Sevgilim kardeşi tarafından sürekli dövülüyor evden taşınacağını söylüyor bu mantıklı mı?

Bunu biliyordum zaten ama hep sustum sevgilim sorun yok ben iyiyim dedi hep ama dün onu ağzı yüzü dağılmış halde görünce çok üzüldüm dün yanımda kaldı olanları anlattı kardeşiyle ufak bir konuda kavga etmişler kardeşi de onu bu hale getirmiş kardeşini de tanıyorum cidden rezil bir çocuk sırf sevgilimin kardeşi diye kötü bir şey söylemek istemiyorum aslında sevgilim kardeşinden daha iri güçlü birisi ona isterse çok güzel haddini bildirebilir ama yumuşak kalplim benim hep iyi niyetinden kaybediyor. Kendini savunurken ona zarar vermekten korkuyor. Ona artık bu işe bir dur demelisin bunu yapmaya hakkı yok diyorum o da taşınacağını başka bir yer bulana kadar kirada kalacağını söylüyor. Bu haksızlık orası kardeşinin evi değil senin de en az onun kadar o evde kalma hakkın var o sana vuruyor diye neden sen kira peşinde sürünesin ki kira fiyatlarından haberin var mı diyorum bir şey demiyor. Bu sizce de çok mantıksız değil mi?
Sevgilim kardeşi tarafından sürekli dövülüyor evden taşınacağını söylüyor bu mantıklı mı?