Erkek arkadaşım beni oyaliyormu sizce yaptığı hareket hoş mu?

Arkadaşlar bisi sorcam lütfen yardımcı olur musunuz ya lütfen rica ediyorum sizden benim bir erkek arkadaşım varda ya onunla 12 aydır sevgiliyiz çıkıyoruz yani kendisi burda tek ev tutmuş kalıyor kirada öyle ailesi burda değil uzakta samsunda öyle istemeye geliceklerdi beni ama 12 ay oldu hala gelmediler bilmiyorum fakat ben erkek arkadaşıma pazar günü dedimki sen gel yanıma gezelim dolaşalım vakit geçirelim dedim oda bana yok sen gel buraya evede gideriz tamam dedim ona ve gittim yol 1,5 saat falandı gittim evine götürdü beni o sonra evinde benle ilişkiye girmeye çalıştı bu bende olmaz dedim sonra biraz durup çıktık evden ya bu benim erkek arkadaşım nedense sürekli benimle ilişkiye girmek istediğini söylüyor yani görüntülü konustugumuzda da bana oranı buranı ac diyor bende sıkılıyorum bu durum ne yapmalıyım ayrılsammi acaba bi yanım ayrıl diyo bi yanım devam çünkü 12ay olmuş ilişkin diyorum içimden ama çıldırıcam birisi kesin bisey söylesin lütfen ciddiyim diyo bana evlilik diyo niyetim anlamadım?
Erkek arkadaşım beni oyaliyormu sizce yaptığı hareket hoş mu?