Evlenicek ve daha evlenmeden bizde kalıyordu o adam bende rahatsız olduğumu belirtmeme rağmen ve uygun olmadığını söylememe rağmen annem beni dinlemedi bende anneanneme taşındım bana bir kere bile geri gel demedi. Başka bir adama mı tercih edildim ben şimdi? Evimi de çok özledim aslında
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kendi hayatını idame ettirebilecek güçte isen tek yaşa boş ver dönme
O güçte değilim ama öyle yapacağım
Maalesef geri plana atılmışsın. İnadını mantıklı kullanmalısın, boş boş inat yaparsan sana bir getirisi olmaz
Nasıl yani ne yapmalıyım
Yani evine gidecen. Gitmesen annen tepkine karşı bir hareket sergilemiyormuş. Evine gittikten sonra da kendi yaşamını biraz kontrol altına alıp. Anne evinden temelli ayrılacaksın
Ya evlenmediği adamla aynı evde yaşamak o kadar rahatsız edici ki. Ben daha tanışalı 2 hafta bile olmadı nasıl rahat edeyim orda. Annemin bana saygısı yok ki evde kızım var o ister mi, ne düşünüyor hiç düşünmedi bile beni
Senin fikrini önemsemiyor işte. O yüzden proteston fayda vermiyor. Boşuna inat etme. Evin senin için daha uygunsa kulaklarını kapat bir süre daha kal orada, kendi hayatına geçişe kadar
Kendi evimde rahatım ve huzurum yok ki. Sürekli mutsuz olacağım. Anneannemde yaşamaya henüz alışamadım ama burası daha iyi en azından
Evimi özledim dedin orada düzenin var şimdilik diye oraya git dedim. Düzen konusunda sorun olmuyorsa ztn temelli ananene yerleşmen gayet makul
O kadını anne olarak görmemeni tavsiye ederim bir adam ugruna seni satan birine anne deme
Haklısın. Üstelik her şeyin yeri zamanı var evlen öyle beraber yaşayalım düzgünce ama rahatsız olduğumu söylememe rağmen kendini düşündü sadece
Demek ki doğuran her zaman anne olamiyormuş, yazık
Malesef. Üstelik ben haklıyım evlenmeden daha yeni benimle tanıştırdığı insanı eve getirdi hemen. Ama tepkimi gösterince hep bana kızdı bende suç varmış gibi
Yapacak bir şey yok daha güçlü sekilde yoluna devam etmen lazım ama o bir gün pişman olup seni arayacak, vicdani yoksa bile çıkarı için arayacak o zaman da karar sana kalmış
Sürekli içimden geçiriyorum zaten umarım ayrılırlar bana muhtaç kalır diye. Bir adam için kendi kızının huzurunu bozmazsın ya. Üstelik evlenme falan da demedim mutlu olsun diye sadece evlenince gelsin kalsın dedim o kadar onda bile suçlu oldum
Sana muhtaç kalacak zaten hiçbir sey olmasa hasta olacak, ama işte o zaman sen ne yapacaksın o karar da zor baya, üzüldüm gerçekten:/
Bende üzülüyorum eski hayatımı, odamı çok özledim sırf başka birisi için bana böyle davranmasını da kabullenemiyorum hiç beklemezdim ondan. Sanırım iyi oldu evde bir oda boş kaldı diye falan sevindi onun çocukları da taşınacağı için
Sen bir an önce kendi ayaklarının üzerinde durup bu konulari geride birak bence
Öyle yapacağım ama daha liseyi yeni bitirdim keşke en azından üniversiteyi bitirmiş olsaydım daha kolay olurdu hayatımı düzene koymak
Olsun yaparsın sen bak bu olay seni ne kadar güçlendirdi
Bunu daha önce babamda da yaşamıştım zaten alışkınım
Ne sanssizmissin sen de be kardeşim
Aileden çok çektim ya. Kendimi bildiğimden beri hep kavga, huzursuzluk vardı. Annem babamı aldatırdı yanımda mesajlaşıp dururdu vs vs
Pozitif yanindan bakarsak hayata en zor yerden başlamışsın, güçlü bir insan olacaksin zamanla
Umarım öyle olurum
Ne analar var şu dunyada
Malesef
Yaşi kaç
Annen arayıp sormuyo mu kank 😳
Sanırım öyle oldu :/
://
Kendi hayatını kur
Üniversiteye hazırlanacağım kazanınca hem okur hem çalışırım
Yaş kaç
18
Sıkıntılı durumlar