Hadi bize anlatın yaptıklarınızı ))

Arabaya filan bakmıyorum ki de ya da maddi imkanlarına.
Zaten arabası ile ya da parası herhangi somut bir şey ile beni etkilemeye çalışan insan benim çevremde yoktur çünkü insanları çevremde barındırma o kadar IQ seviyesi düşük insanlar bir insana bir mal varlığı ile etkileyebileceğini zanneden insanlar ile bağlantım olmadı.
Arabasız erkekler nasıl kız tavlıyor sorusunun cevabına gelirsek de;
Kalbinin temizliği ile derim ya da mantığının ne kadar detaylı olduğu ile ya da ne kadar insanlara güzel etki bıraktıkları ile kısacası pozitif olan soyut kavramlar ile insanları etkileyebilirler.
Anlamadım
Sorun yok ya bende çok uğruyorum klavye azizliğine 😂😂ablam yok en büyük benim tek kızda benim kajsjsj ama beni bile red eden var biliyor musun😂
Hahhaha teşekkürler ama o hazineyi görmesi gereken kişi görmedikten sonra bir 💩yaramıyor
Kimseye bir şey iletmek yok 😬😬nikah mı o kadar yani yok be😂
Adaya gerek yok tatlım o koltuğun sahibi var zaten ama gelip oturmuyor jsjsjjs
@persordinary gerekirse bağlarız perso kımıldayamaz
Sert bağlamayalım iz çıkmasın😂😂😬🙏🙏😌
Yani diyorum ki ben de boşu boşuna abayı yakmayı kimse yapmasın hiç kimse yazık olur size😂😂
Kimsenin hayattan vazgeçme sebebi olmak istemem ben😂😂
Tamam ben bağlar giderim gerisi sende 😂
Bağlayıp bana mı bırakıyorsun
Aaaahhhhhhh😈😈😈😈😈👉💋👈
Sjjsjsjsjsjsjs
Arabası var diye tav olan kadınlar da ne bileyim. :D benzin bitene kadar falan takılırlar herhalde. Ev veya Araba gibi şeylere asla tav olmam. Arabasına güvenen erkekler de “basit” değiller mi ya 🙄 basit erkeğe basit kadın yakışır 😃
@_ALCHERA_ Puhaha Sosiden al haberi 😃
https://www.youtube.com/watch?v=-lcfABgHKfs
onun arabası var maalesef ruhu yok :D
@Pulsarr aklımdan bu şarkı geçti yorumu yazarken haha
@Pulsarr ☺️😍😍
Bunun cevabı çok basit Bhebek 😂 Biz arabası olmayanlar yani en azından artık olmayanlar arabası olan kızlarla yöneliyoruz. Neden diye sorarsan arabası olan , parası olan kadınlar erkekte parayı ya da diğer maddi şeyleri önemsemiyor ve zekaya , eğlenceye , duruşa bakıyor bu da biz fakırların avantajına oluyor.
Hem arabasızlık güzel bir şey. Hep arabası olan kişileri tanıyorsun. Dışarı mı çıkalacak gelip seni alıyorlar , işe mi gidilecek gelip sizi alıyorlar , bir yerde mi kalınacak sonra sizi bırakıyorlar. Yıllardır boşuna arabam olmuş. Bedava şoförlük yapıyormuşum sonradan bu güzel durumu keşfettim.
Vay be arabamı satsam mı diye geçti aklımdan ah ulen ah keriz gibi yaşıyoz 😄
Conta yakar , yağ yakar yok lastik al falan. Neyse hadi onları geçtim arabanın olmasi güzel ama eskiden bir yerde oturuyoruz beni bir bırak lafı sonra nereye diyorsun şehrin dışına. Yorulduğuna mı değersin getir götürcü olduğuna mı?😂 Şimdi birisini arıyorum gelip alıyor istediğim yerden 😂
Birde Ece hafta sonu Verde benim kızı gezdirecem diyenler var arabanı cünup edip veriyorlar ertesi günün arabaya gusul aldirmakla geçiyor 😂
Yok fulleyip verirler Allah var 😄
Arabayı sırtına bağlar çektiririm bana diyemezler öyle 😂 ibreyi nerde aldıysa orda teslim edecek fazlasına yok demem😂
Alemlere akalım sadoo 😂
Yeah🤟😄
Şoför benken sana bırakmam😇
Tamamdır dostum 🤞🏻
Yine çikolata yiyorum, çikolata yiyin ruhunuz güzelleşsin 😂
https://www.resimyukle.org/i/Ee7Lu
Guten Morgen diyarının 😄
Alamanya avradı olmuşem 😂
Çok çene yapıyoz sado eiglerimiz eridi gitti😂
Rüşvetle bana çene yaptırıyon😂
😄
Akbilim var hem de tam 😛😂
Evlilik yakın o zaman 😂
Hmm akbilim tam deyince..😂
Arabam şekil önümden çekil mert 😎😂
Cevap
136Cevap
Taktik okumaya geldim ama faydalı bir şey bulamadım 😃😃
Ben benimle tabana kuvvet gezecek bir sevgili istiyorum. 🤣🤣
Zeka ile tavlar
Komiktir tavlar
Ağzı iyi laf yapıyordur tavlar
Yakışıklıdır tavlar
Bilmem tavliyamiyoruz 🤭
Sırf araba için yanaşan kızlarda gevsektir.
