Ne zaman bir kız kankam olsa bana bir şey hissetmeye başlıyor. İstisnasız hepsi. Bir şey yapmadığım halde. Ama bir kız için çabaladığımda da olmuyor. Bunun sebebi nedir?
Cevabın nedir?
Birkaç yorumdan baktığım kadarıyla aslında arkadaşlar çoğu şeyi söylemiş ama ben de görüşümü belirtmek istiyorum. Herkesin ortak dediği şey hakkaten de çok doğru ateşle barut yan yana durmaz. Ve ben de bir kızla erkeğin kolay kolay normal arkadaş veya kanka olucağını zannetmiyorum ve buna inanmıyorum çünkü hem kendimizden hem de etrafımızdan bunun olumsuz örneklerini ve geridönüşlerini oldukça alıyoruz. O yüzden sana bu konuda verebileceğim tavsiye kendimce şudur; bu zamana kadar vardır belki ama normal kız arkadaş olarak kendine kız arkadaş edinme edinirsen de her anını herşeyini paylaşma. Bundan sonra kızlara ki ciddi düşündüğün belli hayatıma sokacağım, ileriyi düşünebileceğim insan olarak bak ve değerlendir ha tanıdın ettin baktın olmuyor arkadaş kalma bile bence zaten çünkü kaldıkça karşı taraf en ufak bir hareketini dahi yanlış anlamaya çoktan meyilli zaten ve sen de bu durumda istemediğin takdirde kız kendi kendine ümitlenicek ve şöyle baktığında anlamsız belki ama sen farkında olmadan üzülen taraf o olucak. O yüzden bunlar çok hassas konular mesafeye ve aradaki konuşma düzeyine bile olsa çok dikkat etmek lazım. Umarım hayatına istediğin şekilde beraber yön verebileceğin ve seni mutlu edicek birisi çıkar..
11 Yorumla- +1 yıl
İlgi ve alaka gösterdiğin için teşekkür ederim. 4 gündür çok nadir kullanabildim telefonu, görüşünü gördüm lakin alelade cevap vermek istemedim.
Benim yaptığım hatalardan biri sınır koymamak ya da koyamamak. Benimle her şeylerini paylaşıyorlar, haliyle ben de paylaşıyorum. Böyle böyle dertleşirken aradaki samimiyet Everest'e varıyor. Eğlenilecek değil evlenilecek biriyim, övünmek için söylemiyorum, karakterim ve kişiliğim bu yönde. Fark ediyorum ki zamanla aranan ve bulunan insan kisvesine bürünüyorum.
Dosta ihtiyacım var. Ve erkek arkadaşlarımın hepsi afedersin puşt çıktı, çıkmaya da devam ediyor. Bu durumda kızlara yanaşıyorum çünkü onlarla bir alıp verememezlik yaşamıyorum. Ama bu durumda da Kız Kanka Sorunsalı devreye giriyor.
En İyi Cevaplar
ay hadpaamm yürüyen egoo😂
1125 Yorumla- +1 yıl
Bak şimdi 😄 Bunu mu anlatıyorum ben 😄😂😂
- +1 yıl
Yav kızdırmasana beni :D Egomu sergilemek için mi soruyorum yani :D?
- +1 yıl
Galiba sen de Kankacım'lardansın :D :D Toplaşın dövün beni o zaman, ne diyeyim :D
Ama öyle yani, yalan söylemiyorum :D Birlikte olmak istediklerim de bana bakmıyor, o işi nasıl yapacağız :D? - +1 yıl
Soruya davet ettik, ihanet etti, beddua etti :D Hayınsın, zalımsın :D
- +1 yıl
Yazıklar olsun nesquyiklere :D
- +1 yıl
Pembenin biri de senden örnek aldı, giydirdi bana :D Dağıttın her şeyi :D
- +1 yıl
Umarım derste uyuya kalır da horlarsın :D :D :P :P
- +1 yıl
@sonsofres Ama bana neler dedin, ettiğin laflara bak hele :D
- +1 yıl
Oh olsun, horul horul uyu derste :D :D
- +1 yıl
Naptın uyuyup geri mi geldin kızçe 😄?
- +1 yıl
Oo, yolculuk nereye, ben de hazırlık yaptım, yarın kaçıyorum 😄
- +1 yıl
Hee, sana kaçıyorum hatta :D Ahan da böyle 😄
https://youtu.be/flV25Uf9yxg - +1 yıl
Hazır ol, geliyorum 😄
- +1 yıl
Bu benden de kezban çıktı 😒
- +1 yıl
Olsun, sen de insansın sonuçta 😊
- +1 yıl
Seni de böyle kabul edelim 😊
- +1 yıl
Belagatım kuvvetlidir 😎
- +1 yıl
Sen de beni keko kabul et 😄😄😂😂
- +1 yıl
Daha yeni başladım ama gayet iyi gittiğimi düşünüyorum 😄
Neskuyikli süt olmadı ama sütlü kahve tuttu :) Gel :)
https://i.hizliresim.com/kEWlzr.jpg - +1 yıl
Sen çok erken gittin bir kere, hemen gittin 😒
- +1 yıl
Çok geç kaldım. 2 gündür telefonsuz yaşam sürüyorum, mutluyum henüz ölmedim.
