Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Eskisini unutamamış yerini seninle doldurmuş derim
Ama dolmamış ki eskisi ile hala uzaktan yakından bunu takip ediyor ilgileniyor en yakın fırsatta gider derim
Eskisinden bir mesaj alır götürür03 Yorumla
Soran+1 yılO kızla biz ayrıldığımızda çok kısa bir dönem flört etmişlerdi, sonra onu bırakıp bana geldi, yani kız istiyordu benimkini... aradan 1 yıl geçti, biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve bir kaç aydır izliyormuş... ne yapmaya çalışıyor?
- +1 yıl
Unutamamış içimdeki boşluğu seninle doldurmaya çalışmış ama dolmamış dönüş yakındır ayrılık yakındır bunun tek göstergesi bu ne daha sana karşı davranışlarını bir soğukluk var mı nasıl yani sana karşı eskiye bakış yani iyi olduğunuz zamanlara karşı davranışları nasıl sana karşı
Soran+1 yılBana karşı aynı ama şunu anlamıyorum biz nişanlanmadan öncede o kıza gidebilirdi yani bir engel yoktu, o kadar istese şu an onunla birlikte olabilirdi. Bu durum bir kaç aydır devam ediyor ama kıza hiç yazmamış. İstese şimdiye kadar kızla iletişme geçmez miydi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kendine değeri olan basit olmayan insan bunu kabul etmez
17 Yorumla
Soran+1 yılBenimle ciddi bir yola girdi ama kızın engelini kaldırmış ve bütün paylaştıklarına bakıyormuş.
Sence amacı ne?
Soran+1 yılAma kıza bir şey yazmamış... Öylesine bakıyor olamaz mı?
- +1 yıl
İla yazması mı gerek bırak hadi sende kendine yalanlar söyleyip onu hakkı çıkarmaya çalışma anladı m onu seviyor sun diye yalanlar la kendini kandırıyor sun sen bu yalanlar la 3 gün mutlu olursun çok boş savunma bu senin ki adı üstünde eski flört içinde ki nukse duyguları bu kıza karşı beynini uyandırmış izliyo hatta sana ağır bir gerçek daha söyleyim bu kız bugün ona verse hayatta almam demez ama hayat senin kendini kandır maya devam et yarın ağlayacak omuz arama
Soran+1 yılYa biliyorum haklısın, her şeyin farkındayım, kendimi kandırmıyorum ama aklım almıyor bu kadar bu kıza meraklıysa benimki onunla iletişime geçerdi ulaşmaya çalışırdı.
Gözünü yırtar ayrılırım, değer vermeyen hiçe sayan insansıdan..
01 Yorumla
Soran+1 yılO kızla biz ayrıldığımızda çok kısa bir dönem flört etmişlerdi, sonra onu bırakıp bana geldi, yani kız istiyordu benimkini... aradan 1 yıl geçti, biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve bir kaç aydır izliyormuş... ne yapmaya çalışıyor?
- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sinirlenirim öyle bir şey olsa ve aklının hala olduğunu düşünürüm sonra da ayrılırım.
09 Yorumla
Soran+1 yılYa gerçekten anlamıyorum... Benimle ciddi bir yola girdi ama kızın engelini kaldırmış ve bütün paylaştıklarına bakıyormuş.
- +1 yıl
Sence de gayet açık değil mi senle olduğu halde aklı hala onda demek ki..
Soran+1 yılAma kıla iletişime geçmemiş, öyle olsa ona yazmaz mıydı?
- +1 yıl
Kız artık istemiyordur belki
- +1 yıl
Éğer onu bırakıp sana gelmişse sana ondan daha çok değer verdiğini gösterir. Kaldı ki kıza bakmasına kaçan kovalanır hesabı erkekler hiç bir zaman eskileri unutamazlar. Eğer onunla olsaydı sonrada seni merak ederdi emin ol
Soran+1 yılKaçan kovalanır yani şimdi benimki mi onun peşinde düştü?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılYapma ya :/
Ama kıza niye yazmadı o zaman sence?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bunu yapıyorum çünkü sevgilimle birlikte attığım fotoları görsün istiyorum. Sevgilim de fark etti ama bişey demedi
01 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle bir durum yok işte, ikimizle alakalı hiç bir paylaşım yapmadı. Kızın engelimi kaldırmış ve bütün paylaştıklarına bakıyormuş.
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. bu merakla bu hatun beni yer falan derdim heralde :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi hatun? 😂
+1 yılBu kızlar niye mal mal paylaşım yapıyor aklını kullan biraz seni sevmiyorsa yol verecen tek erkek omu
07 Yorumla
Soran+1 yılSevmezse benimle ciddi bir yola girmezdi ama anlamıyorum kızın engelini kaldırmış ve bütün paylaştıklarına bakıyormuş.
