Ya herkes salak salak pişman olsa ne olur sil gitsin filan demiş de. Ben anlıyorum senin intikam öfkeni ve çook haklısın. Böyle iftira atıp seni karalayıp ego tatmini yapıp rahatça geçemez. Kimsenin hakkı yok buna. Benim bir kız arkadaşımın başına daha böyle bir şey geldi. Kız 2 hafta bir çocukla çıktı. Çocuk öpmek isteyince reddetti sonra da ayrıldılar. Çocuk da reddedilmeyi yediremeyen orada burada biz kızla seks yaptık diye dedikodular çıkardı. Bu kız da herkesin ortasında gitti bağıra bağıra. canım sen yalan yanlış ne anlatıyorsun. Sen beni öpmek istedin ben de senden hoşlanmadık ve ayrıldım. Bunu yediremeyen ve iftira atan sensin diye bağırdı. Oğlan da tırsıp ben öyle bir şey yapmadım demiş. Biz zaten bir şey yaşamadık ki filan demiş. kanıtın varsa mahkemeye gidip tazminat davası bile açabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılhala dönmesini mi bekliyorsun? Arkadaşıyla seninle ilgili iğrenç konuşmalar yapmış sana küfürler yağdırmış bence allah rızası için 2 rekat namaz kıl şükret kurtuldum diye
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :/
onun pişmanlığı ikinci konu hatta spon derece gereksiz..esas mesele senin onun pişmanlığıyla ilgileniyor olman .. kişilik ve karekter sahibi.. onurlu bi insan olmaya çalış.. sen bir kızsın ..biz erkekler,( adam olanlarımız yani..) kızlara küfür etmeyiz.. karekteri bozuk piç sana küfür ediyo ..sende hala onun pişmanlığındanmı medet bekliyosun .. ? ayıp sana yaa ağar ol biraz sen kızsın.. ucuzluk kadına göre değil.. kişiliğin olsun karekter sahibi ol .. yoksa beş para etmez sadece etiyle kıymetli biri olursun.. eti elde edilince fosası bırakılan biri olursun..
51 Yorumla
ileri gitmsenizde yaşamışsınız.. NİYE YAŞADIN diye sorarlar o zaman ? evlenmeden derdin neydi ? kudurdun mu öpüşmesen birbirnize dokunmasanız olmazmıydı ?
sonra gelip sızlanıyosun bana küfür etti ee pişman olurmu acı çeksin bilmem ölsün bitsin.. yok ya.. sen o adamın gözünde nesin peki hiç düşündün mü ? erkeklerde düşünce aynıdır bu benimle bunları yaşadıysa benden önceside var demek ki.. hatayı karşıda degil kendinde ara.. zorla bişey yapmadıysa ki görünen o pişman olacak tek kişi var oda sensin.. ve oluyosun da05 Yorumla
Soran+1 yılBen kendi hatamın zaten farkındayım ama yemin ederim o lafları haketmedim. Ne olursa olsun anneme kadar küfür etti. Bu kadar düşürmemeliydi kendini. Evet o bi erkek. Ama işine gelnce erkek olduğu aklına geliyo işte bazılarnın
- +1 yıl
bazı kufurler isyandandır.. karşındakine degil direk olayadır.. sen bunu böyle algılarsın o başka türlü... şunu da unutma birinin acı çekmesiyle mutlu olacaksan ve bunu istiyosan canı gönülden tepe taklak olursun.. kismenin mutsuzlugunun üstüne mutluluk olmaz.. boşuna baddua etme yani.. çunku öyle bi yerde soru soruyosun ki .. sen sorarsın seni destekler herkes şerefsizmiş küfürmü edilir vs diye.. o sorar kendi gözünden vay sürtük vay derler ... deriz yani.. gerçek budur..
Soran+1 yılevet ama kim olursa olsun anneye küfür edicek kadar düşmemeli. ister olaya ister şahısa olsun anne girmemeli işin içine.