Arabası olmayan diline güveniyor gadası. Dili kuvvetli olan arabalı kızları tavlıyor.
Bir arabaya düşecek kadar kendini düşüren kızlarla işim olmaz hayatta. Ben ilişkilerimi sapyoseksüel kadınlarla kurmaya özen gösteriyorum.
Bir kadını tavlamak için arabadan ziyade beyine ihtiyaçları var o da maalesef bazı insanlarda mevcut değil.. :) Keyifli geceler..
Hava atmak için markete bile arabayla giden bir erkektense metroda kitap okuyan erkekler daha çok hoşuma gidiyor. M5 metrosunda genelde hep aynı saatlerde denk geldiğim bir çocuk var. Hep altunizadeden biniyor Çekmeköy de benimle iniyor :'( ağlicam bu sevda bana yük
Ben sizi niye hiç görmüyorum? Alsldlşsös
Nasıl bir soru dedim kendi kendime ama günümüzde arabayla parayla motorla tavlanan kızlar var..çok uygunsuz çok seviyesiz bir haraket bu kızların açısından…asla birini seveceksen hoşlanacaksam parası var arabası var diye kendimi teslim etmem.. ben bu zaman kadar birlikte geçirdiğim ilişkilerimde kimseye kendi hesabımı bile ödetmedim.. ne kadar uzun ilişkim olursa olsun asla desteklemem ya da haa şöyle de olur bir günlük hesabı sen ödersin diğer hesabı karşıdaki öder anca öyle olabilir.. ama bakıyorum da çoğu kızlar erkeği bir cüzdan olarak kullanıyor…heey arkadaşlar lütfen gözünüz açık olsun kızların çoğu sizi siz olduğunuz için sevmiyor paranızı seviyor..
Motorla 😂😍😍kız tavlamak için değil de sevdiğimiz için biniyoruz. Motorun gücü ve egzozun sesi kalbimi çaldı😂
Bir tane bile arabası olan flörtüm olmadı. Aksine bana "gelirken beni de al" diyorlar akdkskd. Malın mülkün hiç önemi yok benim için ama önemli olan hemcinslerimi tavlamaları zor. Örneğin, bir arkadaşım honda civic arabası olan flörtünden bmw si yok diye ayrılmıştı. Civic hayallerimin arabası diyemedim😂😂
İşim olmaz
Bizimki de ticari ya zaten ajsjsj
Araba ile aşkın bir ilgisi yok bence. Ama hani klasik türk erkeğinin zihni nedense şöyle çalışıyor 😂
her şey araba değildir.
araba sadece 1 ulaşım aracıdır.
illa araban olması gerekmiyor insan sevdikten sonra
otobüslede
taksiyle de
bisikletle de
ya da yürüyerek de ulaşabilir.
önemli olan birlikte olmak.
arabasına ya da parasına güvenen erkekten bir hayır gelmez.
Hepi topu bir araba arkadaş ben anlam veremiyorum bu tarz şeylere kişi benim için gelmelidir evim arabam için değil şayet öyle değil ev araba için geliyorsa aldatılmayida göze almalıdır çünkü mal için yanıma gelen birgün mal gibi terk edilmeyi de göze almalıdır bence
26 yaşındasın bir şey diyecektim de yaşını gördüm. Benim yaşlarımda birisi için iyi bölüm ve karakter yeterli oluyor. Bu arada birisini parası için değil de karakterinden sevin bence. Denginiz olabilir, ama para için sevmek ayrı bir şey. Tanıdıklarım var örnek olarak buna benzer, ben söyleyeceğimi söyleyeyim de gerisini size kalmış.
25 yaşındayım
"Soru" bir insanın fikri değildir , diğer insanların fikrinin ne olduğunu öğrenmektir 😉
Nedense arabayla kız tavlama algısı sırf Türkiye'de var. Almanya'da kız tavlamak veya tanışmak için araba şart değil. Bilmiyorum Türkiye'de niye böyle. Bir açıklaması var mı arkadaşlar?
Almanya'da 3 maaş ile en lüks arabayı akın Türkiye'de kredi çeken ömür boyu borçlanırsın...
Fark bu.