- +1 yıl
Erkeklerin klasik yalanları yakında kullanıp atarsa seni buraya bekliyorum seni
Soran+1 yılBenimle nişanlandı bu kişi
- +1 yıl
Saftirik misin kızım evli olan kisinin bile sevgilisi oluyor benle nisanlandı ne sen secim misin? E o zaman evliyken aldatıldıgında benimle evlendi diye mi kendini avutcaksın yav yukarda o kadar yazdım hala anlamamıssın bosuna kendimi yoruyorum cidden safsın be bacım baska sozum yok sana ama 2 gun sonra burda aldattı diye sakın aglama kendi kafana sıkıyosun
Soran+1 yıl@seerenayyy çok haklısın ama çok seviyorum bi çözüm bulmalıyım
- +1 yıl
Sevgi kadın doyurmaz bacım erkek kıtlıgı yok ömrün boyu aglayacagına 2 gun agla yol yakınken ayrıl
+1 yılHala onu unutmamış demektir o ilişkiye daha fazla devam etmek istemezdim :Dd
08 Yorumla
Soran+1 yılYa gerçekten anlamıyorum... Benimle ciddi bir yola girdi ama kızın engelini kaldırmış ve bütün paylaştıklarına bakıyormuş.
- +1 yıl
Peki sana karşı davranışı değiştimi
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
konuşmuyosa bı sorun yok bence fazla kafana takma
Soran+1 yılŞu an için konuşmuyor ama kız ne paylaşsa anında bakıyormuş
- +1 yıl
Sürekli sayfayı yenilediği içinde olabilir herşeye kötü açıdan bakma :)
Soran+1 yılWhatsapptan durumlara bakıyor
+1 yılÖzlediyse aklı kaldıysa dönebilir diye düşünürüm
11 Yorumla
Soran+1 yılBenimle ciddi bir yola girdi ama kızın engelimi kaldırmış ve bütün paylaştıklarına bakıyormuş.
+1 yılOna karşı hisleri hala mevcut diye düşünürüm.
02 Yorumla
Soran+1 yılO kızla biz ayrıldığımızda çok kısa bir dönem flört etmişlerdi, sonra onu bırakıp bana geldi, yani kız istiyordu benimkini... aradan 1 yıl geçti, biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve bir kaç aydır izliyormuş ama yazmamış... ne yapmaya çalışıyor?
- +1 yıl
Eski defterleri açması garip
Hala aklı eskisinde olduğunu için ayrılırım.
01 Yorumla
+1 yılAnormal direkt ayrılırım
018 Yorumla
Soran+1 yılAyrılamam ciddi bir yola girdim. O kızın engelimi kaldırmış :/ ve paylaştığı her şeye bakıyormuş.
- +1 yıl
Saf mısın sen ya neyin ciddi yoluna giriyorsun cocugun aklı onda resmen iki g. ram ak. lın yok ak
Soran+1 yılNişanlıyız :/
* bu durum bir kaç aydır devam ediyor ama kızla hiç iletişme geçmemiş, sadece meraktan olamaz mı?- +1 yıl
Kusura bakma ama merak bile etmemeli sen kafayı yemissin evlenince yatakta bastıgında anlarsın o zaman san
Soran+1 yılÖyle deme ya zaten üzülüyorum:/
Kızı isteseydi ona yazmaz mıydı?- +1 yıl
Kızı istedigi icin bakıyor zaten kendini avutma saf mısın kızım sen ya illa yatakta basınca mı anlayacaksın
Soran+1 yılÇocuk benimle nişanlandı, onu isteseydi onunla birlikte olmaz mıydı?
- +1 yıl
Kızların kendini avutma sekli onu istese onla olmaz mıydı mxkxnx safsın yemin ederim ben sana laf anlatamam iyi geceler kardesim napıyosan yap ellerimi yoramam
Soran+1 yılE sen söyle o zaman? Kızla iletişime geçmemiş bu yüzden öyle düşündüm
- +1 yıl
Ben sevgilimle beraberken eski sevgilisine ya da konustuguna baksa ayrılırım cunku aklı onda kalmıstır. Bir kadın evlenmisti eşi evlendigi zaman eski flortune bakıyormus sonra mesajlasmaya baslamıs aynı durum sende de yasanacak yatakta basmadıkca sen inanmazsın ak hatta ayrılmazsın bile o durumda ben sana burda yol gosteriyorum iyiligin icin ama sen kendini avutmaya calısıyorsun o gozlerini birazcık olsun aç hayatını karartma evlendikten 2 gun sonra buraya gelip eşim eski flortuyle konusuyo beni aldatıyo diye sakın aglama saf olma biraz zeki ol zeki zor degil
Soran+1 yılYorumum için teşekkür ederim, haklıma biliyorum ama benim için çok zor bir durum
Sence kıza yazacak mı?
