Birlikte pubg girip oynarız ama bugün gelemedim bunu ona da söyledim. Bu şekilde tepki verdi ve şu an çok sinirliyim niye böyle yapıyor ne yapmalıyım? Bazılarına sordum ve beni kıskanıp hoşlandığını söylediler. Ama bana sürekli kanka diyor hoşlansa kanka der mi ki? Ayrıca daha 3 4 saat önce bimde çok yakışıklı bir erkek gördüğünü ve ondan hoşlandığını bizim whatsapp grubumuza yazmıştı. Ben de bu kızdan hoşlanıyorum ama 2 yıldır arkadaşız ve arkadaşlığımız yanmasın diye riskli bir şekilde sana aşığım falan diyemiyorum çünkü arkadaşlığımız bitebilir. Bu mesaja ne yazmalıyım?
Şimdi kızlar kendi kız kankalarınıda kıskanır. O yüzden bi bakıma normal gibi. Bu da öyle bi şey olabilir. Mesela bende yakın erkek arkadaşlarımı kıskanırım...
Bimde bir erkeğin peçetelere bakarken gördüğünü ve çok yakışıklı olduğunu söylemişti. Whatsapp grubumuza onunla evimize peçete alabilirdik falan yazmıştı. Ben de kıskandığımı belli etmek için sen de git birileriyle peçete al diyip üzgün surat attım. Bana bir kes ya yazdı ve whatsap gruplarından ayrılmış. Sırf oyuna gelmedim biriyle buluştum diye gruptan mı ayrıldın dedim yine kes yazdı. Ben ne yapayım şimdi?
Instsgrama ağlarken story atmış. Ne için ağladığını bilmiyorum. Yazsam mı neden ağlıyorsun diye? Ama bu sefer de bana o kadar trip atıyor umursamıyor ama yine de yazıyor olacağım yani hiç gururum yokmuş gibi
Yaa evet öyle olurr... Ama trip atmasını nedeni ilgi istemesi değil mi zaten? Bilemedim karışık. Sen yinede bilinçsiz hareket etme hislerini ele verme sakın. Zamana bırak biraz... Onu tanıyan sensin istiyosan içinden geliyosa sor. Belkide bunu bekliyprdur. Beklemese bile bi şey kaybetmiş olmazsın.
Soruyu sordum sana ne dedi. Ben de instagrama köpek gezdirdiğim story attım. Bana instagramdan mesaj attı köpek senin mi diye sence ne yazayım ne yapayım
Eski sevgilisi bizim sevgili olduğumuzu sanmış o da ss atmak için sormuş bana biz neyiz diye. Kankayız işte dedi bana. Bu kız beni sevmiyor, instagram hikayelerine el ele tutuştuğum bir kızın fotosunu atayım mı kıskanmasını istiyorum
Bayaa duygularını ve seni eski sevgilisine karşı kullanıyo. Senin ona olan duygularını biliyo mu bilmiyorum ama senin iznin olmadan seni bu tarz şeylere alet etmemeli.
Biz genel olarak böyle şeyleri hep konuşuyoruz. Ayrıca böyle şeyleri bana anlatması benim için iyi çünkü bana güvendiği anlamına geliyo. Eski sevgilisini de boşverdiğini söyledi zaten. Ben instagrama bir kızla el ele tutuşma fotoğrafı atsam mı çünkü çok sinirliyim o kadar şey diyip bana hala kanka diyor kıskandırmak istiyorum onu
Bimde bir erkeğin peçetelere bakarken gördüğünü ve çok yakışıklı olduğunu söylemişti. Whatsapp grubumuza onunla evimize peçete alabilirdik falan yazmıştı. Ben de kıskandığımı belli etmek için sen de git birileriyle peçete al diyip üzgün surat attım. Bana bir kes ya yazdı ve whatsap gruplarından ayrılmış. Sırf oyuna gelmedim biriyle buluştum diye gruptan mı ayrıldın dedim yine kes yazdı. Ben ne yapayım şimdi?
Ama bana sürekli kanka diyor hoşlansa kanka der mi ki? Ayrıca daha 3 4 saat önce bimde çok yakışıklı bir erkek gördüğünü ve ondan hoşlandığını bizim whatsapp grubumuza yazmıştı. Ben de bu kızdan hoşlanıyorum ama 2 yıldır arkadaşız ve arkadaşlığımız yanmasın diye riskli bir şekilde sana aşığım falan diyemiyorum çünkü arkadaşlığımız bitebilir. Bu mesaja ne yazmalıyım?
Instsgrama ağlarken story atmış. Ne için ağladığını bilmiyorum. Yazsam mı neden ağlıyorsun diye? Ama bu sefer de bana o kadar trip atıyor umursamıyor ama yine de yazıyor olacağım yani hiç gururum yokmuş gibi. Diğer türlü ağladığımı gördü ama hiç sormadı diye düşünücek ne yapsam
Soruyu sordum sana ne dedi. Ben de instagrama köpek gezdirdiğim story attım. Bana instagramdan mesaj attı köpek senin mi diye sence ne yazayım ne yapayım
Ama bana sürekli kanka diyor hoşlansa kanka der mi ki? Ayrıca daha 3 4 saat önce bimde çok yakışıklı bir erkek gördüğünü ve ondan hoşlandığını bizim whatsapp grubumuza yazmıştı. Ben de bu kızdan hoşlanıyorum ama 2 yıldır arkadaşız ve arkadaşlığımız yanmasın diye riskli bir şekilde sana aşığım falan diyemiyorum çünkü arkadaşlığımız bitebilir. Bu mesaja ne yazmalıyım?
Oha.. bu kızla hala konuşursan kendine saygın yoktur. Bu kız bildiğin olgunlaşmamış bir cahil direk uzaklaş engelle sil numarasini sevdigi falan yok ne dost ne hoslanti
İşte öyle kolay silinmiyor. 2 yıldır arkadaşız ve ben bir insana bağlanınca bırakamıyorum alışkanlıklarıma çok bağlıyım. Ama onun peşinden de gidecek değilim özür falan dilemicem. Kendisi gelip bana yazarsa konuşurum
Biz normalde de birbirimize sürekli kes falan deriz bazen ben de ona salak falan derim yani bu yaptığını yeni olan bir şey değil. Ama ortada ciddi bir sebep yokken böyle yapmasını anlamıyorum cidden.
Instsgrama ağlarken story atmış. Ne için ağladığını bilmiyorum. Yazsam mı neden ağlıyorsun diye? Ama bu sefer de bana o kadar trip atıyor umursamıyor ama yine de yazıyor olacağım yani hiç gururum yokmuş gibi. Diğer türlü ağladığımı gördü ama hiç sormadı diye düşünücek ne yapsam
Benden özür dilemişti ben de çok değişik bir insansın ya diyip benim bir suçum yok senden özür dilemem falan dedim o barışmaya çalıştı ben uzaklaştım birkaç gün birbirimize yazmadık