- +1 yıl
Bak hele bak 😄😄 Akrabanın köyüne gittim, sadece türksel çekiyor, zengin köyü 😄😄😅
- +1 yıl
Fakir kesime geldim bu gece 😂😂
- +1 yıl
Balık ye şekerim, hep kavurma, haşlama kolestrol yapar 😄
La millet beni öldüm sanmış 😄😄 - +1 yıl
Ne kadar hayırsız bir insan ya, insan bi' merak eder, neskuyik, sütlü kahve içerken böyle değildi 😄😄😂
- +1 yıl
He he 😄😄Gördük merakını 😄
- +1 yıl
Ya ölseydim? Koskoca memlekette iki tane merak edenim varmış, vay be...(sen hariç)
- +1 yıl
İlkokul arkadaşım ve müstakbel ev arkadaşım 😥
- +1 yıl
Sen merak ettin mi ki, hıh? 😒
- +1 yıl
Ahahah 😂😂 Gülmekten nereye bayılacağımı şaşırdım 😄
- +1 yıl
Tutacak mısın 😄😄?
- +1 yıl
Pisssss 😒
- +1 yıl
Ne mızmızlığımı gördün be şirret kız 😄?
Mızmızlanmaya da bayılırım 😋😋😋😋 - +1 yıl
Ne desem bilemedim şimdi 😄😄😂😂🙈🙈
- +1 yıl
Gönderdiğin emojiyi, ifadeyi okuyamıyorum, telefon göstermiyor 😄
- +1 yıl
Bana bak kızçe, senin saçını başını yolarım 😄😄
- +1 yıl
Pişman mı edersin 😂😂?
- +1 yıl
Nereye kaçtın kızçe 😄?
- +1 yıl
Ay ne güldüüümm 😁😁😂😂
- +1 yıl
Pişman edeceğine 😄😄
- +1 yıl
Her şey menfaat için yani 😄
- +1 yıl
Beğen çek yapıyorum da, kaç bildirim geldi 😄?
Eig ver, eig al :) - +1 yıl
Aklıma gelen başıma geldi 😄 Unutmuşum 😄🙈
- +1 yıl
Ben eig unuttum, sen direk beni unuttun 😒
- +1 yıl
Eig vereyim de biraz xper kas 😄😄😂
- +1 yıl
Ne yapayım vurayım mı manyak 😄😄😂?
- +1 yıl
Acıma dedin ondan dedim 😄😄😂😂
- +1 yıl
Bu ne şimdi 😂😂
- +1 yıl
canım tanışak mı 😄?
- +1 yıl
Daha beteri de var, gösterem mi 😄?
- +1 yıl
Haydi haydi, noğluuuurr 😄😄
- +1 yıl
selam canım tnisalim mi. s. s
- +1 yıl
Hoşsun ama boşsun kezoo 😄
- +1 yıl
Tanışmayacak mıyız :D?
- +1 yıl
Ayy kıyamam, alındın mı sen?
Bak diğer kurbanda leopar keseceğim, postunu sana veririm. - +1 yıl
Tamam özür dilerim, ne yapmamı istersin, gönlünü nasıl kazanabilirim :)?
- +1 yıl
Türk kahvesi yapayım sana :)?
- +1 yıl
Amuda kalkıp yapayım?
- +1 yıl
Çok güzel kahve yaparım, kendinden geçersin 😄
Niye gülmek istemiyorsun 😄? - +1 yıl
He ciddiyet bozulmasın, trip kaçmasın diye 😄😂
Minnoş kalbinden özür diliyorum 😄😄
- +1 yıl
Minnoş, hoşsun ama bir o kadar dolusun 😄
Bu şarkı sana gelsin
https://youtu.be/RcjykJFDYuM - +1 yıl
Sen de ne alıngansın he :D Dağ mısın, taş mısın, odun musun 😄😄😂😂 Anla artık özür dilediğimi 😄
- +1 yıl
Bunlar gibi ufak şeylere kırıla kırıla kırılmamayı öğreneceksin 😄
- +1 yıl
Öğretiriz 😉
- +1 yıl
Neyse, senin tanışmaya niyetin yok, başka bir soruda görüşmek üzere 😄 Eyvallah 😊
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı kardeşime yanaşmak için kanka ayağına geliyolar sonra samimi olunca gerçek duygularını açıklıyorlar simd yakışıklı olduğun için kardeşim kesin bunun çıktığı sevgilisi vardır sanıp acilamiyolar dikkat çekmeden kanka gibi yaklaşıp avına sevdiği olmadığını öğrenince hop kapmaya çalışıyo avını 😃😃
114 Yorumla- +1 yıl
Abi çok güzel özetledin, bir şey söyleyip bozmak istemiyorum 👏👏
Avına ürkek bir ceylan gibi yaklaşan kızlar, fena kızlar 😄😂 - +1 yıl
😃😃 kardeşim yalansa yalan desin biri
- +1 yıl
Kimse bir şey diyemez böyle bir tespit üzerine 😄
Yalnız gören de egoist, narsist, kendini beğenmiş sanacak beni 😄 - +1 yıl
Ahah 😃😃 kim nasıl isterse sansin biz biliyoruz senin içindeki adamlığını
- +1 yıl
Eyvallah abi, doğru diyorsun. Biz kendimizi biliyoruz ya, o yeter :)
- +1 yıl
Aynen kardeşim😊bizi bilen bilir bilmeyen kendi bilir mc adil rap time 2014 asi style 😂
- +1 yıl
Mc Yaralı Choban, JAA JEE :D
https://www.youtube.com/watch?v=fHJW4eZpoOw - +1 yıl
Ne kadar duygusal😃😃😃
- +1 yıl
Bana bunu yaptırıyorlar ya, ne diyeyim onlara artık :D
- +1 yıl
Haha 😂😂 yaptırır kız milleti değil mi
- +1 yıl
Arabesk rap yapacağım, uzak dursunlar benden :D :D
- +1 yıl
Ahah dj psiko mc yakışıksız- uzak durun avratlar youwwww😂😂
- +1 yıl
Sizi çekirdek gibi çıtlarım, kıtlarım :D :P :P
- +1 yıl
Haha 😂😂
+1 yılSeni tanıma fırsatı bulanlar hoşlanıyor gerisi zaten popo tavan :)
115 Yorumla- +1 yıl
Tanımaya fırsat vermeyecek biri değilim ki 😄
Ama dediğin gibi, ilgi gösterince popişler havaya 😄 - +1 yıl
Aynen öyle o yüzden kankalar daha iyi güzelse sandfkalsdfsdf
- +1 yıl
Bundan sonra güzel kızların hepsiyle kanka olacağım şerefsizim 😄😄
- +1 yıl
Bir de çirkin kızların güzel kankaları olur o da başka taktik bak :D
- +1 yıl
Bu hep var ya 😄 O ikili içinde nasıl yürüyeceğim?
