Seni cok seviyorum der. ben de seni cok seviyorum dersin. orda tikanir
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni elde etmiş hemen ve dernekler de elde edince hemen soğur
Iyi de sevgiliyiz yani tabi sevdgni soyleynce karsilk vercm. esas diger turlu bu kiz beni sevmio baskasina gceyim demez mi
Ya gitmek isteyen her türlü gidiyor seninle ilgili bisi değil ki bu karşı tarafın karakteri ile ilgili. Belki konuştuğun kişi kadınların pesinden koşmayı seven , kendisini surundiren kişileri seviyordur bilemem
Aslinda evet haklisin. ayriligimizdan once de onu sevdgmi soyledikten sonra sallamamaya baslamisti beni
Seni asla bırakmayacağım diyip de bırakırlar böyle yalancı bu erkekler bazıları yani
Ayrilmaya kalkinca odleri kopuo ama
Benimki terk etti..
Aa nasil oldu
Bende bilmiyorum bir anda çekti gitti istemiyorum artık dedi
Sen ne dedin bunu soyleyince
Bayağı yalvardım gururumu hiçe sayarak barıştık eskisi gibi olmadı tekrar ayrıldı yine yalvardım bu sefer kesin istemedi ve gitti
Şu an yapman gereken sessz olmak. hicbr harekette bulunma. senin hakkinda hicbr sey ogrenemesin. merak etsin. zaman ver. ztn bakck olmuyo doncek
Yazmam artık daha şansını kaybetti seninle asla olmam dedi birdaha dönmezde umudumu kestim artık
Desin. hersey derler, ama birz dolansin senden iyisini bulamasin kosa kosa gelirler. iste ozmnki tavrin onemli. yuz verirsen yine aynisini yapar
Keşke deri dönse pişman olsa ama hiç hiç sanmıyorum ben üzüldüğümle kalacağım sadece ben düzgün olduğum halde beğenmedi rahat kız istiyormuş erkeklerle gezen tozan imansız karışmayan beni istemiyormuş ben öyle değilim diye
Cunku Şu an ciddi bir kafada degil. istiyor ki bugun biriyle yarin baskasiyla olsun gozu gonlu hos olsun kafasi utulenmesin. sen de eminm adam akilli bi iliski istemissindir. ona uymamistir. boyle erkekler cok ileride tamam ben artk evleneyim, aa bi kiz vardi ona yazayim bakim duruyo mu der. ona yaznca da avucunu yalar. oyleleri rahat hayat yasiyolar. sonra aileleri birini buluyo cunku artk kiz bulamiyolar. sonra esiyle mutsz hayat yasiyo. ara ara da aldatiyo onu falan falan . sen etrafina bak. dha iyi cocuklar vardir ama inanki 35 yasindaki adamlar bile ciddi olmuyor kolay kolay. cunku rahatlar ve rahatliklari bozulsun istemiyorlar. ses sesszde kal bakalm
Aynen öyle nasip değilmiş çok seviyordum ama benim zıttımdı aileside yok yani bozuk o yüzden onun etkisi çok fazla bu konuda yinede üzülüyorum normal ailesi olmadığı için yok yani ondan darbe yemiş zamanında hayırlısı neyse o olsun artık onu unutmam lazım mecburen
Iyi bunun bilincindeysen cok iyi ama sakin onun fotograflarina falan bakma. whatsapina bakma. hatirlar gorur uzulursun
Üzülüyorum zaten çok özledim her şeyini fotoğraflarını bile silemedim 😔
Ozlesen de silmesen de bakma dursun kalsin oyle. onlinedan baska cocuklarla tanis oylesine kafa dagit. sonra da o doner ztn
Bakmıyorum fotoğraflarınada birisiyle konuşuyorum aynı onun birebir konuşma tarzı sanki onunla konuşuyorum gibi hissediyorum kafayı yiyeceğim
Oyle degildir de iste sevdigin cocugu ozledgn icin sana oyle geliyordur. peki sildi mi numarani falan eski sevgln