- +1 yıl
ne olursa olsun.. kimseye beddua etme bence gerçekten hatalıysa sen hakkını helal etsen de allah nasılsa affetmez.. senin baddua etmenle veya etmemnle alakalı degil bu durum... anlatmak istedigim onca öpüşüp koklaştıgın adama beddua edip acı çekmesiyle nasıl mutlu olabileceksin şaşıyorum.. senin ondan ne farkın kalacak ? ki sende biliyosun çoğu hemcinsin hakediyo.. yaptıklarıyla mesela 2.5 yıllık ilişkim vardı 7 aylıkta sözlüydük saçmaladı dudru ayrıldım 2. hafta başka birini buldu .. napıcan
Soran+1 yılhaklısın sende.teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılo onun kalitesini ortaya koymuş,benden sana tavsiye asla üzülme kaybettiğin bişey yok ve bukadar kıs sürede öğrenmiş oldun ya uzun sürseydi?ya profesyonel davranıp senle devam etseydi?ya evlenseydiniz?bunları düşün ve haline hamd et inan kaybettiğin bişey yok,ama şunuda unutma bu şekilde yol alamassın çünkü aklın hâla onun pişman olmasında veya acı çekmesinde,benden sana tavsiye dicem beni dinlemiyceksin ama genede tecrübelerimden faydalanarak söylüyorum asla onunla ilgili bişey düşünme...
38 Yorumla
Soran+1 yılO tartışma o küfürler o hakaretler çıkmıyor aklımdan. 2 senelik bir arkadaşlığımız ve 6 aylıkta bir ilişkimiz vardı. Nasıl her şeyi bir anda silip attı şaşırıyorum? Ondan nefrete diyorum evet ama dediğin gibi acı çektiğini izlemeyi çok istiyorum. Dün gece gizli numaradan biri aramış beni. Bilmiyorum o olabilir mi olamaz mı
- +1 yıl
enide gizli nodan biri arıyor ve ben kapatana kadar kapatmıyor dün öğlen açık bıraktım 1 saat kapatmadı gene ben kapattım,o olabilir ama lup olmaması bişey ifad etmesin senin için
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
ben ne desemde boş tabi:)ama hayat tecrübem çok fazla keşke dinleyebilsen beni ama beynine söz geçiremessin elnde değil biliyrm
Soran+1 yılmalesef. ama ondan nefret ediyorum kesinlikle iğreniyorum
- +1 yıl
unutman çok kolay olmalı,ufak ayrılıklar farklıydı bu kez dönemez ama yüzsüzlük yapabilir yakında anlarsın,yanlış anlama nerden buluyosunuz böyle erkekleri?yakışıklı olduğu için kesin
Soran+1 yılTipiyle hiç bir alakası yok yemin ederim. Tamam tipi yok diyemem var yakısıklı cocuk. Ama asla onun icin evet demedim ben ona. 2 yıllık bi arkadaslıgımız vardı. Bana cok yalvardı bu 2 yıl boyunca ama ben hep hayır dedim. İki sene sonra güvenimi sağladı. Evet dedim. Güvendim. Çok güvendim hemde. Ama beni hayal kırıklığına uğrattı hemde çok büyük bir hayal kırıklığına. suçlu olunca kendini savunacak bir şey bulamayınca böyle yaptı işte. Bu yzden dediğin gibi dönemez artık. Yüzsüzlük yapmaz bu kada
- +1 yıl
şanslısın biliyomusun?ya evlenseydin?gerçek yüzlerini evlenince ortaya çıkaran insanlar var,eklesene beni yanlış anlamassan tabi
valla olabilirde küfür neden oldu onu anlamadım sanırım suçluluk duygusu onu savunmaya geçirdi :) pişman olmasını çok istiyorsun sanırım bence üstüne gitme hatta arama ilk adımı ondan bekle :) ilk adımı atan hep kaybediyor neden halbuki 10 dk sonramız belli bile değil hayat işte :)
11 Yorumla
Soran+1 yılilk adım falan olmaz artık bu saatten sonra geri dönüsü yok
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Amip beyinliler ayrılınca küfreder bilmem anlatabiliyormuyum. Tek hücrelilerle çıkma sen komplez bir organzimasın.
33 Yorumla
Soran+1 yılcok agır geldi söyledikleri. aldattıgını bile ima etti baska bi kızla. ondan nefret etmem icin ne gerekiyosa yaptı
Soran+1 yılhaklısın teşekkür ederim
Diyelim ki pişman oldu sen onu affedebilecek misin? küfür zayıflığın ve haksız olmanın göstergesidir unutma!
