Aşk İlişkileri İltifat eden misiniz yoksa iltifat edilen mi? Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Ne iltifat ederim nede bana iltifat edilir🙄🙄 Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🙋 İltifat eden misiniz yoksa iltifat edilen mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Kahvelioğlan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İkisinden de ikisi de hoş. Kendi adıma da iltifat etmek bayağı hoşuma gider ama tabikide sadece ona 😂 1 2 Yorumla Centirwomen +1 yıl Vay vay tosunum 😅😅 Yorumla Kahvelioğlan +1 yıl Hahaha 😂 Yorumla
ILIKSÜTT Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Abi bana iltifat eden olmadı la :( ama genel de ben iltifat ediyorum hele klavye başında kolay oluyor 1 6 Yorumla Centirwomen +1 yıl Çok ılık sütsün 🥺👉👈 Yorumla ILIKSÜTT +1 yıl sende çok güzelsin falan işte Yorumla Centirwomen +1 yıl Tişikkirler sende çok beyaz sütsün🥺👉👈 Yorumla ILIKSÜTT +1 yıl senin de ojelerin ellerine çok yakışmış Yorumla Centirwomen +1 yıl Tişikkirler 🥺🥺 Yorumla ILIKSÜTT +1 yıl bin tişikkiridirim Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Dostlar arasındaki iltafatlar sayılıyorsa her gün alıyom ama ayrıca harikulade iltifatlarda ederim 1 1 Yorumla Centirwomen +1 yıl Oda sayılır 🥺 Yorumla
Adıolmayanüye Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. Buradayken genelde iltifat edilen ama diğer sosyal medya hesaplarında ve gerçek hayatta ikisi de değil 😀 1 0 Yorumla
La-vita-è-amore Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Herkese edilmez, herkesin ki kabul de edilmez...Her şey tadın da, yerin de güzeldir.....# Neşeliadam 1 0 Yorumla
H1ndsome_boy Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl İltifat ederim, etmeyi de severim aynı zamanda iltifat da alırım. Ama fazla etmemek lazım sonra sıkılabiliyor karşı cins. 1 0 Yorumla
yarakim Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Her ikisi de mevcut oluyor.. Fakat genelde iltifat ettiğimi söylerler. Halbuki durum tespiti yaparım 😙 1 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Her ikisi de. Beğendiğim bir şey olursa çekinmem söylerim. 1 0 Yorumla
Nammellesss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Eğer çok etkilenmediğim sürece iltifat etmem genelde edilir.. 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Valla edeni görmedim bana ama ben çok ederim konunun önemi yok beni etkilere ederim yani 1 0 Yorumla
BerkayAlkan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Valla hiç o toplara girmem. Sevmiyor değilim ama o toplar zor top ya 1 6 Yorumla Centirwomen +1 yıl Neden ki Yorumla BerkayAlkan +1 yıl Ne bilim hep daha fazlasını istiyorlar o bakımdan Yorumla Centirwomen +1 yıl Arada insan sevdiği kişi tarafından beğenildini hissetmek ya da duymak ister Yorumla BerkayAlkan +1 yıl O kadarı oluyo canım Yorumla Centirwomen +1 yıl He ozaman sorun yok 😅 Yorumla BerkayAlkan +1 yıl Aynen öyle 😄 Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Yani yerine göre.. alirim ama etmekten çok.. zaten ne düşünürsem de söylerim.. begendi isem nettir 🙂 0 0 Yorumla
Mandalinaağacı2 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Samimi şekilde iltifat etmekten hoşlanırım. İltifatta görürüm. 0 0 Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl bunların hepsi çirkinlikten 1 1 Yorumla Centirwomen +1 yıl Ah bea 🥺👉👈 Yorumla
öylesineeqqq Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Onlar ne kadar inanır bilmiyorum samimiyetle söylediğime ama ben cinsiyet farketmeksizin iki tarafa da ederim 1 0 Yorumla