Beyler taktik verin 😄😄 - +1 yıl
Paran varsa her türlü aslında :D
- +1 yıl
Oraya çok da şaapmayalım istersen 😄
- +1 yıl
Yüklenmeyelim oraya diyorsan tipin de olacak :D O varsa yüzde 80 halledersiz
- +1 yıl
Bak oradan şansımı denerim :D Şimdi iki tane, biri güzel biri çirkin kanka var. Nereden, nasıl başlıyoruz :D?
- +1 yıl
çirkinle başlıyosun iyi anlaşmaya sonra güzeli aranıza katıyosun üçünüz takılıyosunuz sonra 4. ve komik olan şüşko senin arkadaşın da geliyor çirkinle şüşkoyu birbirlerine ayarlıyosun sonra onlarla daha az görüşüyosunuz ve güzele kalıyosun sonra onun bir derdi olunca moral verip yanında olunca teşekkür ediyor ve senin oluyor... :D
- +1 yıl
Anladım 😈😈😈
Puştluk sırası bende 😄😂😂😂 - +1 yıl
Başarılar ! :D
- +1 yıl
Eyvallah, tarih seni unutmayacak 😂 Adını yazdıracağım 😄
- +1 yıl
tutarsa ilerde seçimlerde oy verirsin yeter :D
- +1 yıl
Oy vermeyen akrabayı vururlar :D :D
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
9Cevap
Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Gerçekten arkadaş değilsiniz arkadaş ayağı oynuyorsunuz
ya da kıza gösterdiğin hal ve hareketler zamanla senden hoşlanmasına yol açıyor
Bunlar da davranışlarını izleyerek anlayabilirsin rahatlıkla
Yaşına bakınca kızların en genç olduğu dönemler çok çabuk hoşlanmaya meyilliler 20 18 yaş arası19 Yorumla- +1 yıl
İnsanlarla aramda olan samimiyete göre bir yaklaşım izliyorum. Flörtvari duygular barındırmayan yaklaşımlar. Daha sonra onlar bana kanka diyor, dostum vs. diyor. Ardından da yaklaşımları değişiyor.
- +1 yıl
Ne yapacağım peki sence? Ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Kızlarla sınırların olsun şu an ki arkadaşlık bakış açın nedir bilmiyorum dostluk diyelim ya da
Ama kendimden örnek verebilirim kızlardan çok erkek arkadaşlarım vardır çoğu da sınır çizerim dostum dediğim insanlar vardır ama canım kanka kardeşim sözlerine izin vermem aynı şekilde beden hareketlerine de el kol sarılma vs
Yakın olurum çoğuna ama sınırları asla unutmazlar bende unutturmam
O yüzden kızlarla yakın ol ama sınırlarını da çiz hem duygusal hem de fiziksel olarak
- +1 yıl
Kanka lafını hiç sevmem, söylemem, söyletmem de. Dediğin gibi sınırı koruyorum ama bazı oyunlara gelecek kadar saftirik olduğum da bir gerçek. Bu da benim hatam, salaklığım. Buna izin vermeyeceğim. Sınırlarım hep nettir ama dediğim gibi bazı oyunlar var, nüanslara sebep açıyor. Bunlara da dikkat etmem gerekiyor.