310 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle affedemem artık
Soran+1 yıltek isteğim pişman olması ya onun acı cektiğini görmeyi çok istiyorum
Soran+1 yılasla yumuşamam çünkü çok ağır oldu bu sefer. o kadar istiyorum ki bunu yapmayı umarım pişman olur
Soran+1 yılteşekkür ederim
Soran+1 yılçok sağol
+1 yılolur değil olmuştur bile,ama sana verdiği öneme bağlı,kısacası sen onun için ne anlam ifade ediyordun
13 Yorumla
Soran+1 yılsadece öpüşüp koklaştığı birini ifade ediyomusum
- +1 yıl
o zaman arkana bakma aslada kafana takma,vay be bunu sana nasıl dedi şaşırdım
Soran+1 yılbenimde aklım alıyo bunlar ne ki etmediği laf kalmadı
+1 yılsuçluluk psikoljis denir buna aciz insan işidir gül ve geç gerçek yüzünü görmüşsün şanslıymışssın pişman olsa ne yazar hakaretleri kabul etmiş olursun pişman olupta geri dönerse ve sende affedersen hala anlamadıysan ben anlatayım içindekileri kusmuş gözünü aç seninle yasadıklarını arkadasına anlatıyorsa karsındakinin karakteri bellidir sen hala polyannacılık oynamaya devam et
02 Yorumla
Soran+1 yılasla affetmem artık bitti ama sürünsün istiyorum cok
- +1 yıl
en mantıklısını yaparsın
+1 yılPisman olsa ne olacak gercekten merak ettim ne olacak soylermisin?
Hersey o kadar ucuz mu basit mi?
Evet sorulmasi gereken bir soru var sen bu kazma yi cok mu aradin ?
Ve bu sozu kabul edermisin?
HERKES LAYIK OLDUGU KISIYI BULUR.
saygilarimla.07 Yorumla
Soran+1 yılO kazma iki yıl boyunca benim pesimden kostu yalvardı. Öyle de tatlı dili vardı ki. 2 yıl sonra kabul ettim. Cıkmaya basladık her seyde güzeldi. Ben nerden bileyim bböyle olcagını. Dönse bile affetmem zaten artık
- +1 yıl
Entersan olani sende onu sevmiyorsun hicbir zaman da sevmedin bu nereden cikiyor SEVGI 'den
Seven insan sevdigini asla kiyamaz asla sevdigine zarar gelmesine dayanamaz sevginin hayat gercegi kitabindan...
Soran+1 yılSevdiğime zaten kıyamazdım ben. Ama anneme kadar küfür edicek rahatlığa sahipse çok daha değişir orda işler. Ben babama bile laf ettirmedim bugüne kadar anneme. O kim ki? Sürünücek. Tek dileğim isteğim bu
- +1 yıl
Kelimesi kelimesine soyledigini kabul ediyorum fakat boyle bir erkegi nasil taniyamazsin bunu kabul edemiyorum bu seviyede bir kisiyi agzini bir kelime acmadan tanirsin taniman gerekir ustunden basindan kustahlik basitlik baska baska seyler oluk oluk akar birde konusursa tam facia olur soylediklerini insanlik nasibini almamis bir ... yapabilir ancak.
Soran+1 yılYa yemin ederim herkes şok oldu böyle biri olamaz o hala inanamıyorum çok güç. O kadar olgun davranır ki tatlı dilli düzgün davanışları falan. Ama ilk kez haksız duruma düştü. Kendini savunacakb ir şey bulamadı belki bu yüzden böyle yaptı
- +1 yıl
Peki ozelden genele gecelim bir erkek veya kadin partner secerken sadece fizige tatli dile gore mi hareket eder veya etmelidir hayat dusunursen duz degil inisler cikislari var bizde onun aktorleriyiz hayatin gerilme ,stress,zorluklari var ve sen o kisiyi o ortama surersen ofkesine yenik duser bir tartismada butun pislikler FOSS diye gizlendigi yerden ortaya cikar iste erkek /kadin karakteriyle karsindadir artik hani oylemiydi boylemiydi dusunmene bile gerek yok
ok bu kismi dusun lutfen .
Soran+1 yılhaklısın tabii ki söylediklerinde. teşekkür ederim
+1 yılsen hala pişmanlık peşindesin ne diyim sana şükret kurtulduguna
11 Yorumla
Soran+1 yılonun acıdan ölmesini istiyorum ya böyle mi bitmeliydi
+1 yılsen , senin hakkında iğrenç konuşmalarını görüyorsun ve taktıgın sey pişman olur mu mu? çocuk senle naptıgını anlatms ondan adam olur mu bide üste çıkmış sen hala geri döner mi dye bakıyosun saf olma.
