Erkek arkadaşım beni oyaliyormu sizce yaptığı hareket hoş mu?

Arkadaşlar bisi sorcam lütfen yardımcı olur musunuz ya lütfen rica ediyorum sizden benim bi erkek arkadaşım varda onunla evlilik düşünüyorum ben de onunla 12 aydır sevgiliyiz çıkıyoruz yani kendisi burda tek ev tutmuş kalıyor kirada öyle ailesi burda değil uzakta samsunda öyle istemeye geliceklerdi beni ama gelmediler bilmiyorum fakat bu erkek arkadaşımla buluşmak istiyorum gezmek dolaşmak istiyorum falan fakat kendisi pek gelmiyor yanıma dün mesela işten saat 2 gibi cıktı eve gidip uyucam dedi bana sen çik gel yanıma dedi bende bindim arabaya gittim fakat oraya gittiğimde beni eve götürdü evine yani bende gittim evde benimle ilişkiye girmek istediğini söyledi bende olmaz dedim sonra biraz evde durduktan sonra çıktık dışarı gezdik ve ben eve geldim sizce bu durum normal bi durum mu bana hiç normal gelmiyor ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum bilmiyorum şu an ne yapmalıyım ayrılsammi acaba bi yanım ayrıl diyo bi yanım devam çünkü 12ay olmuş ilişkin diyo içimden sizce hepten nasıl koparmalıyım ciddi diyo benim niyetim bilmiyorum yaa işin ıçinden çıkamadım ki
Erkek arkadaşım beni oyaliyormu sizce yaptığı hareket hoş mu?