olur. Çoklu hoşlanma olur. Çoklu sevgi olur. Sadece çoklu aşk olmaz. Diğerlerinde kişi farklı özellikleri farklı kişilerden karşılayabilir, yaşayabilir. Aşk eşleşmedir, tamamlanmaktır, diğer yarısını bulmaktır. Yarım olan birisi diğer yarısını bulunca tamamlanır, başka bir yarım daha ekleyemez. Mesela elmanın iki yarısını birleştirince tam olur zaten, bir başka yarıma gerek kalmaz. Kalıyorsa; orada bir hata, eksik vardır, aşk değildir...
Çoklu aşk diye bir şey yoktur. Bu aldatmak olur. Birisini seviyorsan ona bağlı kalırsın, sahip çıkarsın. Ondan Başkasına baktığın da beğenebilin, etkilenebilin bir şekilde bu imkansız değil. Önemli olan seni o kişi ilgilendirmedigi senin zaten sevdiğin birlikte olduğun var sen onu sevmen gerekir ona bağlı kalman gerekir. Başkası seni ilgilendirmez. Sen kendine bakacan sonra da başkasına ama o gözle değil. Başkasına bakacaksan onunla olacaksan eskisini bitirip yenisine başlayacan çünkü kimse sevmez beni ve başkasını aynı anda sevmesini. Aynı anda 1 den fazla kızla ya da erkekle aşk yaşamaya çalırsan elindekinden de olursan diğerinden de olursun.
Aşk kimyasal bir olaydır aslında birini sevmek için aşık olman gerekmez, Ayy canım benim diyerek için gidiyorsa aşıksındır diyemeyiz bunu sevginden de hissedersin. ama önce kendini sevmeyi öğrenmelisin (bu benim için en zor anladığım nokta) bunu söyleme sebebim de şudur. Kendini sevmediğinde negatif bir ruh hali ile içinde olmayan sevgiyi başkasına vermeye çalışırsın. Kendini seveceksin ki sende sevgi biriksin sonra diğer insanlar bu enerjiyi alırlar senden farketmezsin üstüne sende biraz sevgini verirsin oda mutlu olur hem. bu bana zor geliyordu hala pek becerebilmiş değilim zamanla daha iyi olacak en azından deniyorum (: bu arada arzular vardır aşktan bağımsız kişi arzulu olabilir ama aşık olmayabilir. yaş ilerledikçe aşka bakışta değişiyor ama yine de yaşanması gereken duygular ne kadar mantıksızlığa ulaşsa da
Buna mumkun diyebilecek birinin belasinida askinida sevgisinide asik oldugu kisileride saygi cercevesinde gizli acik kalabalik ve tenha uzayda karada havada skrm 😂