Bir çözüm bulmalıyım- +1 yıl
Keske yazsa aldatır da
Soran+1 yılAnlamadım? Niye keşke yazsa?
- +1 yıl
Yani diyorum ki keske sadece yazmakla kalsa aldatırda diyorum anladın mı beni
Soran+1 yılAnladım canım :/
- +1 yıl
Artık ayrılmazsan da sana diycek lafım yok bacım
- +1 yıl
Aldatıldım diye aglama
Soran+1 yılAh ah :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil istemem öyle bisey
05 Yorumla
Soran+1 yılBenimle ciddi bir yola girdi ama kızın engelini kaldırmış ve bütün paylaştıklarına bakıyormuş.
Cevap sahibi+1 yılBence uyar eğer devam ederse yol ver o ne öyle
Soran+1 yılBende anlamdım, öylesine bakıyor olamaz mı?
Cevap sahibi+1 yılSürekli diyosun bence hiç normal değil
Soran+1 yılEvet sürekli
+1 yılAyrılırım hemen
01 Yorumla
+1 yılEskiler eskide kaldı önüne baksin
01 Yorumla
+1 yılBen izliyorum oda izleyebilir yaşanmışlıklar var
010 Yorumla
- +1 yıl
Senin yanında ise boswer ya da çek kendinj geri kısa süreliğine düzelir her şeye tamam deme kiziyirsan belli et
Soran+1 yılEvet benim yanımda ama bu durum bir kaç aydır devam ediyor, kızın hikayelerini hemen izliyormuş
- +1 yıl
Eski alışkanlıklar normal ben 4 yıldır evliyim ara ara bakıyorum ne yapiyolar karımı da seviyorum iç güdü ne diyeyim
Soran+1 yılAma bu sürekli bakıyor
- +1 yıl
Hiç konusmadin mi bunu
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Bence konuşmalı rahatsızlığını dile getirmelisin
- +1 yıl
Ben izliyorum O da izleyebilir geniş misin sen
Yani bunun aynısı sana yapılsa kabul edersin
Doğru düzgün yorum yap kardeşimizi yanlış bilgiler verme biz burada arkadaşlarla beraber doğru bilgiler verip doğru yolu bil bulmasını sağlıyoruz kendine gel sen gelirsen biz ne yapalım değil mi arkadaşlar
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Çok öğk bir durum.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSktr git ona derim
110 Yorumla
Soran+1 yılAma biz ciddi bir yola girdik :/ kızın engelini kaldırmış ve bütün paylaştıklarına bakıyormuş.
- +1 yıl
Ciddi filan inancın yokrur benim
Soran+1 yılNişanlıyız :/
- +1 yıl
Açıkça konuş yoksa uzak dur bence
Soran+1 yılOf Of 😐
- +1 yıl
İsin biraz sıkıntılı
Soran+1 yılEvet :/ öylesine bakıyor olamaz mı?
- +1 yıl
Sen buna inaniyor musun
Soran+1 yılİnan ki bilmiyorum, kıza hiç bir şey yazmamış ya acaba sadece merak mı ediyor diye aklıma geldi? Ama sen erkeksin daha iyi bilirsin
- +1 yıl
Açıkça konusmalisin
ENGELLERM direk
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
O kızla biz ayrıldığımızda çok kısa bir dönem flört etmişlerdi, sonra onu bırakıp bana geldi, yani kız istiyordu benimkini... aradan 1 yıl geçti, biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve bir kaç aydır izliyormuş... ne yapmaya çalışıyor?
+1 yılKıskancşık
013 Yorumla
Soran+1 yılNe kıskançlığı anlamadım?
- +1 yıl
Onu kıskanır
Soran+1 yılOnu niye kıskansın? Benimle ciddi bir yola girdi, niye hala o kızın paylaştıklarına bakıyor?
- +1 yıl
Aklı onda mı
Soran+1 yılBilmiyorum 🤔 sence?
Ama aklı onda olda kıza yazmaz mıydı?- +1 yıl
Onla yatmış mı
Soran+1 yılHayır o kız çok ciddi evlenmeden kabul etmez
- +1 yıl
Sen
Soran+1 yılBiz yaptık her şeyi
- +1 yıl
Onun istediği herseyi yaptın mı
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılVe nişanlıyız
- +1 yıl
Doyuyor mu ya da sen doyuyor musun yetiyor mu
Bitiririm olmaz öyle
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum... kıza yazmamış ama...
Soran+1 yılEvet biliyorum ama niye yapmıyor o zaman? :/
Kaç aydır kızın paylaştıklarını izliyormuş ama iletişime geçmemiş. Sence bu ne demek?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat