+1 yılCanım benimde bir abim var 27 yaşında
Biz çok kavga ettik çok kırdık birbirimizi şimdi bayramdan bayrama görüşüyorum mutlu muyum pek sanmıyorum
Abim seni seviyor seni kolluyor kaçarsan onu daha çok üzersin nerde hata yaptım da kaçtı diye çok üzülür ona destek ol yanında olduğunu göster üni de yanından ayrılırsın belki ya da onun yanında okur mesleğini eline alınca ona dahada yardımcı olursun sakın kaçma dışarıda ne olduğu belli değil12 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle ama herşeyi göze almıuştım ne olursda olsun diyodum artık ben onun yanında durucam çok büyük acılar yaşadı hafifletmem lazım bir kere bile ağlamadı hep sustu
- +1 yıl
Doğrusunu yapmış olursun ☺
En İyi Cevaplar
+1 yılNasıl güzel bir abin varmış yaa. Eğer çok düşünüyorsan ve okumuyorsan hemen okumaya başla ve güzel bir meslek sahibi ol ki abin de "benim kardeşim bu işte" diyebilsin, emeklerinin boşa çıkmadığına sevinsin.. Kaçmayı düşünme mahvetmek mi istiyorsun abiniii
15 Yorumla
Soran+1 yılevet lise sondayım ya yemin ederim ağlamaktan gözlerim şişti ben okulda rezil olmiyim diye telefon almış bana istemiyordum halbuki kendisine hiç biey almaz en çok bu zoruma gidiyor
- +1 yıl
Yaaa bak ne güzel okuyormuşsun da, nasıl kaçayım mı dersin sakın düşünme öyle. Abin seni nasıl düşünüyor baksana, sen de düşünüyorsun elinden geleni yap, oku ve onun da gurur duyacağı şeyler yap.. Kötü şeyler düşünme lütfen.
Soran+1 yılyok artık düşünemem hayır bu ona kötülük olur bu onu hak etmiyor
- +1 yıl
Yapacağın tek şey okuyup mesleğini eline almak, hem sen kötü olma ki o da senden güç alıyor bak :) umarım her şey güzel olur ✌
Soran+1 yılinşallah teşekkür ederim
Böyle bir abiye evden kaçarak çok büyük haksızlık etmiş olursun. Belliki seni çok önemsiyor , seviyor. Sen onun canısın , kanısın , biricik kardeşisin. Onu bırakıp gitmen onu çok üzer sakin böyle bir şey yapma. Mümkün olduğunca onun yanında ol , koru kolla sahip çık :) Siz kardeşsiniz , birbirinizi bırakıp gitmeniz , yollarınızı ayırmanız mümkün mü? Sakın böyle düşünme , kimseyede kendini ezdirme arkanda kapı gibi abin var belliki :)
36 Yorumla
Soran+1 yılevet öyledir o benim herşeyim aslında ben onun hayatını düşünüyorum benim yüzümden diye kendimi suçluyorum hep
- +1 yıl
Bak senin varlığın onun için çok önemlidir. Sen onun ailesisin tek varlığısın, onu kendinden mahrum mu edeceksin? Ayrıca onun hayatını mahvetmemişsin ki , belkide çok iyi bir etkide bulunmuşsundur? Kız senin yüzünden abini bırakıyorsa zaten çok da aşık değilmiş abine seven insan kör topal olsa sevdiğini bırakmaz , boşver belki hayırlısı bu olmuştur. Yani bundan dolayı kendini sorumlu tutma. Bak lise sonmuşsun , abinin ve kendi emeklerini boşa çıkarma , ders çalış sadece , aklında sadece bu olsun , böyle şeyler düşünüp canını sıkma tamam mı? :)
Soran+1 yıltamam bundan sonra öyle olucak onun yüzünü yere ağmicem
Soran+1 yılamin çok teşekkür ederim
Böyle abiyi öpte başına koy. Kaçarsan iyice kapanır abin. Onun ayağına dünyaları serseler yine sana tercih etmez hiç bir şeyi. Cennet kokuyor demişsin... cenneyi neye değişeceksin. Yazık edersin abinede kendinede. Abini sevseydi o kadın kayıtsız kabul ederdi abini. Bahane sürmezdi ortaya.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Onun kıymetini bil Sakın evden falan kaçayım deme akıllı ol hayatını sana adamış birine yapılmaz bu o sana nasıl sahip çıkıp koruyup kolluyorsa sende aynısı onun için yapmalısın Yük olmak istemiyorsan okul durumun ne bilmiyorum ama yapabileceğin en iyi şey okuyup kendini kurtarmak iyi bir meslek sahibi olmak benim fikrim bu yönde ayrıca çok şanslısın boyle bir abin olduğu için değerini bilmelisin.
11 Yorumla
Soran+1 yılher zaman biliyorum beni el üstünde tutar bana kalırsa kaçama fikri aptalcaydı 2 haftadır düşünüyordum kendi kendime buraya sorma fikri geldi aklıma
asla kaçma yapabilirsen yardım et o gelmeden yemeği yap okuyorsan daha çok derslerinle uğraş eğer zamanın varsa izin iste ben paramı kendim kazanmayı öğrenmek istiyorum diye söyle ve part time işlerde çalış ona yardımcı ol ama asla onu bırakma öyle bir abiyi bulmuşsun sokaklarda sürtmek daha kolay geliyorsa bilemem tabii ama o abi ne terkedilir ne atılır öyle abiye canını feda etsen az
22 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle haklısın babam oldu annem oldu benim arkamda oldu her zaman bu ona yapa bileceğim en büyük kötülük olur
sakın böyle bir şey yapma bu hayatta zaten onun gibi birini asala bulamasın böyle abin olduğu için çok şanslısın sen onun hayatını mahfedemezsin istesen de bunu yapmasın bunun gibi saçma bir sebepten abini sakın terk etme çünkü dışardaki inşalar emin ol sana abinin davrandığı gibi davranmayacak ki senin bunu çok iyi bilmen lazım çünkü teyzen ve enişten bile sana kötü davranmışsa başkalarından hiç medet umma derslerine çalış ve iyi güzel ve senin de istediğin bir üniversite kazan ona vereceğin en güzel hediyede bu olur o kızda demek ki abini gerçekten sevmiyor ki seni istememiş seven insan sevdiğini her şeyiyle kabullenir yani sakın bunu kafana takma önüne bak ve inşallah hakkınız da hayırlısı olur
kendini üzme ve şunu sakın unutma siz kardeşsiniz :)12 Yorumla
+1 yılKaçmaktansa abinin omuzundaki yükleri azaltmaya çalış.
Çalış, çalışamıyorsan evi sen çekip çevir.
Okulunu ihmal etme.
Başını öne eğdirecek bir şey yapma.11 Yorumla
Soran+1 yılasla yapmam intihar ederim yine yapmam
+1 yılsen şimdi bu kadar sana destek veren bir abine sırt çevirip gitmeyi mi düşünüyorsun? Kendince benim yüzümden mutsuz olduğunu hayatını mahvettiğini düşünüyorsun ve gideceksin. Bence al silahı eline abimin kafasına sıksan daha az acı çektirirsin. Biraz toplan kendine gel abine destek ol abin ayaklarının üstünde durduğunu görsün aklı sende kalmaz.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılabin seni birakirmis saniorsun cok sevior seni nereye gitsen bulur seni alir yanina onun icin biran önce ayaklarinin üstünde durmaya calis belki ozaman ayrilmana müsade eder
11 Yorumla
Soran+1 yılevet bunda haklısın
O abinin elini öpmek lazım hepimizede örnek olmalı. Evden kaçmayı sakın düşünme çalışmayı düşünebilirsin yardımcı ol ona ev işlerini yap sıkıntılarını hafiflet o zaman başını kaldırabilir.