01 Yorumla
Soran+1 yılya geri dönmesini istiyorum cünkü bu kez beni bulamayacak. acı ceksin istiyorum. ama o kadar seyden sonra cekcegini sanmıyorum
pısman olursada ıplede bırak ne halı varsa gorsun yaa sakn affetmeyı dusnme affedersn barısrsnz yarn bıgun bısy olur yne yagdırr kenedenı ezdırme !
02 Yorumla
Soran+1 yılbarısmıycaz kesinlikle bitti
Lan pişman olsa ne fark eder. Hem hakkında iğrenç konuşmalar yPiyor bir de yetmiyor pasa küfür ediyor! Sen de kalkmış pişman olur mü dıyorsun aferdesin ama sorunlu musun ?
02 Yorumla
Soran+1 yılPişman olsun istiyorum evet. Ama affedecegimden degil. Acı cekmesini istdigimden
Gizli Üye(30-35)+1 yılEee sen terkedersin sonra küfür ederler senı hıc sevmedım felan filan ayagı.Kendini düşürürler başkada bişe değil.Ayrılıosanda adabınla ayrılacaksın.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle. Aynen böyle yaptı ve aldattıgını bile ima etti. Nefret etmem icin ne gerekliyse yaptı
He he evet sen aynen böyle devam et. Pişman olup dönerse ve sen kabul edersen benim gözümde ...
01 Yorumla
Soran+1 yılYa herkes aynı seyi söylemis. Affetmekle alakası yok bu sorumun. Yeter ki pişman olsun onun acı cektigini görmek istiyorum bu
ne demişlerki hakknda? öyle bişey yapabilmişse pişman olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılbeni anlatmıs her gün bi posta atıyoruz demis hayvan ki yok öyle bi sey
+1 yılneden hala pişman olmasını bekliyorsun ki? akıllanmayacaksın demek ki sen
01 Yorumla
Soran+1 yılsadece pişman olmasnı diliyorum affetmiycem
pişman olsa ne olacak hala affetmeyi mi düşünüyosu, ne zaman büyüyeceksiniz siz ya.
01 Yorumla
Soran+1 yılaffetmiycem,sadece pişman olsun istiyorum
+1 yılergen kişiliksiz :D dönsede gerek yok öyle ergenlere bence :D
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlkile
+1 yılCanım aynı şeyi bende yaşadım ve bu konuda cok cok doluyum:S
02 Yorumla- +1 yıl
:)
Soran+1 yılgecmis olsun canım. ben dünden beri yeni yeni kendime geliyorum. ağlayamadım da ilk defa gözümden yas gelmedi
içindeki herşeyi salmış şuan rahatlamış bir şekilde çayını yudumluyordur :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de öyle
+1 yıl:D:D:D Ahahaha varmı su cocugun sende cep telefonu özel bi görüsme yapaım.
08 Yorumla
Soran+1 yıl6 aylık sevgilim tabii ki var :( nasıl canımı yaktı anlatamam.
- +1 yıl
Beni ekle numarasınıda ver.
Soran+1 yılBosver tesekkür ederim ama inan değmez böyle birine. Kendisinden nefret etmemi sağlıycak ne varsa söyledi. Ağlatıcam ama seni Elbet bi gün elime düsersin sen daha buralardayız dedi bi de
- +1 yıl
ALLAHINI seversen diyorum benı ekle numarasınıda ver.Eğer azcık Şerefin varsa. lütfen
Soran+1 yılYa Allah razı olsun ama gercekten istemiyorum lanet olsun ona
- +1 yıl
Ya seneden aldgmı demıcem ben .LÜtfen dıorum bak kırma beni
Soran+1 yıltamam ama yarın versem yarın konussak olur mu biraz kafamı toparlamaya ihtiyacım var şu an
- +1 yıl
Ben boş değilim.Şimdi eklıosan ekle kardeşim.Kafanı dağıtmayada yardımcı olurum.O cocuğada şefkat gösterttirelim biraz.
+1 yılerkek umursamaz unutmaaaaaa
118 Yorumla
Soran+1 yılçok ağır geldi söyledikleri nasıl kendime gelirim bilmiyorum birde hergün yüzünü gördügüm biri
- +1 yıl
acı acıyı soğuk su sancıyı bastırırmış kendini ayayla en sert biçimde karşılık ver emin ol soğursun
Soran+1 yılya soğudum zaten söyledikleri nefret etmeme yetti. ama icim acıyo. cok agır geldi ya.