TresanN Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Sanalikada iltifat mı düşerim 1 2 Yorumla Centirwomen +1 yıl Çocukken erkek karekteriyle oynardım çok kız düşürmüşlüğüm var tabi yaşımın 12 olduğunu öğrenene kadar devam ediyordu 😅😅😅 Yorumla TresanN +1 yıl Ahahha Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen güzel değilmisin 🙂 bence senin ahlakın güzel 1 5 Yorumla Centirwomen +1 yıl Tişikkirler ❣️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim iltifat edilmesini sever misin? 🙂Sen Kanatsız Bir Meleksin 😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elbisen Cok güzelParmak öjen Mükemmel 😊 Yorumla Centirwomen +1 yıl Sen gizli değil miydin 😯😯😯Tişikkirler kimse etmiyor malesf bugun kotayı doldurdum 😭😭😭 Yorumla Centirwomen +1 yıl Seninde kedin çok tatlı 🥺👉👈 Yorumla
Huzurvar_gelsende123 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl durup dururken ne gerek var buna 1 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bana incelik gösterene ederim. 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Genelde rer genelde ederim 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. İkisiyim de aslında ama iltifat az alırım. 1 0 Yorumla
bişeylersorumçıkıcam Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiçbiri. 1 5 Yorumla Centirwomen +1 yıl Bende 🥺👉👈 Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl çok tatlısın askom🥺 Yorumla Centirwomen +1 yıl Sen varken tatlılıkta bana laf düşmez 🥺🥺❣️ Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl teşekkür ederim🥺 Yorumla Centirwomen +1 yıl Bende 🥺❣️🌹 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben her zaman "edilenim" 😉😌 0 0 Yorumla
mode007 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. ikisi de değilim :D 1 10 Yorumla Centirwomen +1 yıl Me too 🥺👉👈 Yorumla mode007 +1 yıl o zaman birbirimize iltifat edebiliriz :D Yorumla Centirwomen +1 yıl Tamam başlıyorum, Kurşunlar seksin bu alemde teksin 😅😅 Yorumla mode007 +1 yıl kusura bakma bir gittim geldim haritan var mı gözlerinde kayboldum da :D Yorumla Centirwomen +1 yıl Vayy kardeşim desen çelik yelek giyerdik böyle ateş edilmezki😅😅 Yorumla mode007 +1 yıl annen eczacı mı acaba ilaç gibi kız doğurmuş :D Yorumla Centirwomen +1 yıl Cennetten atlarken paraşüt açmayı unutmadın umarım 🤓🤓 Yorumla mode007 +1 yıl hahahaha devam edecektim de bu hatunlara yapılanlardan değil mi ya sen beni ne olarak görüyorsun :D Yorumla Centirwomen +1 yıl Kadınlara yapılan çok ama erkkelere az ne yapım 😅😅😅Hem bu var mıydı ben uydurdum sandım 😂😂 Yorumla mode007 +1 yıl haydaaa var tabiki neyse :D fırından yeni çıkmış ekmek gibisin çok sıcaksın dokanamıyorum :D Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hiçbiri 1 0 Yorumla
Hsjsksoso Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. İltifat edilen 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. İkisi de değilim 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkiside 0 0 Yorumla
Busetan0011 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl En çok ben ederim bende iltifatı hakkediyorum ya😔 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
İkisinden de ikisi de hoş. Kendi adıma da iltifat etmek bayağı hoşuma gider ama tabikide sadece ona 😂
Vay vay tosunum 😅😅
Hahaha 😂
Abi bana iltifat eden olmadı la :( ama genel de ben iltifat ediyorum hele klavye başında kolay oluyor
Çok ılık sütsün 🥺👉👈
sende çok güzelsin falan işte
Tişikkirler sende çok beyaz sütsün🥺👉👈
senin de ojelerin ellerine çok yakışmış
Tişikkirler 🥺🥺
bin tişikkiridirim
Dostlar arasındaki iltafatlar sayılıyorsa her gün alıyom ama ayrıca harikulade iltifatlarda ederim
Oda sayılır 🥺
Buradayken genelde iltifat edilen ama diğer sosyal medya hesaplarında ve gerçek hayatta ikisi de değil 😀
Herkese edilmez, herkesin ki kabul de edilmez...
Her şey tadın da, yerin de güzeldir...
