Bazı insanlar barışmak isteselerde karşı tarafa mesaj atmaya çekinirler , çok sevdikleri hâlde sırf gurur yaptıkları için mesaj atmayı tercih etmezler. Peki siz barışmak istediğiniz insana yeniden deneyelim mi mesajını gönderir misiniz?
Barışmak istediğiniz eski sevgilinize yeniden deneyelim mi mesajını gönderir misiniz?
Zaten denemişim olmamış yani ne bu mesajı atarım ne de böyle mesaj atan kişiye olumlu bir şekilde dönerim. Sonuçta sevgili olmuşuz , bir level kasmışız , denenmiş ve olumsuz sonuçlanmış. Ötesini berisini irdelemeye gerek yok diye düşünürüm. Ayrıca ayrılıkların büyük istisnalar dışında yeteri kadar sevgi olmamasından ötürü olduğunu düşünüyorum. Birisi de sonradan daha çok sevemez , başkalarına gitmiştir daha iyisini bulamadığı için dinlenmeye gelmiştir.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne istediğini bilen, kendinden emin ve olgun bir erkeğim ama çok kolay arkadaşlık kuramam. Arkadaş olduktan sonra kolay ilerler fakat kolay kolay küsmem. Bu işler çocuk oyuncağı veya evcilik değil. Kindar değilim ama ödeşmekte adettendir. Bittiyse tüm değerini sıfırlamıştır.
Gel diyince bu sefer o da seni seviyor olsa bile bir havalara girip kendini geri çekiyor ben yok ya yazmam istemez veya geri çeker ya da kırıcı birşey söyler sonra da daha beter üzer falan hiç yazmayıp 1 ay falan ağlarım zırlarım ama geçer kırıcı birşey söylerse gerçekten mahvolurum bu sebepten yazmam
Atmam, gururdan da değil. Olmayan bir şeyler sonucu bitirilmiştir zaten o ilişki. Sevsem de tekrar dönmem, zamanla duygularımın da üstesinden gelirim, aşırı gereksiz ve vakit kaybı olarak gördüğüm durumlar bunlar.
4sene sevgilim oldu 4 senede artı sevdim ama sonra pes ettim. Çünkü instagramdan sürekli yazdım ama sürekli engel attı farklı farklı hesaplar acsam bile engel attı. Snapchat denedim o da olmadı. Hatta bi arkadasımdan yardım istedim telefon numarasını aldı ordada yazdım ama yine olmadı. napalım gerçeği söylüyorum ama beni bi türlü dinlemeden engel attı. Bi arkdasım yüzünden ayrıldık. O yüzden arkdasınızı iyi seçin sonrası acı oluyor. şu an asosyal gibiyim. :/
Hayat bu napalım her gece ne yapsam die düşündüm ve her gece sürekli agladım ama onun sevgisi şefkati harikaydı. O sevgisini özlemdim. Mesela yine buna benzer birisi çıksa severdim ama daha cok güven sorunu yaşardım. Ve biz evlenmeyi ve cocugumuz oldugunda isimlerini bile düşünmüştük. Bu hayallerimde gitti. Neyse şu an artık ileriye bakmak.
Evet haklısın sen elinden geleni yapmışsın üzülme. Arkadaşın yüzünden neden oldu çok merak ettim söylemek istersen tabi. Ozelden de yazabilirsin istersen
Tabi anlatırım. Bizim sevgili durumumuz harikaydı. neyse benim kız arkdasım vardı ona her konuda yardım ettim en yakın arkadasımı bile ayarladım ama işte... Neyse benim babamın tayini cıktı ve biz halen sevgiliydik ama bigün ben kız arkdasımı aradogımda okuldaki arkdaslarımı tanıttım ve ordan faydalanarak eski sevgilimi aradı ve farklı sekilde anlatmıs benim aldattıgımı filan ve ben bunu baska arkdasımdan öğrendim ve öyleymiş durum zaten o aksam hemen bana yazdı ama o kadar hızlı olduki ne yapacagımı bilemedim ne yapsam ne etsem olmadı o kız arkdasımada bişey demedim. Yoksa sonra eski sevgilim bana patlardı. Öyle
Anladım ya kötü olmuş:/ mesajlarda herseyi yazsaydın bari aldatmadım falan diye aciklamissindir zaten de neyse hayırlısı olsun üzme kendini. Daha iyileri çıkar karşına ✨
hayır göndermem asla olsemde geri barışmak kimseyi yok yere bırakmadım ihanet sadakatsizlik namussuzluk hatsafada kimse yuva kurma derdinde değil kimse aile olma dersinde değil herkes yaz aşkı arıyor ve asla kadınlara kendimi kullandirtmam
Böyle 4/5 defa denedik, olmadı. Bazen gurur iyidir, fazlası ise zararli. Yerinde olacak her şey. Yoksa Sezen Aksu'nun da dediği gibi; git git giit (gitme kal n'olursun)
Eski sevgilimle neden barışmak gibi bir durumum olsun? Sevgilim olsa barışmak için adım atarım ama adı üstünde eski sevgili. O artık bitti, geride kaldı. Net
Arkadaş bile olunmamalı. Dünya üstünde 8 milyara yakın insan var. Birine takılıp kalmak, üstelik eski? Geçin bunları boşa zaman kaybetmeyin. Tanım; Şansı olmayan eski ex.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ayrılıktan sonra 1 ay yok özledim yazdım bir gece. O da şimdi mi dedi, her gün dedim bana ne dese beğenirsin? Her gün özlediğine inanmıyorum dedi. Ayrılalı 8 ay 14 gün oluyor ve hâlâ özlüyorum. Neyse, desem bile yargısız infaz yapacak halde.
Bakımlı ve köyde yaşamayan arıyormuş bahanesi buydu. Ama hiçte bakımsız değilim bunu herkes biliyor. O istiyordu ilişkimiz olsun diye hatta ben Ağustos ayında buna rest çektim olmaz diye sonra ben bunu aklımdan çıkaramayınca anladım onsuz olmayacağımı. Kabul etti 1 hafta zar zor çıktık sonra bahanesi bu oldu. Onunda yaşadığı yer bizim köyden farksız değildi ama bilemiyorum. Mutlu olsun yine ne diyeyim şimdi.
Hayır bana gelmedi alıntı bir fotoğraf bu , ama bana böyle bir mesaj gelseydi istemiyor olsaydım bile bunu karşımdakini kırmadan güzel bir şekilde söylerdim.