AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Numarasını silmek yerine arama yazma o yazsa da görmezden gel bir süre ketum ol
Nasil gormezden gelcm. okuyup cvp vermiyim mi yani. bn bzn bu konuda dozu abartiorum ozmn da nazli oluyorum soguyo
Aman soğusun boşver. Tabiki nazlı olacaksın. Sen bir hanımefendisin
Haklisin da iste sevdigim icin kaybetmeye korkuyorjm. o da bunu biliyo, bi de basta boyle dgldk. bi elimi verdim oyle boyle devm etti. cepte oldum cikamiyorum. ciksam kisa suruyo
Seni cepte gören rahat biri seni sevmiyor demektir. Zamanla zaten sevmediğini de göreceksin. Ve daha çok üzüleceksin. Üstüne düşme. Umursama bir düre.
Ozmn durduk yere seni cok seviyorum demesin sevmiyorsa
Sözlere kanma. Gördüğün ilgi , yüzündeki tebessüme verdiği öneme bak sen.
Bu sevgi seni mutlu etmiyor baksana. Varlığını yeterince hissetmiyorsun
Evet mutlu olmuyorm. yda kisa suruyo
Seviyorum diye kendini kandırma. Biterse de bitsin. Böyle kendini mutsuz edeceksin daha çok
Aslinda boyle kotu biri değil . bulustgmzda gayt cok ilgili oluyor. htta fazla ustume bile dusuyor. uzun zamndr gorusemedk. onun da etksi var gbi
Buluştuğunuzda neler yapıyorsunuz?
Geziyoruz yemek yiyorz sohbet muhabbet
Ya sana öyle yapıyorsa sen bin katını yap onsuzda mutlu olduğunu göster hikayelerine fotoğraflar at tek başına gezerken umursamıyor gibi yap
Ya msela gcen skldm konusmamamizdan dedim. burda musait olamiorm ki askim istnblda olsan boyle olmz dedi. peki dedim. ailesinin yaninda ve kalablk evi. seni cok seviyoru dedi. ben de seni cok seviyorum dedim. sonrasi yok iste dun yazmsti en son. bugn ben tutamadm askim diye yazdim. sonra sildim o okumadan. ama aramiyorum hic
Ya öyle ilişkimi olur deger veren böyle yapmaz sürekli seninle konuşmak ister ama böyle yapıyorsa peşinden koşma sal gitsin sana bidaki ilişkilerinde tavsiye verim zor ol cepte görmesin seni sevgili oluncada kaybetme korkusunu hissetir
Iste bunu basta ona hissettiremedim. hemen avucuna girdim gbi oldu. simdi de ne yapsam olmuo
Ya bak seni tanımam etmem kötülüğünüde istemem ama seni mutlu edecek kişilere bak ona ayrılıyorum de engelle bırak ya... Bende hep kendimi ezdirdim seviyorum dedim ama beni kullandı sürekli cebinde taşıdı bende onu bıraktım sende sal gitsin
Basta hep ilgili oluyorlar. sonra boyle degisiyor is. ben beceremiyorum galiba
Ya yok be bak bir insan seni seviyorsa sürekli ilgileniyorsa kıymet veriyorsa onla ol ben yıllardır ağladım acı çektim ama şu an iyi birisi var o yüzden pes etme sadece zoru oyna cebinde olmadığını hissetir
Zor olma mevzusunu sevmedgm kisiye yapabiliyorum. ama sevdgm kisiye yapamiyorum. ne yapsam ona deger verdgmi anlio hissettriorm falan
O zaman onu cöz hallet kendini tut
Onda anladgm olay su. arama istemiorm desem arar. ara desem aramaz. karsilik vermemem lzm. Iliskiyi bitirmeden onu sallamdgmi hissettrmem lzm
Ya sen bilirsin ama sürekli zoru oyna oyna bıkar insan
bir tepki ver bakalım :)
Nasil mesela
sil yani dene
daha önemli şeyler var
Ne gbii
cehennem gibi yanıyor her yer