- +1 yıl
Bn snin bldigin erkeklrdn dğilim bir kre tm mi. s. s
Şaka bir yana, yalnız olma sebeplerimden biri de bu, çok şey yaşadığım için az çok anlıyorum baştan. Uzun süre kadınların da arasında kaldığım için nasıl hareket ettiğinizi, ne düşündüğünü kestirebiliyorum. - +1 yıl
Peki, peki, susuyorum :) Şaka da yapılmıyor :)
Teşekkür ederim yorumun ve ilgin, alakan için :)
+1 yılErkekler kadar kadınlarda da elde etme istegi cok hatta bazılarımızda inat meselesi 😏 ama su kankaya asık olma muhabbetleri cok ergence ya da belki sen cool takılırken daha yakısıklı oluyosundur 😂 ve dışardan bakıldığında uyuz bir tip olabilirsin kankaların seninle daha yakın olunca karakterini tavırlarını gördükçe hoslantı baslıyor olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Ben yüz vermeyince çok kuğul, çoh havalı oluyom zaten. Ama değer verince yaranamıyorum :D
Söylenen şey, dışarıdan bakınca çok soğuk ve katı durduğum. Kendimi beğenmiş olduğum için söylemiyorum, ulaşılmaz gözüktüğümü söylüyorlar. Elbette değilim, insanım sonuçta :)
Kızları anlamak zordur olmuyorsa zorlamamak daha iyidir
Biraz da his meselesi ama verdiğin etkiye dikkat edersen nelerin yol açtığını anlarsan onları yapmayarak minumuma indirebilirsin ama bir yerden sonra top yine sende olmaz15 Yorumla- +1 yıl
O dediklerini yapıyorum ve top bende değil. Yani ben sınırlarımı belli ediyorum, sert, katı biriyim, çoğu şeyden taviz vermem ve eğer sınırların aşılması söz konusuysa hiç çekinmeden dile getirir, gerekirse kalp kırarım.
- +1 yıl
Evet, o durumlar da var, sarhoşken aramalar da var, ben kötüyümler de var 😒
- +1 yıl
Anlamadım 😥😥😥
- Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılHicbir zmn kızda n dost olmaz hicbir zamanda erkeden dost olmaz farklı iki cins bir müddet sonra mutlaka biseyler hissetmeye baslar hormonsal şeyler önüne geçemezsin bacım Gardasim diyenlerde biraz artistlik bence
112 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. Nezaketen veya artistlik olarak söyleniyor. Hiçbir zaman dost olamadım hiçbir karşı cinsle, hep bir alevlenme oldu. İmkan yok. Öyleyse kanka diyenlere, dostum diyenlere de güvenmemeliyim bundan sonra.
- +1 yıl
Aynen öyle. Kan bağı olmadığı sürece kimse kimsenin bacısı ya da gardasi değildir. Tabii kide dost olunmaz Ateşle barut yanayan geldiği an herzmn sözlü olarak ifade edilmesede bir alevlenme olur
- +1 yıl
Peki bunun gibi vakaların önüne geçmek için neler yapabilirim? Hemcinslerinin nasıl yaklaşacağını daha iyi bilirsin.
- +1 yıl
Kızlar karşısındaki erkekden kendine karşı hoş olan bir hareket sergilediginde hemen etkileniyorlar ve duygusal yaklasimda bulunuyorlar kizlar böyle senin farkinda olmadan yaptığın hareketi yanlış anlayıp olayı farklı yöne ceviriyorlar😒😒 Bu vaka benim başımda geldi ne zmn bir erkekle kanka dost olayım diyorum sonra bana başka gözle baktığını anlıyorum peki sende sizin cinsler adına konuş bakalım?
- +1 yıl
İlki, ateşle barut yan yana durmaz :)
İkincisi, her gün görüyorsun ve her şeyini paylaşıyorsun. Beraber yiyip içiyorsun, beraber gezip görüyorsun. Canın sıkkın olduğunda derdini paylaşıyorsun, yanında olan, sarılan, saran bir insan oluyor. Sonra diyorsun ki tamam, aradığım bu :)
Tabi cinsellik boyutu da var işin, oraya girmek istemiyorum. - +1 yıl
Ikimizin dedigide Aynı kapıya çıkıyor o zmn napiyormusuz aramıza mesafe koyuyormusuz karşı cinsle
- +1 yıl
Aynen öyle. Artık karşı cinsle kanka olmak yok.
- +1 yıl
Aynen yokk!!!
- +1 yıl
Böylesi daha iyi olacak. Rahat asker 😄
- +1 yıl
Sağol komutanım!
- +1 yıl
Ya demin yanlış yere yazmışım Kusura bakma
- +1 yıl
Alemin görüşüne yorum yazmışsın 😄😄😂😂
+1 yılUlaşılmaz olan çekici gelir. Kankalarına koyduğun sınır cezbediyor, ulaşmak istediklerin de seni normal bşr talip olarak görüyor.
Kızlar heyecan istiyor, yasak aşk falan..17 Yorumla- +1 yıl
Ama bunlar sadece saçma sapan dizilerde var, niye bu ergen zihniyet?
- +1 yıl
en az 25 yaşına kadar kimseden ergenlikten çıkmasını bekleme. Ancak akıllanıyorlar. Hem kız hem erkek. Maalesef çok çok nadirdir tersi. Bulabilirsen ne mutlu
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok, mecbur katlanmak gerekiyor. Kendimden büyüklerle arkadaşlık kurdum, onlarda da iş yok. Dediğin gibi 25 filan şart.
- +1 yıl
Kızlara yaşça büyük olan erkek normaldir de sende de durum zor vallahi kadının karakteri çok sağlam olmalı ki kaldırsın seni. Eğer yaşıtın istiyorsan
- +1 yıl
Yaşıtım olması derdim değil, insan olsun, bir şeyler paylaşabilelim. Doymuş biri olsun, ergenlerden bıkmış olsun.
- +1 yıl
O zaman kolay gelsin :)
- +1 yıl
İnşallah :D :D
O bende de oluyor, bu olayın kızı erkeği yok ne yazık ki. Yaklaşım tarzı önemli, ne kadar içten davranırsam o denli yapışıyorlar. Soğuk ve sert olmak en iyisi aslında
11 Yorumla- +1 yıl
Yıldız Tilbe kafasındayım:
Hepinizden nefret ediyorum ama yalnız da canım sıkılıyor.