Erkeğin bu cesaretine tav oluyorlar bence ))
Türkiye'de ÖTV diye bir şey var. O çok saçma geldi bana
Araba olayı şayet çok üst klasman bir araban varsa tavlarsın ama alt klasman bir kadını. Derdi mutluluk olan biri zaten arabaya falan bakmaz.
Ne mi yapar? Misal arabam olmadığı zamanlardan bahsedeyim kız arkadaşımin nöbeti sabah 7 de bitiyordu diye, 2 otobüs değişip onun çalıştığı yere saat 6.45 de vararak onun otobüse tek binmemesini sağlıyordum ve evine sağ sağlim vardığına emin oluyordum. Sabah 7 de nöbeti olduğunda ise 2 otobüs değişip ona sabah böreği alıp iş yerinde yesin diye , sonrasında 2 otobüsle evime gidiyordum? Sence değerim bilindi mi? Hayır. Anlatamadığım bir çok sey var... Cevabım :emek verir
👍🏻
Drama bak ya. Ulan şu adamı bıraktı. Peki mutlu olacak mı çok merak ettim şu an.
Beyin ve sempatiklik kafi oluyor zaten arabaya düşen kızlar uzak durulmalı
Arabayla herkes ayarlar önemli olan arabasız ayarlaya bilmek he bu arada dışarı bilgi vermiyoruz bu konuda
Benden sır çıkmaz ))
Olsun varımız yoğumuz elimizde Bi o taktik kaldı oda giderse aç kalırız 🤣
🤭
Böyle bir durumda şartlar gereği en iyisi toplu taşımada kız tavlamak en azından araba beklentisi olmaz.😀
Ya toplu taşımadan onu kurtaracak prensini bekliyorsa 🤪
.
Ya her türlü malın alıcısı var,
Parası pulu, maka ve mevkisi, yakışıklılığı ve çekiciliği, kimi performansı için birileri ile birlikte oluyor.
Yani herkes arabası için bakmıyor.
Ama sorunuzdan anlaşılan o ki siz buna önem veriyorsunuz.
.
Gösteriş budalası adamlar gösteriş budalası kadınlarla olduğu için diğerleri de budala olmayan adamlar olarak budala olmayan kızları tavlıyordur büyük ihtimalle.
Arabam var yine tavlayamiyorum😀😀 ya onuda gectim hanimefendileri evinden alip evine birakmazsak trip atiyorlar bu arabasiz adamlar nasil otobuse dolmusa bindirip gorusmeye getiriyorlar helal olsun valla😀😀
Kızlar ne kadar yalancı sağlam araba görseniz içine düşeceksiniz. biraz içten olun. Kızların mantık arabası güzelse parada var anlamında takılıyor asıl etken para araba sadece göstermelik.
Ben şirket aracıyla gezmeye bayılıyorum bu yüzden. Bir ilişkiye başladıktan sonra gerçekten düzgün birisiyse şirket aracı yerine kendi arabamla gidiyorum
Geçen yoldaydik, yürüyüş yapiyorduk. Beyaz bir araba son ses iğrenç bi şarki açti ve önümüzden arabanin direksiyonunu bir sağa bir sola çevire çevire geçti. Vee biz de anladik ki arabayi süren kişi direksiyon çevirmeyi biliyor. Bu da bir başari 😄😄😄👌👌 Ama maalesef kiz tavlayamiyorlar. Bu taktikler işe yaramaz. Tam tersi bence komik.
arabasını kullanarak size çiftleşme dansı yapmışlar. bir de bunun ayakta yapılan (namıdiğer keko dansı) versiyonu var en azından araba daha estetik XD
Arabası olması bir erkeğe kişilik, kültür ve saygınlık kazandırıyor mu? Ne hayvanlar var elbise giyip direksiyona geçen.. Arabası için bir koroya tav olan kızında kafasına...
Arabasız erkekler, araba için sevgili olan kadınlardan uzak duruyor. Ve bu sayede geriye kalanlar karakter ve zeka sahibi kadınlar oluyor. Ki bu tarz kadınlar paraya ya da arabaya bakmaz.
Tavladıkları eğlenilecek değil evlenilecek kızlardır çünkü. Erkeğe arabası için değer verilmez bu KS de ne kadar saçma sorular var ya
dil ile olabilir ya da kimi kızlar da direk erkeğin malafatina bakar yani cani sakso çekmek isteyen kızlar abaza erkek gibi düsünn öyle Kızlarda var seks düşkünü kızlardır akli fikri yraaktadir ama bizim karsımıza cikmiyorlar gizliden verdikleri için olabilir mi?
Bir kere sırf arabaya gelen kızdan hayır gelmez. Beni seven param için sevmesin. Beni seven beni ben olduğum için sevsin.