Silmedi daha siler biraz daha durup
Onceki ayriliklarda silmis miydi
Hayır silmemişti
Hep yedekte tutuyorlar iste, yani bskalaryla takilck sklnca doncek. benimki de ayni kafada
Dönmez asla biliyorum onu keşke dönse keşke
Donerr. ama sevdgi icin değil . o ara bosta kalir sklr falan ondan doner. o sirada avucuna almaya calisman lzm. ama cok zor tabi. adamlarin kafasi laylaylom
İnşallah döner çok umutsuzum ama umarım dediğin olur
Doner de yine aynisini yapacaktir emin ol. yani her turlu mutsuz olcksn. kaybettirme korkusu yasatmak lazim. ben de bikc gun yazmycm. gayet iyiydik. birden susmaya sallamamaya basladi
Bu sefer çok ciddiydi ve gamsız birisi o yüzden bana geri dönmesi imkansız
Imkansiz diye bir sey yok, dedigm gbi illaki yazar yoklar seni ama skntili bi is, kendini uzmekten baska biseye yaramaz. ailesi de yokmus, o da rahat olmasinda sebep
Bakalım inşallah yazar onada razıyım
Ben de oyle diyordum. simdi de keske yazmasaydi ben toparlamistim mutluydum diyorum, toxic ve sirtlan kisiler herzmn mutsz edio. adil yildirimin videolarini izle, sana fikir verir
Teşekkürler bi bakayım en güzeli kimseyi bu kadar sevmemek aslında
Disiler sevmeden sevilmeden yapamazlar. erkekler de bunu bildikleri icin iyi kullaniyorlar. yani senin elinde olan bir sey değil . sevmeden yasayamazsin
Of of onsuz hayat çok zor çok pis bağlanmıştım ona
Ayy bosver bi agla iki agla icin rahatlasin gul gec sonra. nasilsa donecek de. ozamana kdr kendine guzel bak. dondugunde biraktigina pisman olsun
Adım gibi eminim dönmeyecek inşallah ben yanılırım ama unutmaktan başka çarem yok artık
Yanilcksn. gidip de geri donmeyen sadece öluler
Terk edip dönmeyen çok var ama bee
Oyle olsa silerdi engellerdi
şu an silmedi sadece belki sonra siler ama biz konuşurken ilk zamanlar ben ayrılsamda silmem engellemem derdi
E cunku biliyor sonra tekrr yazacagni. eminm telinde cok fzla kiz nosu vardir
Kızlar dolu zaten söylemişti yakın kız kankalarıda vardı ondan ayrıldık zaten ve din konusunda
Sadece takılıyor çünkü
Ayrilmaya calisinca izin de vermio. hep bahane ileri suruyo
Seni garantilediğini sandığı için.
Evet saniyor. ben de baskasiyla gorusurum ozaman
Sandırtma.
Şu an napim msela. ustune bi de aradim acmadi. sessiz mi kalayim
O yazana kadar yazma, arayana kadar da arama.
Yazarsa ve ararsa nasil davrancm peki
Soğuk.
Sevilecek kız var mi
Sevilecek kiz nasil ki ayricq sevilecek erkek de yok ozmn
Ben varım sevecek kız yok
Sevilecek kiz nasil oluyor sence
Vefalı sadakatli karakterli oturup kalkmasını bilecek
Merhametli vicdanlı
O dedigin gbi bisuru kiz var. ben de oyleym ama karsimdaki adam pislik glba
Bence de öyle hani nerde dediğim gibi kizlar bir kız niye küfür eder niye sigara içer neden erkek kankasi olur bunu anlamıyorum
Cevre etkilemis olblr. bende yok oyle seyler. hayat tarzim değil
:(
Yasi kucuk kizlarla takilma. yasitin ve olgun dusunceli kizlarla tanis bence
Yaşı küçük kizlar derken kız yok düzgün:(
Yasitlarin brz daha duzgun ve olgun olblr yani. illa vardir. sabirli ol
Senin yaş kac
Niye sordun
Merak ettim
30
Benden büyüksün ben yeni 26 oldum
26 yasinda vardir olgun duzgun kizlar cok takilma
Zor bence ne iş yapıyorsun