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kızlara değer verince bir tarafları kalkıyo vermicen kardeşim onları döv söv gebert tokatla aldat o Zaman seni çok severler
13 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten öyle. Kimin canını yakarsan sana kul köle oluyor. Senin için ölüp bitiyor. Salaklık resmen.
- +1 yıl
Evet yeni moda bu ah nerde o eski günler nerde o eski gerçek aşklar he :(
- +1 yıl
Eskide, çok eskide...
+1 yılOnlarla kanka olacagina git bir kopek al daha iyi psiko;)
18 Yorumla- +1 yıl
En azından farklı bir niyetleri yok hayvanların :D
- +1 yıl
Aynen ve
- +1 yıl
Sadiklar;)
- +1 yıl
Abi köyde birçok hayvan bakıyorum da okurken kendime zor bakıyorum :D
- +1 yıl
Ben biliyorum sen benim ne dedigimi anladin;)
- +1 yıl
Abi vallahi anlamadım ne yalan söyleyeyim 😄🙈🙈
- +1 yıl
Kanka olma dedim;)
- +1 yıl
Tamam doğru anlamışım o zaman 😄😄 Kusura bakma 😄
kanka ayağı g. öt ayağı.. muhtemelen senden önceden de hoşlanıyorlardı kanka olduktan sonra değil
18 Yorumla- +1 yıl
Öyleymiş, çok güzel öğrendim 😒
Daha ilk baştan diyorsun yani. Ama onlar kanka diye yaklaşıyor. - +1 yıl
Ya efendi gibi, insan gibi gelsinler. Niye kanka?
Hayır yani ben yaklaşınca da olmuyor, illa kanka mı demek lazım? - +1 yıl
Böyle bir vaka daha yaşarsam saçını elime dolayıp tek tek soracağım.
- +1 yıl
Çünküüü, neden :)? Burama kadar geldi 😶👈
arkadaşım nasıl mantık var sizde kızla erkek kankamı olur ateşle barut kanka olmasa kızlada erkek kanka olmazzz
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun abi, böyleymiş. Onlar kanka diye geliyorlar. Sonra niyeti bozuyorlar.
- +1 yıl
Abi sorma ya, olay tam da buna dönüyor :D
Kanka ayağı g*t ayağı diyorlardı, inanmıyordum.
Meğer niyetler ne alemdeymiş 😄😄
+1 yılSanki kanka olunca duygular ölüyor, kardeşlik bağı oluşuyor normal böyle şeyler.
13 Yorumla- +1 yıl
Geldiği gibi götür mü diyorsun yani?
- +1 yıl
Bütün kızları götürecek kadar basit olmamak lazım, kankanda olsa hoşlanıyorsa beğendiysen birine bağlı kalmak en doğrusu.
- +1 yıl
Ben zaten bunun peşindeyim. 2 senedir sevgilim yok, sadece flörtler oldu, ötesine geçemedi. Olmayınca olmuyor. Hiçbirini de götürmedim inan ki :D
+1 yılOnun öyle hissetmesi senin ona fazla samimi davranmandan filan olabilir😕
161 Yorumla- +1 yıl
Sanmıyorum çünkü samimiyet dostluk derecesinde her zaman.
- +1 yıl
O zaman çevrende normal bir kız yok.
- +1 yıl
Çevremde normal insan yok.
- +1 yıl
O anlamda demediğimi anlaman gerekiyordu😕
- +1 yıl
İnan ki anlamadım 😥
- +1 yıl
Bende anlamamıştım boşver😁
- +1 yıl
Anladıııımmm 😱😱😱
- +1 yıl
Oha banada anlat 😂
- +1 yıl
Hayır, çok utanırım 😄😄🙈
- +1 yıl
Upps peki😶
- +1 yıl
Ama doğru anladığımdan şüpheliyim :D Ne ifade etmek istediğini sen söylesene bi' :P
- +1 yıl
Cık söylemem😏
- +1 yıl
Yalvarmak üzereyim :(
- +1 yıl
Demek istediğim senin o kızlar kaş*rmış ki sana daha öncede hayranlık duyup yüksek ihtimal arkadaşlığı kullanıp yürümüşler. Normal insandan kastım kaş*r olmayan sen ise hiç yok dedin yani herkes kaş*rmış çevrende😅
- +1 yıl
Doğru anlamışım :D Allam çoh zeqiyim. s. s. s
Herkes k**ar olmuş ya.
https://i.hizliresim.com/MkvAZk.jpg - +1 yıl
Deme öyle çevrendeki masum insanlarda içine giriyor üzülürüm onlara😐
- +1 yıl
Herkes kirli ya, hiçbiri samimi değil :(
- +1 yıl
Belkide haklısın herzaman ki pollyannacılığım işte🙄
- +1 yıl
Benden Pollyanna'sı yok bu dünyada, utanmasam pembe sı*acağım.
- +1 yıl
Ahahahah😂S*ç ayol seni tutan mı var 😏
- +1 yıl
Sıçacağım ama ağızlarına :D (Mecaz anlam :) :) :) :) :) :) :) :) )
- +1 yıl
eheheheh anladım😂
- +1 yıl
Sen de çok zekisin, tebrikler :D :D :P
- +1 yıl
Aslında anladım dediğim hiçbir zaman anlamıyorum ah tatlı yalanlar söylemeye bayılıyorum😄Teşekkürler😎
- +1 yıl
Yazıklar olsun :D :D Nomıssız :D
- +1 yıl
Ağzını kırarım 😒
- +1 yıl
Yalan söylerken böyle değildik, noldu şimdi :( ?
