Hem kendisi ayrılığı isteyip asla olmayacağını söyleyip instagrama benimle anısı olan resimi
Yanında ben varım beni kırpıp kendisini koymuş napmaya çalışıyor anlam veremiyorum sonuçta ben ayrılsam birinden onunla olan resmi koymayı bırakın bakmam bile neden çünkü kafasında bitirmiş
kaldıki şu an onu sevdiğim için ağlayarak bakıyorum o ayrı konu
Yanında ben varım beni kırpıp kendisini koymuş napmaya çalışıyor anlam veremiyorum sonuçta ben ayrılsam birinden onunla olan resmi koymayı bırakın bakmam bile neden çünkü kafasında bitirmiş
kaldıki şu an onu sevdiğim için ağlayarak bakıyorum o ayrı konu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ona ceza vermek istiyor isen iletişime gecme
Aradığım psikolog ayagıma geldi😂
Şöyle benden ayrıldı hiç ayrılma ihtimalimiz yok iken ben onun için 500 km yol gidip ankaraya vardım bana neden geldin dedi o saatten sonra ona karşı kılımı kıpırdatmadım
Beni heryerden engellemişti yavaş yavaş onları kaldırdı whatsapta durum paylaştı numuramı silmediğini felan göstermeye çalıştı son görülmesini açtı ama ben hayalet oldum profil resmim yok son görülmem durum okundu bilgim yok durumlarına baktığımı bile görmedi sonrası malum engel
Ben bana geri dönmesini istiyorum açıkçası ama elimden geleni yaptığım için hiçbirşekilde daha ona adım atamam atsam dahi bir değerim olmaz sizce napmalıyım
Ayrılık mevzusu aileler yüzünden oldu normalde eylül ayında istemeye geleceklerdi benim ailem pürüz çıkardı gurur yaptı erkek tarafı siz istemiyorsanız biz hiç istemiyoruz gibisinden
Oda ailesinin dolduruşuna geldi diyebilirim
Yaşadıgın bu duygusal ilişkiden cıkan enkaz seni oldukça yıpratmış, üst üste Her gün Duygusal sancılar yasadıgına eminim. Bir tarafın onu seviyor iken diğer tarafın nefret ediyor. Onun ne yaptığı değil, senin ne yaptığın önemli. İlişkiniz ne kadar sürdü?
2.5 senelik bir ilişkimiz oldu yaklaşık bir senesi aynı şehirde idik
1.5 senedir ayrı şehirlerdeyiz sürekli onu bekledim ortak amacımız doğrultusunda hep birbirimizi destekledik (tabi ben daha çok)
Ben giyeceğim elbiseye kadar karar vermiştim fincan takımı beğeniyorum felan ona gösteriyorum o sırada o ayrılık planları yapıyormuş ben kendi kendime gelin güvey olmadım hatta o kendisi daha çok istiyordu bu mesafelerden kurtulmak vesaire
Bedelli askerlik yaptı haziran ayında biter bitmez istanbula geldi orda da pek iyi değildi onunda etkisi olabilir ama beni sevdiğine gerçekten inanıyorum ben onun yanına ankaraya gittim ya orda beni defalarca yıktı asla seninle bir araya gelmeyeceğiz beni son görüşün. Ama bir yandanda beni kötü bilme diyor
Ordayken bile ağzından kaçırdı 2-3 kere hayatım diye cümle kurdu
ailesi ayrıl demiş o da sinirle gururla ego ile yaptı birşeyler nasıl olacak bundan sonrası bilmiyorum
Ailesinden bir kaç kişi ile takipleşiyorum onlar falan ayrılıga ragmen çıkmadılar takipten
Biraz umudum oradan
İlk ayrıldığımız hafta napıcam ben diye bir o tarafa bayılıyordum bir bu tarafa bayılıyordum mecazi değil benim üzüntüm sinirim hep mideme vuruyor iki hafta çok özür diliyorum hep istifra ettim hala daha ara ara düşününce öyle midem bulanıyor bunları ben hiç haketmedim kendiside biliyo helallik istedi vermedim çünkü bir insana bu kadar ümitlendirip iki ğünde karar verip pat diye bırakamazsın madem kararın değişecekti bu kadar net konuşmucaktı bana bile ayrılıktan söz ettirmiyordu kızıyordu kendisi defolup gitti
Bu duygusal travmayı oldukça ağır yaşıyorsun. Bir insan olarak senin adına çok üzülüyorum çünkü inanın bende sizin gibi aynı hisleri yasıyorum hemen hemen aynı şeyler basıma geldi. En büyük suç bir kalbi içten içte öldürmektir bazen. Bu travmayı atlatacaksın zamanla. Onu unuturmuyum diye soracak isen unutamazsın. Hala acı cekersin üzülürsün ağlarsın huzursuz olursun. Sadece acılarını uyuşturur yaralarının üzerini örtersin. Senin bu noktada ona karşı yapabileceğin birsey yok. elinden gelenin fazlasını yapmıssın hatta. İlişkiye emek sevgi katmışsın beklemişsin. O vazgeçmiş belli ki. Belki şu an onu bekliyor olabilirsin cok doğal ama ilişki artık büyük darbe almış. nasıl toparlanabilir Di ki? Sevgi yerine nefrete bıraktığı zaman...
En acısıda hala ara ara hata olarak kendimde birşeyler arıyorum ama hatalı tek kişi kendisi ben ailemi bile karşıma aldım
Sadece bana dönsün istiyorum sağlıklı düşünemiyorum bazı zamanlar sence dönebilir mi o unutabilirmi
Onun annesi yoktu ben ona anne gibi davrandım askere gidiyor diye asker çantası yaptım o giyindikleri yeşil şeylerden aldım normalde bunu anneler hazırlar ben eksiklik hissetmesin istedim
Yeni eve taşındı yanında olamadım ama tencereler aldım ğönderdim maddi manevi yanında olmaya çalıştım
benimle iletişime geçin isterseniz
sizde hata yok
Mesaj atamıyorum xper2 olması gerekiyormuş
Telegram: @Darksiderss52
Discord: Loren#1702
Instagram: zeusapaki
Bana bu kanallardan ulaşırlar. sizde ulaşabilirsiniz.
Ne alaka kendinden pay çıkarma bence.. beğenmiş koymuş bilerekte yapmış olabilir senin takip ettiğini bildiği için
Fotoğrafta yan dönmüş bana bakıyor ama çokta ahım şahım bir resim değil beğeneceği dediğim gibi büyük anısı var resmin ona birşeyleri hatırlattığı aşikar