.
.
# Neşeliadam
İltifat ederim, etmeyi de severim aynı zamanda iltifat da alırım. Ama fazla etmemek lazım sonra sıkılabiliyor karşı cins.
Her ikisi de mevcut oluyor.. Fakat genelde iltifat ettiğimi söylerler. Halbuki durum tespiti yaparım 😙
Her ikisi de. Beğendiğim bir şey olursa çekinmem söylerim.
Eğer çok etkilenmediğim sürece iltifat etmem genelde edilir..
Valla edeni görmedim bana ama ben çok ederim konunun önemi yok beni etkilere ederim yani
Valla hiç o toplara girmem. Sevmiyor değilim ama o toplar zor top ya
Neden ki
Ne bilim hep daha fazlasını istiyorlar o bakımdan
Arada insan sevdiği kişi tarafından beğenildini hissetmek ya da duymak ister
O kadarı oluyo canım
He ozaman sorun yok 😅
Aynen öyle 😄
Yani yerine göre.. alirim ama etmekten çok.. zaten ne düşünürsem de söylerim.. begendi isem nettir 🙂
Samimi şekilde iltifat etmekten hoşlanırım. İltifatta görürüm.
bunların hepsi çirkinlikten
Ah bea 🥺👉👈
Onlar ne kadar inanır bilmiyorum samimiyetle söylediğime ama ben cinsiyet farketmeksizin iki tarafa da ederim
Sanalikada iltifat mı düşerim
Çocukken erkek karekteriyle oynardım çok kız düşürmüşlüğüm var tabi yaşımın 12 olduğunu öğrenene kadar devam ediyordu 😅😅😅
Ahahha
Sen güzel değilmisin 🙂 bence senin ahlakın güzel
Tişikkirler ❣️
Rica ederim
iltifat edilmesini sever misin? 🙂
Sen Kanatsız Bir Meleksin 😇
Elbisen Cok güzel
Parmak öjen Mükemmel 😊
Sen gizli değil miydin 😯😯😯
Tişikkirler kimse etmiyor malesf bugun kotayı doldurdum 😭😭😭
Seninde kedin çok tatlı 🥺👉👈
durup dururken ne gerek var buna
Hiç birisi Ben olduğum gibi bir adam
Bana incelik gösterene ederim.
Genelde rer genelde ederim
Zaman zaman ikisi de.
Ederim, ehh işte bana da ederler
Her ikisi de oluyor zaman zaman
Hem ederim hem edilirm
İkisiyim de aslında ama iltifat az alırım.
Hiçbiri.
Bende 🥺👉👈
çok tatlısın askom🥺
Sen varken tatlılıkta bana laf düşmez 🥺🥺❣️
teşekkür ederim🥺
Bende 🥺❣️🌹
Edilir genelde ama bende ederim sorun yok
Ben her zaman "edilenim" 😉😌
ikisi de değilim :D
Me too 🥺👉👈
o zaman birbirimize iltifat edebiliriz :D
Tamam başlıyorum, Kurşunlar seksin bu alemde teksin 😅😅
kusura bakma bir gittim geldim haritan var mı gözlerinde kayboldum da :D
Vayy kardeşim desen çelik yelek giyerdik böyle ateş edilmezki😅😅
annen eczacı mı acaba ilaç gibi kız doğurmuş :D
Cennetten atlarken paraşüt açmayı unutmadın umarım 🤓🤓
hahahaha devam edecektim de bu hatunlara yapılanlardan değil mi ya sen beni ne olarak görüyorsun :D
Kadınlara yapılan çok ama erkkelere az ne yapım 😅😅😅Hem bu var mıydı ben uydurdum sandım 😂😂
haydaaa var tabiki neyse :D fırından yeni çıkmış ekmek gibisin çok sıcaksın dokanamıyorum :D
Her zaman eden
hiç birini görmedim
Edilen
Sanalika 😍👊
Hahaha mükemmelmiş
Genelde mahcup olanım
Hiçbiri
Hiçbiri sanki
İltifat eden 🤗
İltifat edilen
İkiside.
İkisi de değilim