- +1 yıl
Ağzını kırarım derkende yalan söyledim kıramam😶
- +1 yıl
Niye ya, kır gitsin :)
- +1 yıl
Ağzın bardak değilki kırayım jajakskakdbql
- +1 yıl
Kalbimi kır asdfasgdf :P :P
- +1 yıl
Oda tabak değil kakajsldkjs
- +1 yıl
Kafamı kır diyeceğim de, o da çanak değil, saksı değil :D :P :P
- +1 yıl
hıhı öyle diyeceğim😁
- +1 yıl
Kesin kafamı kıracaktın :D Bu sefer inanmadım :D :D
- +1 yıl
Hayır yalan söylemedim. Söylemişte olabilirim😏Şuan duygusal şarkı çalıyor gözlerim doldu gülmicem😒
- +1 yıl
Söyle biz de dinleyek, biz de gözlerimizi doldurak.
- +1 yıl
Duman-Bal
aslında kaan tangözenin intihar eden sevgilisine yazılmış bir şarkı ben bu yüzden duygulandım. Sanırkm ömrümün sonuna kadar böyle sevemem. Loned olsun duygusuzun tekiyim - +1 yıl
He biliyim o şarkının hikayesini.
Loned ossun ben de çok duygusalım, başıma ne poh gelirse bundan mütevellit gelir :( - +1 yıl
Gamsızın tekiyim bende😒Böyle olmak istemiyorum ama oluyorum. Öf aman be napıyım yani öleyim mi🙄
- +1 yıl
Aslında ben de gamsızım, kafama koyduktan sonra takribi 3 gün. Ardından tüm etkiler ve yan etkiler silinir. Ama ben duygusallık arıyorum. Çok boktan :D
- +1 yıl
Herşey öyle😏
- +1 yıl
Sen ne biçim insansın ya, içim daraldı, bu ne biçim bir enerji arkadaş :D Ne olduğumu şaşırdım :D
- +1 yıl
Ay odada sinek var ayol öldürün şunu😒
- +1 yıl
Vaaaaaayyy... Vayy... Sen sineğin yuvasına girmiş olmayasın?
- +1 yıl
Ehehehe olabilir😝Esma yellozu sokmuştur odama kesin pis karı ya
- +1 yıl
Sormaya korkuyorum ama kim o yelloz :D?
- +1 yıl
babamın karısı sanırım akaksjskskdjf bilmiyorum sormam lazım skakskksladkf
- +1 yıl
Eyvah :D Hakimiyet Savaşları :D
- +1 yıl
Yok yok skaksklsldd neyse bu konuyu kapatalım😏
Öhöm şey çok konuştum😕 - +1 yıl
Merak etme, aramızda :)
- +1 yıl
Neyse hasta ziyareti kısa olur 😏
- +1 yıl
Ama el boş gelinmez. Ben hep hastayım, bana ziyaret bitmez.
- +1 yıl
Ihım şey pasta getirdim ya😆
Ehehe öylemi diyorsun😏 - +1 yıl
Doğuştan üşüttüm bazı yerleri :)
- +1 yıl
Kafayı sıyırmışsın ayol🙄
- +1 yıl
Sorma şekerim ya 😏😏
- +1 yıl
Şeker değilim tuzum ben🙄o noktayı atlamayalım😒
ay hadi ama kov artık - +1 yıl
Git şuradan yoksa daduna duzuna ekmeh banacam 😄😂😂😂
- +1 yıl
Eheheh tamam iyi geceler😅
- +1 yıl
İyi geceler ☺
Sempatiksen hoşlanmaları gayet normal bence.
110 Yorumla- +1 yıl
Ama dost olarak görüp, kanka deyip böyle yapmaları biraz yanlış değil mi?
- +1 yıl
Başımıza ne geliyorsa gönülden geliyor zaten 😒
- +1 yıl
Yorumun için teşekkür ederim Fatoş :)
- +1 yıl
Anlatmak istersen dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım :)
- +1 yıl
Anlıyorum. Öyle diyorsan öyledir, karışamam.
- +1 yıl
Sağol Komutanım!!!
+1 yılSans yok sende be hacı
16 Yorumla- +1 yıl
Tamam gi :)
- +1 yıl
Ama ben aşık olmam merak etme hiç bir kankime aşık olmadım :)
- +1 yıl
Sorma, bana her şey tersten bakıyor.
+1 yılYanlış zaman doğru kişi
Doğru zaman yanlış kişi13 Yorumla- +1 yıl
Niye böyle denklemler hep beni buluyor 😥?
- +1 yıl
Yukarda belirtdiğim gibi.
Kadere bırak malesef sevdiklerimiz bizi sevmeyebilir takma bukadar yapacak birşey yok. Kader kısmet kardeşim.
İnşallah tez zamanda karşına doğru kişi çıkar - +1 yıl
Tek temennim bu yönde. Umarım öyle olur. Teşekkür ederim.
arkadaşina daha samimi oldugundandir
156 Yorumla- +1 yıl
Yakın olan herkese samimiyim ben. Yeter ki sohbeti uysun.