Beyni ve aklı olan bir kadın arabaya veya evi olan bir erkeğe değil seven değer veren sahiplenen erkeği sever değer verir
Kız tavlamak için arabaya gerek yok. Ayrıca tavlamak nedir yahu? Ben şahsen etkilemeyi tercih ederim 😎
Hayatıma giren insanların çoğu arabamı görmez, bilmez ilk etapta. En fazla iş için kullandığım arabalardan birinde görürler. Arabayla kadın tavlanmaz.
Benim 5 arabam var. Her arabaya bir kız tavladim. 😂😂😂
Bu soru şaka olmali 😂
Senin cevabın gibi 😂
Yok, benim cevabım gercek😂
Gerçekten 5 arabam var. Bir zamanlar 5 kız tavlamistim ama dersimi aldım. Şimdi sıfır olması daha iyi 😂
Hmm o zaman sorum hiçte şaka değilmiş 🍾
Yani, evet ama o olaylarda arabanın etkisi olduğunu sanmıyorum. 😂
Araba önemli tabii, kadınlarda haklı şimdi. Fantezilerini yaşamak ister her kadın, yani binip gezmek gibi. 😏
şu an ki zamanda araba olmasına gerek yok ki nefes alsın yeter düşüncesinde çok bayan da var erkek te var
Eli ayagi düzgün , ağzı laf yapan adamın başka birşeye ihtiyacı yok
Arabaya tav olan kızı tavlamıyorum. Tav olacaksa bana olsun paranın satın alabileceği şeye tav olan kızdan hayır gelmez :)
(2016 mercedes c180 im var)
Bide alta yazmış yaaa😂
@Çatıkfiliz kbiri gelip kız tavlayabilecegin araban mı varki kendini avutuyorsun diye yanıt vereceklerin geleceğini bildiğim için, söyleme gereği duydum 😂
kızlar çok basit olukları için arabasız erkekler tavlayamıyor.
Kiraliktir çoğu ruhsata bakın kızlar kanmayın oyle hemen... ruhsatta kendi adı yoksa yalandir
Tavlamak nedir? Biz adam gibi sever adam gibi seviliriz 👈
cinsel iliski istedigim vakit eskort bayanlarla gorusuyorum o kadar kizlari kandirib evliklik sevgilik ismi ile onlarla ilisikide olmuyorum. kimlerise kandirmayi sevmiyorum. eyer sevgilim olursada onunla evlenirim.
Arabasına güvenenler genelde kendinden umudu kesmiş gerek tip olsun gerek kültür olsun kızların dikkatini cekemedikleri için arabalarıyla bir yerlere gelmeye çalışıyorlar iste
Ağzı iyi laf yapıyordur.
Komiktir
İyi bir yalancıdır.😏
taksiyle ya da özel halk otobüsleri ve dolmuşlarla
Bazısının fikirleri bazısının neşesi bazısının tarzı yani herşey araba değil
Arabası olmayan sabah akşam kız tavlayan çok erkek tanıyorum
Ben önceleri tavladıktan sonra arabamı gösterirdim hızlı aşık olurlardı 😂
Benim arabam var ama kız tavlayamadım hiç o nasıl olacak?
Kız tavlamıyorum. Arabaya tav olacak kadınla da bir işim olmaz o da ayrı konu.
Arabam hiç olmadı sanırım büyük bir etkisi var :)
İlk önce arabalara düşecek olan kızları elemekle başlıyoruz kanka sdfgdsfgsdfgdsfg
Araba varsa kız var dediler araba aldık. Sağ koltuk çürüdü 🤣
Çok dandik arabam var diye tek kız yanaşamıyor. Satacağım diye tutturuyorum. (Renault 12 Toros sedan veya Fiat Uno düşünüyorum. Clio Symbol arabamın üstüne araç alma şansım sıfır!)
Arabam yok iken de kızlar beni tavlıyorlardı arabam var yine onlar beni tavlıyolar kılımı bile kıpırdartmıyorum feministler maalesef bütün her şey boşa :D
Arabanın bir yetenek olmadığını düşünen kızları buluyorlar. Arabaya tav olan kızın aklından şüphe ederim zaten.
Ha doğru dedin.
Anlatsınlar bizde bilelim incelikleri dimi ya😁
Çirkinim, TC kadınlarının istediği gibi en az 1.85 değilim, penisimden utanıyorum, elhiyet bile yok, para yok. Ben hep yalnız bir şekilde mutsuz huzursuz olmaya devam edeceğim. Boşa yaşıyorum. Ben öleyim o zaman.
Bunun araba ile alakası olmamalı diycem de ne fayda siz kızlar paragözsünüz
Para avcısı kadınları tavlamaya çalışan paralı erkekler içinde
pek masum oldukları söylenemez...
(Kızların çoğu yerine siz kızlar deyince farklı anlam katıyor cümleye..
Siz kizlar deyince hepimizi çektin o girdaba.)
Bende başka bir bakış açısı katmak istedim sadece , sorun yok 🤞🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?