- +1 yıl
ne yapabilirim diye düşündünmü peki hiç kendi kendine
Soran+1 yılevet ve yapabilcegim hic bi sey yok. onun acı cektigini görmek istiyorum sadece. bu yüzden pisman olsun istiyorum cok
- +1 yıl
eminim bir yolu vardır ama sen ona kıyamıyorsundur
Soran+1 yılne yapabilirim ki
- +1 yıl
aldat
Soran+1 yılondan bi farkım kalmaz o zaman. hem artık umrunda da olmaz
- +1 yıl
eimnmisin amaç fark değil acı vermek ne kadar zaman geçerse geçsin erkek ne kadar uunuttum derse desin partnerini başkasının kollarında gördüğü zaman umursamaz görünsede emin ol kendi kendini yer unutmaki intikam sıcak yenen bir yemektir söz konusu kadın ve erkek olunca
Soran+1 yılbilmiyorum öyle bi sey yaparsan onun serefsizliginden farkım kalmaz diye düsünüyorum ve millete kendini savunup haklı çıkarır. şu an haksız durumda. iğrenç bi insanmıs ya varya nasıl göremedim. resmen kullanmıs beni. bundan sonra nasıl baska bi erkeğe güvenip onunla bi yola çıkarım ki ben? ve hangi yüzle. bende hatalıym çok hatalıyım. namus sadece zarı korumakla olmuyo. bunu iyi biliyorum
- +1 yıl
ne kadar ileri gittiniz ki bu kadar oturmuş sana bu olay
Soran+1 yıldediğim gibi cinsel birlesme olmadı ama yasadık bi seyler. cok canımı yaktı be. 6 aydan önce de 2 senelik bi arkadaslıgmız vardı. nasıly aptı bunu. ya dua ediyorum resmen pisman olsunda her gün gözümün önünde erisin diye
- +1 yıl
düz sex olmuş umursamaz pişmanda olmaz emin ol şimdi başkasının kuyruğundadır takılm tadını çıkar hayatın
Soran+1 yıltehdit etti bi de beni. elbet düsermisim eline
- +1 yıl
sende düşme düşersen ileri gitmemişsiniz en fazla ileri gider takr fişi o kadar uzak dur beee
Soran+1 yılöyle yapıcam. tesekkürler
- +1 yıl
rica ederim
Pişmanım derse affedecek misin
01 Yorumla
Soran+1 yılasla ama acı cektiğini görmeyi cok istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılGercek yüzlerini ayrılınca gösteriyolar maleseff.
19 Yorumla
Soran+1 yılöyle oldu
- +1 yıl
sonra tekrar barısmak isteyince kılıktan kılıga girerlerrr özür dilerleeer.
Soran+1 yılOnu pişman olmuş bir şekilde görmek şuan en büyük isteğim inşallah döner de beni bulamaz
- +1 yıl
dönmesini umut etmen bile ondan bi beklentii..
Soran+1 yılDönmesini umut ediyorum ama yemin ederim affedecegimden degil. Sadece pişman oluşunu acı çekişni izlemek istiyorum
- +1 yıl
Seninle ilgili zaten kötü konusmussaa eger o zamann igrenc ve asagılıkkk birisidiir..
Soran+1 yılöyleymiş bende yeni öğrendim
- +1 yıl
onu düsünme artık Allaha havalee et karsına daha iyilerii cıkar.
Soran+1 yılteşekkür ederim,inşallah
olması gerek eğer hayatı küfürle bütünleşmemişse
01 Yorumla
Soran+1 yılresmen beni kullanmıs küfürle bütünlesmemis olsa ne olr :(
+1 yılYok dönmez sana patlamak istiyormuş zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılDönmesin ama acı ceksin ya. Bunun icin dua ediyorum resmen
nekadar sevdigine bagli ben pisman olur derim
01 Yorumla
Soran+1 yılBen baglı oldugunu sanıyodum ama degilmis
İşin b*ku çıkmış pişman olsa ne olur..?
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle tabi ama acı ceksin istiyorum
- +1 yıl
aci cekmesi icin aklina yatan birini bul me onunla tum irtibati kes ozaman aci ceker
Soran+1 yılbirini bulursam ondan bi farkım kalmaz ki
+1 yılpişman olmaz fakat çıkar için dönebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılb*k bulur artık beni.
+1 yılyok bence pişman olmaz
00 YorumlaPişman oldu mu?
00 Yorumlaseviyorsa olur
01 Yorumla
Soran+1 yılseviyor olamaz. söylediği şeyler çok ağırdı
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?