- +1 yıl
Kızıl elma sevdası diyorsun yani.
- +1 yıl
Tamam be tamam 😄 Yine edeceğim 😈
- +1 yıl
19 bin 950 idi 😄😄
- +1 yıl
Sen de geçen gün 1'din, hala 1'sin 😄😄
- +1 yıl
Soruma davet etmemeye karar verdim 😄 Dolaylı ve doğrudan da eig vermemeye 😛
- +1 yıl
Ulan :D Sen de mi :D?
- +1 yıl
Yok sana eig :D :P
- +1 yıl
Xper 1, o işi ne yapacağız :D :D
- +1 yıl
Ha ha ha :D :D Sorulara davet etme dedin, ne yapabilirim :D Bir de tutmayan sorular he :D Vay bee...
- +1 yıl
Tüy diktin şekerim :D Senin dediğin söz hangisi :D?
- +1 yıl
Söyle bakem :D
- +1 yıl
Söylemezsen söyleme cınım, eyige yok sana :D :D :P :P
- +1 yıl
Ayyy, çirkeefff, şirreeett. Sana mı kaldık evresi de tamam. Sıradaki evre?
- +1 yıl
Ben kendimi sağlama aldım şekerim, sen raaad olsana
https://i.hizliresim.com/Y4NZGD.png - +1 yıl
Sözü zikret :)
- +1 yıl
Bakarız :D
- +1 yıl
Adam akıllı bir açıklama yap, sorunun amacına hizmet et, gerisi bende :D
- +1 yıl
Çok geride kalmışsın sen yav :D :D
- +1 yıl
Bn snin bldigin erkeklrdn dgilim bir kre tm mi. s. s
- +1 yıl
Hadi şimdi sen de beni eğlendir :D :D :D
- +1 yıl
Vay be, böyle olduk şimdi he...
- +1 yıl
Tamam la tamam :D Yanlış anlamıyorum :D Dönemimdeyim, varma üstüme :D
- +1 yıl
Aferin kızımaaaa 😄😄
- +1 yıl
Beni takip etme, ben de yanlış yoldayım 😄😄😂😂
- +1 yıl
2 gündür offline ım. 3 5 gün sonra bakacağım 😄😄😛😛😛
+1 yılBirinden hoşlanırsan kanka ayağı yap
18 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten öyle yapacağım artık ya, insan gibi yaklaşıyorum ama hemcinslerin anlamıyor.
- +1 yıl
Üzüldüm sana😞
- +1 yıl
Hayır yani güvendiğin insanın sana öyle bakması, çok kötü gerçekten. Kimisinin niyeti de farklı. Sizin bunca zaman çektiklerinizi şimdi ben yaşıyorum 😒
- +1 yıl
O kankanın art niyetli olması durumunu bende yaşadım baya zor durumda bırakıyor gerçekten. Totona mukayyet ol bak ne planlar dönüyormuş üstünde.😅
- +1 yıl
Ne oyunlar, ne planlar varmış iffetim üzerine 😄
Hayır yani insan gibi yaklaş, düzgün bir şekilde, öyle egoist ya da kaba saba da değilim, muhabbete gelirim. Niye bu tavır, niye bu taktik? - +1 yıl
Bu zamana kadar namusuna sahip çıkmışsın tebrik ederim😂 Belki gerçekten kanka olarak görüp sonrasında etkileniyorlardır davranışlarından vs.
- +1 yıl
O da bir ihtimal tabi. Ama iki türlüsü de hoş değil :D
Evet, koruyabildiğim için mutluyum :D - +1 yıl
Aynen.
- Aile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılÇok yakışıklısın kanka ondan olabilir :D
16 Yorumla- +1 yıl
Yok be oğlum, bunla alakası yok :D Öyle olsa benim istediklerim bana yüz verir 😄
- +1 yıl
Hahahah :D Bana da oluyorlar kanka geçer
- +1 yıl
Oğlum kanka deme habire, huylanıyorum 😄😂😂
- +1 yıl
oha lan dglgffgh ben gay değilim abartma :D
- +1 yıl
Şaka la şaka 😄😂😂
- +1 yıl
@PsikoCoban sıkıntı yok hahasdashd :D
O zaman kanka olmuş gibi yap asdnkcj
11 Yorumla- +1 yıl
Artık bunun üzerinden yürüyeceğim 😄😄
+1 yılKanka ayağı dötüm ayağıdır derim hep.
11 Yorumla- +1 yıl
Öyleymiş, evvel zaman duyduğumda anlamadım, sonra inanmadım, şimdi ise çok iyi öğrendim
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sen aşık olduklarını önce kanka yap
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapacağım artık. Doğru düzgün, masum duygularla yaklaşıyorum ama yaranamıyorum.
+1 yılİsteyince olmuyor işte
12 Yorumla- +1 yıl
İsteyince olmuyor ama istemeyince herkes geliyor. Ne lanet bir iş bu ya.
- +1 yıl
Öyledir😄
+1 yılKacan kovalanir galiba 😂
154 Yorumla- +1 yıl
Bir yere kaçtığım ettiğim yok, neyin kovalaması 😄😄 Hayır zaten kendileri bana kanka diye yaklaşıyor.
- +1 yıl
Kanka diye yaklasip nasil bisey hisseder insan ya 😂
- +1 yıl
İşte ben de bunu anlayamıyorum ya 😄 Kanka diyorlar vs., herhangi bir kızdan bahsedince trip yiyorum. Hani kardeştik :D?
