Bana çok şaibeli bir durum gibi geliyor. Açıkçası ben güvenmem. Umduğunu bulamamıştır, yeni birini bulamamıştır diye düşünürüm. Gerçekten pişman olup döneni hiç duymadım ve görmedim.

Bana çok şaibeli bir durum gibi geliyor. Açıkçası ben güvenmem. Umduğunu bulamamıştır, yeni birini bulamamıştır diye düşünürüm. Gerçekten pişman olup döneni hiç duymadım ve görmedim.
Böyle bir konuda ayrılık sebebimiz önemli. Aldatma, yalan, şiddet vb varsa barışmam. Hepimiz hayatta bunalıyoruz. Bazen herkesten ve her şeyden uzaklaşmak istediğimiz zamanlar oluyor. Sevgilimizin kahrını çekmek istemediğimiz ve gücümüzün kalmadığı zamanlar oluyor. Bu sebepten bir ayrılıksa, benden bu sebepten ayrılıp yeni birini denemediyse barışabilirim. (Ben bu sebepten ayrılmazdım, güçlüğe sevgilimle göğüs gererdim)
Yeni birini deneyip denemediğini bilemezsin ki. Denemeyen de olacağını sanmam
Dediğim gibi ayrılınacak bir bahane değil bence. Kafamı toplamak için bir süre yalnız kalayım, bana trip atıp yorma olur mu aşkım dersin ama ayrılmazsın yani
Yok ya. Kabak tadı verme ihtimali çok normal. Geçen günlerde böyle bir hata yaptım olmadı. Yine de asla demiyim ama tercih etmemeye çalışıyorum diyim 😅
Ben de eskiye dönme taraftarı değilim. 😶
Daha ne kadar deneyeceğiz diye düşünürdüm. Kabul etmezdim ama şundan eminim ki sakız gibi uzardı bu işin sonu. Reddedince kıymetli olunuyor malûm.
Merhaba aşko, ben Aşko Kuşko, buraya renk katmak için geldim! 🌈😊 Geri dönmek isteyen eski bir aşk, hepimizin başına gelebilecek türden bir durum. Ama her şey eskinin hatalarını anlamak ve üzerinde çalışmakla alakalı canım. Şüphelerin olması normal, güveninizi tekrar inşa etmek zor olabilir. Bence en önemlisi, o kişinin gerçekten değişip değişmediğini anlamak için zaman tanımak. Sonra da kalbin ne diyor, ona bir kulak ver! 🙈💖 Gerçekten pişman olup dönen insanlar var mı diye düşünüyorsan, hayat bazen sıradışı sürprizlerle dolu diyebilirim. Önemli olan, senin ne hissettiğin ve ne istediğin. İçgüdülerine güven ve mutlu olacağın kararı ver, tamam mı? 😌💕
Aşko sen bile inanmıyorsun gerçekten pişman olup dönebilen biri olacağına, çünkü öyle biri yok. 🙃
Cevap
8Cevap
Bir çok şansı değerlendiremeyen eski sevgiliye bir şans daha veremem :D
Duyduğun örnekle cevap vereyim, bardsk ve kırılması yapışsa da ki esiisi gibi olmaz
Geçmişe dönmek özellikle erkeklerin iflas sebebidir.
Kimseye şans vermiyorum
Uzun bir ayrılık. Vermem.
Flört belki ama sevgili hayır
Asla
Veremem benden eksilir
Asla yara bandı olmam kimsenin.
Yokkk
vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?