21 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın artık öyle yapıcam
+1 yılsakın öyle bişey yapma o zaman abine dünyay yı cehenneme çevirirsin akıllı uslu kız ol abiyin yanında destekçi ol abiyin kıymetini bil ALLAH herkese böyle abi nasip etmez. ALLAH a şükret hakkınızda hayırlısını dile elbet böyle bir adama da dünya güzeli birini nasip eder. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle bir kocam olsun sırtım yere gelemez yemin ederim abini asla yanlız bırakma ben bile aşık oldum tanımadığım adama sakın bu kötülüğü yapma ona aslaa
11 Yorumla
Soran+1 yılyapmam artık en büyük kötülük olur ona
+1 yılHerhangi bir engelin yoksa sen de yaşayacağınız evi geçindirebilmek için çalışmalısın. Okuyorsan zaten devam etmelisin ancak üniversitedeyken özellikle çok boş zaman oluyor. Bu vakti değerlendirip bir iş bul ve gir. Yoksa abin de dayanamaz. Birine bu kadar yüklenmek haksızlık. Artık büyümüşsün sonuçta.
00 YorumlaBence abini terkedersen bir kez daha yikilmasina vesile olursun. Sence de öyle değil mi?
15 Yorumla
Soran+1 yılbencede öyle evet
Soran+1 yılherkes terk etti onu annem babam eşi dostu yinede yıkılmadı
Soran+1 yıleminim buna
Sakın Ama Sakın Evden Kacayım Deme abin hayattaki tek varlıgı olarak seni görüyor ve onun icin dünyadaki hiç bir sey sen kadar önemli değil o senin hem annen hem baban o zaten şu an cok mutlu ve cok huzurlu sana sahip cıktıgı icin evden kacarak onu sadece üzersin bunu yapma böyle bir insana
00 Yorumla
+1 yılBence sen okuluna bak basarina bak calis abine buyudugunu goster ve ellinden tut biz biriz de yanliz degil cunku abin sen ona oda sana sahip cikmali..
13 Yorumla
Soran+1 yılevet baya başarılı bir öğrenciyim onun yüzünü düşürmem asla
- +1 yıl
Ozaman devam et ve zamani geldiginde abine karsiligini ver :)
Soran+1 yılinşallah allah büyüktür
Gizli Üye(36-45)+1 yılben böyle abinin ayaklarını yıkarım sen ne diyosun be evden kaçmakmış adamın dibi abin kof boş adam değil mert yürekli namuslu acısını belli etmicek kadarda onurlu bir adam vallahi abine hayranlık besliyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısınız ben aptallık ettim
Abinin yanında ol abin herseyin abin onun icin senden vazgecmemiş seninde üzülmene gerek yok
12 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın sanırım beni kimseye ezdirmiyor
+1 yılSen evden kaçarsan onu kalkamayacak şekilde yıkarsın bu defa. Sen onun hep yanında kal emin ol o doğru insanı öylede bulur. Sana bunları yapan bir abiyi sakın yalnız bırakma bu düşünceleri at kafandan
00 YorumlaAbin senin hayat dayanağın iken. Evden kaçman abini daha kötü duruma sokar bence abin ile otur karşılıklı Konuş. Eğer iyi bir eş Adayınız var ise ikinizde evlenin.
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır benim okulum bitmeden vermez kimseye
Soran+1 yılevet aynen
Soran+1 yılettim
Gizli Üye(36-45)+1 yılhah bir darbede sen vur adama... sen kaçınca onun hayatını iyice mahfedersin bende kız kardeş sahibiyim iyi bilirim sakın yapma böyle bir şeyi. Sen mutlu oldukça o da mutlu olur bunu unutma. Abine hiç değilse manevi olarak yardımcı olmaya çalış...
00 YorumlaSen eğer böyle bir abiyi bırakırsan, o zaman ona büyük haksızlık yapmış olursun.
Helal olsun ki seni yalnız bırakmamış, her türlü korumuş kollamış.
Senin üzerine düşen, kaçıp gitmek değil, onun yüzünü kara çıkarmamaktır.00 YorumlaSeninle bu kadar ilgileniyorken o hatayı yapma ama konusp yurda yerlese bilirsn ya da bir arkadasnla ayri ewe undan uzaklasirsan intahar edebilir allah korusun
03 Yorumla
Soranbuna asla izin vermez
Soran+1 yılbilmiyorum
+1 yılAbine hayran kaldım. O sevgiliside insan değilmiş nasıl kabul etmez ya bence sen evden kaçarsan abin daha çok üzülür, sokaklar güvenli değil. Harcanırsın
01 YorumlaAbinin kıymetini bil ve onu üzecek şeyler yapayım deme. Evden kaçmak gibi...
11 Yorumlabu yaşa kadar seni kollmış asıl evden kaçarsan ona en büyük kötülüğü etmiş olursun aklını başına topla sizin birbirinizden başka dalınız yok
01 Yorumla
+1 yılKaçarsan emekleri boşuna gider.
