Evett ayrıldıktan sonra sırf geri kazanabilmek için tehdit eden şantaj yapan kişiler ve çok normalmis gibi bide küfür eden karaktersizler ne yazıkki mevcut.
Peki siz ayrıldıktan sonra tehdit eden kişiler için ne düşünüyorsunuz?
Ayrıldıktan sonra tehdit eden kişiler bunu neden yapıyor?
Benim konuştuğum kızın hayatında da öyle biri olmuş. Bikere karşı cinse kesinlikle sensiz yaşayamam tarzı cümleler kurmayın korkutursunuz. Sizi istemiyorsa olgunca karşılayıp yolunuza devam etmelisiniz tehtidle şiddetle hiçbirşey elde edemezsiniz sadece onunla tekrar birlikte olma ihtimalinizi yakarsınız. Olgunca karşıladıktan sonra geri dönebilir belki ama oyuncağı kırılmış çocuk gibi debelenirseniz herşey daha kötü olur. Azcık değerli ve azcık gururlu olun sizi istemeyen birinin peşinden çok uzun süre koşmayın. Can Yücel'e sormuşlar. Sevdiğin kadının başka bir adamla mutlu olduğunu görmekten daha acı bişey var mıdır? Diye. Can Yücel de yanıtlamış : Evet var. Sevdiğin kadının seninle mutsuz olduğunu görmek.
Elbette bu durum kadınla için daha çok yaşanıyor ve bir hayli sıkıntı çekiyorlar. Bir sebeple ayrılmak isteyen kadını zorla tutmanın tehdit ve şantajda bulunmanın tek bir karşılığı var insani değerlerini kaybetmiş olmalı. Bir diğer taraftan bakarsak erkeğim ayrılmak isteyip kadının aynı şekilde davranması ki daha az yaşanan bir durum olsada cidden ağır bir durum 10 yıl önce atlattığım bu durum hala aklıma gelirki hala bir gün yine bela olurmu diye tedirgin olurum. Erkek olarak erkeğin belasına bir şekilde karşılık veririsin ama kadının belası evlerden ırak:/
Kuyruk acısının verdiği yetkiye dayanarak aklının götüyle yer değişmesinden kaynaklı olan durumdur. Genelde hemcinsim olan erkekler tarafından yapılan eylemdir. Erkek müsfettesi olarak da adlandırılabilir. Bir diğer ismi ise şeref karakter yoksunu olarak adlandırılabilir.
Geçenlerde sevgilim bile olmayan biri bana yaptıkları karşısında kendisine sinirli şekilde msjlar yazmam dolayısıyla beni savcılığa vermekle tehdit etti 🙄🙄 halbuki verse kendi zararlı çıkacak 🙄
Geri kazanabilmek için değil ayrılığı egosuna yediremiyor ve aptalca davranislara yelteniyorlar. Iste bu yuzden nude vs. atilmamasi lazim. Sen onlari ona atarak guvenmis oluyorsun ki gunumuzde cogu kisi guvenilmez olmuş. Iliskiler her yönde iki ucu bklu değnek işte kumar oynamaktan baska bir sey degil.
Her erkek yapmaz onu kadın baskasiyla fingirdeserek ayrildiysa cikar bu gibi durumlar ama istisnalarda var tabi kadının haksiz yere sürekli dayak yiyip kocasını bosayan kadinlar hakli ama kocayi aldatip ben hakliyim diyen kadinlara hak veremem kimse kusura bakmasin
Buna tanık oldum erkekler yapıyor. Kınadım sordum nedir bu diye. Abi evlilik vaadi ile kandırdı üstüne ev aldım işyeri açtım 150 bin para verdim aniden beni engelledi müşterilerle yatıyor diyo. Genelde bu sebb ler
Sadece iki kere başıma geldi. Birinden engelleyerek kurtuldum. Diğerinde tekrar tehdit ederse ailesine söyleyeceğimi ve devamı gelirse savcılığa bunun hakkında dilekçe yazacağımı söyledim.
Onca kızla takıldım biseyler yaşadım. En kötü bitirdigim kıza karşı en ufak bi şantaj, bi tehdit ne söylem yaptım ne de bi icraat. Bunu yapan insan rezildir.
Kadin ayrilmissa kesin cocugun gururuyla oynamistir. Herkesin bir gururu var oyun degil bu. Begenmedim ayrilalim gibi bi dusunce cok kotu bir yaklasim sekli
Aynen öyle. "Fantezi olsun aşkım yaa zaten saklarım kimseye göstermem bana güvenmiyor musun?" vs derlerse kararlı bir şekilde hayır diyin. Sevgili iken yapmasa bile ayrıldıktan sonra şerefsizlikler yapabilir dikkatli olun
Mafyaya ulaştım ben. Onları arkama aldım. Onlar hiçbir şey yapmadı. Ama karşı taraf bir şey yaptığı takdirde biz onu sağ bırakmayız diye korudular beni