Erkeğin kadına hükm etmesi hoşuma gidiyor?

Aslında kadın ve erkek eşitliğinden yanayım , kendini ezdiren kadın görünce deliriyorum, ya da ahlakla ilgili sadece kadın suçlanınca.
Ama nedense erkek karakterli biriyse ilişkilerde , evliliklerde erkeğin sözünün geçmesi, kadını kısıtlaması , kadından , güçlü (fiziken ve boyca) , akıllı ve daha ön planda olmasını görmek istiyorum. Kadını erkeğin himayesinde , erkeğin hüküm ettiği ve onun sahibi olmasını falan
Ama dediğim gibi erke karakterliyse , sadıksa falan. Ama böyle olsun demiyorum sadece düşüncesi hoşuma gidiyor
Güncellemeler
+1 yıl

Kadına hükmetmek. Ona tutkuyla ama aynı zamanda üstün gibi bakmak. Her hareketinde onun sahibi olduğunu göstermek. Üstün olduğunu güçlü olduğunu gözüne soka soka göstermek. Saçından çekmek kolunu sıkmak canını acıtmak ama hayvan gibi değil tutkuyla sadece sahibi olduğunu göstererek sadece onun koruyucusu, kahraman
Güncellemeler
+1 yıl
koruyucusu, kahramanı olduğunu göstererek. Ona zaman zaman bir köle gibi davranmak ona emirler yağdırmak ama zaman zaman da el üstünde tutmak. Onun üstünde hakimiyet kurmak zaman zaman sertçe sahip olmak.
(Buni bir erkek kullanıcı yazmış, benim sorumun zirvesi , erkek psikolojisine hiç uygun değil bence)
Erkeğin kadına hükm etmesi hoşuma gidiyor?