Kişilik & Karakter İltifat edenlerdenmisin yoksa alanlardanmısın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor iltifat alırımda ederimdee ama en cok alırım🤗 Güncellemeler+1 yıl Ne konuda iltifat alıp veriyosunuzz onuda yazın bari🤗😂🌸 İltifat edenlerdenmisin yoksa alanlardanmısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. İltifatta ederim, iltifatta alırım. 0 0 Yorumla
günah55kedisi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Etmiyorum ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Diyosun😂 Yorumla günah55kedisi +1 yıl Demiyorum yapıyorum 😀 Yorumla
Hello-o_o-o Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl En çok gözlerimden alırım. ben de ettiğim olur arada. nadir. 0 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Pek almam. Genelde iltifat ederim. İnsanların yüzünde tebessüm olmayı severim. 0 0 Yorumla
KennethDT Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl İltifat bana samimiyetsizliği çağrıştırıyor. Neden bilmiyorum. 0 0 Yorumla
HacerSolman Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Kendimi mutlu hissettiğim zamanlarda iltifat etmeyi çok severim ama çoğunlukla alırım 😊 0 0 Yorumla
RakıİçenYoksaDökücem Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Manita dışında iltifat etmiyorum o yüzden ilişki içinde alırım ve ederim 0 0 Yorumla
YasinÇetin32 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bazen Alıyorum Bazen Etmeye Çalışıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzell Yorumla YasinÇetin32 +1 yıl Öküz Diyorlar Yorumla
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben almıyorum ama etmeyi severim 0 0 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Hiç etmrm ama alırım 🫢 0 1 Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Genelde hep boyumdan veya tipimden alırım kisiligime kimse etmiyor 😕 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kiz arkadaşım yok ama annecihime sürekli iltifatlar ederim aşkım benim 0 0 Yorumla
Bambino28 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Yaşımla alakam olmadığı konusunda çok Fazla 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aynen buna bende katılıyorumm Yorumla Bambino28 +1 yıl T. ederim seni göremedigim için sana yorum yapamadım Yorumla Soran +1 yıl Bende yasimi gostermiyorumm Yorumla Bambino28 +1 yıl Görsemmi acaba 😂 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pek iltifat etmem 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Değer bilmiyorlar çünkü Yorumla Soran +1 yıl Oda doğru haklısın Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Ben en çok boyumla alakalı iltifat alıyorum Yorumla Soran +1 yıl Hmm kaç boyun pekii Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl 1.87 senin kaç Yorumla Soran +1 yıl 1.55😁🤭 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Polis imdat mı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evett😂 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Tatlı bi cimcimesin yani 😏 Yorumla Soran +1 yıl Yanii oyle diyolard Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Tamam tatlım Yorumla
Hakopefkl Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Ben kapalı kutuyum 🤗 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladimm oda güzel Yorumla Hakopefkl +1 yıl Sırdaş olabiliriz belki 🫡 Yorumla
sanalskci_ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Ne alırım ne veririm😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla sanalskci_ +1 yıl * istersen sana veririm😂😂 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Her 2si de 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Ederm 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. karşılıklı 0 0 Yorumla
Vinetekila Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl En çok alan 0 5 Yorumla Soran +1 yıl En cok hangi konuda alirsin Yorumla Vinetekila +1 yıl Vücut ve sosyal ortamda aktif olmam Yorumla Vinetekila +1 yıl Sen? Yorumla Soran +1 yıl Minyon olmamla , fizigimle ve yüzümle aliyorum en cok Yorumla Vinetekila +1 yıl Minyon ve fizik güzelse bi çekiyor insanı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İltifatta ederim, iltifatta alırım.
Etmiyorum ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca 😀
Diyosun😂
Demiyorum yapıyorum 😀
En çok gözlerimden alırım. ben de ettiğim olur arada. nadir.
Pek almam. Genelde iltifat ederim. İnsanların yüzünde tebessüm olmayı severim.
İltifat bana samimiyetsizliği çağrıştırıyor. Neden bilmiyorum.
Kendimi mutlu hissettiğim zamanlarda iltifat etmeyi çok severim ama çoğunlukla alırım 😊
Manita dışında iltifat etmiyorum o yüzden ilişki içinde alırım ve ederim
Bazen Alıyorum Bazen Etmeye Çalışıyorum
Güzell
Öküz Diyorlar
Ben almıyorum ama etmeyi severim
Hiç etmrm ama alırım 🫢
Genelde hep boyumdan veya tipimden alırım kisiligime kimse etmiyor 😕
Kiz arkadaşım yok ama annecihime sürekli iltifatlar ederim aşkım benim
Ay ayiptir soylemesi iltifat alanlardanim
Yaşımla alakam olmadığı konusunda çok Fazla
Aynen buna bende katılıyorumm
T. ederim seni göremedigim için sana yorum yapamadım