- +1 yıl
Yakisikliysan oyle olur valla 😂
- +1 yıl
Keşke öyle olsam da yakışıklılığa dayandırsam 😒
- +1 yıl
Ahah 😂 sen kendini begen ki cevrende begensin
- +1 yıl
Böyle olacaksa kimse beğenmesin :D Ama bu konuda haklısın.
- +1 yıl
Ogretmenler hep haklidir 😂
- +1 yıl
Peki örtmenim, bundan sonra seni dinleyeceğim :D
- +1 yıl
Aferin yavrum 👍😂
- +1 yıl
Keşke okulda bunları da söylese örtmenlerimiz :D
- +1 yıl
Yavrum mu söylemişlerdir yaa 😂
- +1 yıl
Yavrum dediler, oğlum dediler, evladım, çocuğum, mikrop filan :D :D
- +1 yıl
Ahah hakaret yok bende 😂
- +1 yıl
Seni de görürüz örtmenim :D
- +1 yıl
Yaş 22, tatlı tatlı ''kızım, oğlum yapmayın'' dersin :D 40'ta görüşürüz :D
- +1 yıl
Ben kendim cok nazik biriyim yapmam gibi ama ogrenci milleti delirtebilir 😂
- +1 yıl
Bak yine biz suçlu olduk :D İleride görüşeceeğeeezz :D :P
- +1 yıl
Siz degil yaa 😂😂 sen ogrencim misin benim 😂
- +1 yıl
Öğreteceğin bir şey varsa öğrenmeye açığım :D Yoksa sağ ol cınım, kalsın.
Öğrenci olduğum için üzerime alındım birden, küçük kardeşlerime laf yok
https://i.hizliresim.com/Y4NZGD.png - +1 yıl
Okuyomusun 😂
- +1 yıl
Okuyorum örtmenim :D
- +1 yıl
Ne okuyosun 😂
- +1 yıl
Zootekni :D
- +1 yıl
Guzel 👍👍
- +1 yıl
Ben de bir sonuca varacak diye bekliyorum :D
- +1 yıl
Ne sonuca varacak 😂
- +1 yıl
Ne bileyim ben :D Okuyor musun, ne okuyorsun dedin ben de ilim, irfan bekledim :D
- +1 yıl
Okumayana kiz yok artik okuyun iyi yerlere gelin 😂
- +1 yıl
Peki örtmenim :D Okuyacağım, büyük adam olacağım örtmenim 😄
- +1 yıl
Aferin cocugum 😂
- +1 yıl
Gören duyan da 40 yaşında kadın sanacak 😒
- +1 yıl
Ay bende oyle hissettim su an
- +1 yıl
Ben de kendimi 7 yaşında hissettim 😥
- +1 yıl
Sen benden kucuksun ki zaten 😂
- +1 yıl
Senden büyük gösteriyorum ama örtmenim 😄
- +1 yıl
Fotoraftaki sen misin 😂
- +1 yıl
Evet, beğenemediniz mi örtmenim 😄😄?
- +1 yıl
Yoo hossun:)
- +1 yıl
Teşekkür ederim, ee ne diyorsun, senden büyük gösteriyorum değil mi :D?
- +1 yıl
Evet :)
- +1 yıl
Üzüldüm şimdi 😥
- +1 yıl
Uzulme 😂😂
- +1 yıl
Ben niye bu kadar yaşlı gösteriyorum ya?
- +1 yıl
Yok ya olgun duruyosun o kadsr
- +1 yıl
İleride ihtiyar duracağım ama 😄
Sizin yaşınız 22 mi örtmenim? - +1 yıl
Evet 😂
- +1 yıl
La bu nasıl öğretmenlik, hep online 😄😂 4 gün sonra görürüm ben seni 😂😂
- +1 yıl
Ahah aynen yaa 😂
- +1 yıl
Ben 19'um bu arada,20 değilim.
- +1 yıl
Taktin sen yasa 😂
- +1 yıl
Kompleks yükleniyor 😄😄😂😂
- +1 yıl
Bence takma
- +1 yıl
Hdi inş. s. s
+1 yılBilader aynısı bendede var takıl dalgana bak
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. Başka yol bırakmıyorlar.
+1 yılyokluk :d
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi sence 😄?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de erkekler icin gecerli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşver be kankaa
11 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah kanka.
+1 yılaman
01 Yorumla- +1 yıl
? ? ? ?
+1 yılÇünkü onun sebebi o
016 Yorumla- +1 yıl
Kanka ayağı kaz* ayağı yani?
- +1 yıl
Kaz* ne ki😑
- +1 yıl
Kanka ayağı g*t ayağı demeye çalışıyorum :(
- +1 yıl
Ha sanmam😕😕😕
- +1 yıl
O zaman neyin sebebi ne?
- +1 yıl
Belki ilk başlarda seni gerçekten kanka gibi görüyordur konuştukça tanıdıkça etkilenmeye basliyordur falan😕
- +1 yıl
Anladım. Bu gonular beni çoh sıhıyor...
- +1 yıl
😬😬😬😬
- +1 yıl
Çok komik tabi,32'şer gülersin :D :D
- +1 yıl
Ağlim mi yani¿😒😝😫😫😫
- +1 yıl
Tamam tamam, ağlama :(
- +1 yıl
Psikopat ćoban😪😪