Yardımcı ol abine03 Yorumla
Soranama bilmiyorum yakafam çok karışık
- +1 yıl
Empati yap.
Abin, eğer sen gidersen bu kadar sana harcadığı emeği boşa harcamış olmaz mı? Bir sürü problem bir de kardeş kayıp?
Soran+1 yılevet öyle olur sanırım yıkılır
Yeni sevgili bulursun ama Kardeş bulamazsın. Abin bunun farkında değerini bil sakın bir yere gidim deme.
00 Yorumla
+1 yılİşte kizlar boyle , duzgun erkek yok hic derler buluncada adam akilli mert bir abiyi yok olmaz kardesinle kalamam ben derler
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılOyle bir sey yaparsan abin yikilir hayat kaynagu sensin zaten birlik olun cabalyin abinde iyi bir es bulur ins
03 Yorumla
Soran+1 yılinşallah o azıcık gülsün yeter bana
- +1 yıl
Guler acele etme guzel gunlerde gelir
Soran+1 yılinşallah
+1 yılsadece daha çok üzersin ona yardım etmek istediğini söylesen daha mantıklı
00 Yorumla
+1 yılevden kaçma ama sende çalış ev arkadaşı falan bul ayrı eve cık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbine yapacagin en buyuk kotuluk bu olur sakin boyle birsey yapma elinden geldigince abine yardimci ol
02 Yorumla
Soran+1 yılbencede kötülük gibi geldi
Cevap sahibi+1 yılYani yapıcağın en büyük hata olur
Evden kaçarsan abini öldürürsün. Senin yüzünden abini istemeyen kızın...
03 Yorumla
Soran+1 yılvar malesef.
Soran+1 yılevet kesinlikle
Kaçarsan abin daha çok üzülür destek ol abine sen kaçmayı filan geçirme aklımdan.
02 Yorumla
Soran+1 yılbende onu düşünüyorum
kacmayi faln unut adamn tek dayangi sensin snde ona destek ol ve sükret bir abin var elini öp ve yanndan ayrilma Allah yar ve yardmcnz olsun
00 YorumlaOtur oturduğun yerde.
Ağbini kalpten götürecek misin02 Yorumla- +1 yıl
@KızlarSoruyor bu üyenin iki tane hesabi var
+1 yıldelikan mert bi' ağabeyin var , evden kaçman ikinizede zarar vericektir ,
01 YorumlaOyle bir hataya dusme ve abini hayal kirikligina ugratma ne yapiyorsa senin icin yapiyor akilli ol sende abine bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakın öyle bir aptallık yapma sakınnn hak etmiyor abin
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır artık yapmam
+1 yılokumuyormusun? universitede yurtta kalirsin
02 Yorumla
Soranlise son
- +1 yıl
tamam bu sene sinav var iyi calis kazan yurtta kalirsin sonra isini eline alirsin kazanir yasarsin
+1 yılÖlür kalırsın otur oturduğun yerde
01 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın
Kacarsan daha çok üzülür abin, mahvedersin onu.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bu seçenekte var yıkılır ama bir zaman sonra alışır diye düşünüyorum
Abine bunu yapmamalısın.
00 YorumlaKaçıp napcan ki nereye gitcen))
02 Yorumla
Soran+1 yılnereye olursa düşüncesi
- Kişilik & Karakter konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılbence abinle çıkın gidin ev tutun
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten ev tutuk
+1 yılböyle prim yapmana gerek yok bacım
00 Yorumlasakın oyle bir hata yapma kaçma
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılÖzele gel konuşalım
10 Yorumla Asıl ozman yıkılır
00 Yorumlakaç tabi geç kalmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Üzulmez mi sence
03 Yorumla
Soran+1 yılhemde çok
Soran+1 yılyok kesinlikle zerre yok hemde
+1 yılKac.
20 Yorumla
+1 yılİstersen kaç