@q__soulfly maalesef o dediğiniz kizlarin sevimli görünme çabası. ben zaten ing edebiyatı öğrencisiyim bayağı siskoydum eskiden bakimeizdim falan kimse zekamla veya okuduğum kitaplarla ilgili ovmuyodu ne zamanki tipi düzelttim ilgi çekici biri oldum kızlar başladı iltifata işte zekisin şöyle böyle. O yüzden ben bu kolpaya inanmam. Bı insanın birini sevmesi veya ilgi duyması için dis görünüşun iyi olmadı birinci şarttır. böyle sapsoseksuelim kolpalarina devam edersen , seni çok iyi kalpli, tüm gününü kütüphanede geçiren ancak üstü başı paspal evsiz arkadaşların yanına götürürüm "hmm seyy ama şöyle böyle" diye geri vites yaparsan da küfür ederim. anladin?:d
Hâla kendi vizyonuna göre yargılıyorsun ve hâla "öncelik" kavramını algılayamıyor musun? Diğerleri tamamen önemsiz demiyorum. "ÖNCELİK" diyorum. Sevimli görünme ile ne alâkası var? Sapyoseksüellik insanların özellikle tercih edebilebileceği bir şey de ben mi bilmiyorum. Bu arada dış görünüş evet güzel olmalı ve önemli, dış görünüşten kastım, temiz giyim ve bakımlılık. Bundan bahsediyosan haklısın. Zaten belli bir kültür düzeyine erişmiş birisi bakımlı olur, temiz giyer. Ayrıca insanların sadece %8i sapyoseksüel. Ne bekliyodun? Spor salonundaki bir erkeği değil, kitap okuyan bir erkeği tercih ediyorum çünkü "önceliğim" bu. Senin için "dış görünüşün iyi olması birinci şart" olabilir. Benim değil diye yargılayarak, sadece kendi pencerenden bakarak "sevimli görünme çabası", "yalan" falan diyerek saygısızca davranıyorsun.
ben bunlari yemem beybi ama banka hesabındaki yüklü miktara veya adamın karın kaslarına hasta olup "aşko ben senin neyini seviyorum biliyo muuuusuuun , neyimi deyince de "zekânı" deyip kandırirsin. bunu yiyen bi enayi bulursun , burası Türkiye xncbcbbc haydi hayırlı gunler
Yorumumu da silmişsin :D İnsanların farklı şeylerden hoşlanabileceği gerçeğini algılayamaman ne kadar sığ düşünceli olduğunu gösteriyor. İnsanların senin gibi düşük vizyonlu olabileceği gibi sapyoseksüel olabileceğini, farklı öncelikleri olabileceğini idrak edebilmen dileğiyle. Her neyse "kendi düşük vizyonundaki önceliklerle insanların farklı önceliklerini komik bulabilecek kadar az kapasitede olan vatandaş" sana da iyi günler.
Yaa eveeet. Her ne kadar okuduğunu anlama yetilerin kısıtlanmış olsa da analiz yetilerin çok gelişmiş gerçekten, duygulandım... Ayrıca işine gelmeyen yorumları silmen çok ezikce :D Bunu da silde bari rahatlayalım.
Kızlar Ne Diyor
Elektrik almam lazım düzgün karakterli olması lazım ciddi olması lazım dürüst saygılı olması lazım bunlar yoksa olmaz
Oy verdin mi ankete? Elektrik alma dalgasi tipe göre oluyo zaten knk , tip veya para yoksa trafo soksan karşı taraf yine elektrik almaz malesef
@soran :D heyy ben kitap okuyan bir erkek görünce tahrik olurum. Kendi adına konuş.
@q__soulfly maalesef o dediğiniz kizlarin sevimli görünme çabası. ben zaten ing edebiyatı öğrencisiyim bayağı siskoydum eskiden bakimeizdim falan kimse zekamla veya okuduğum kitaplarla ilgili ovmuyodu ne zamanki tipi düzelttim ilgi çekici biri oldum kızlar başladı iltifata işte zekisin şöyle böyle. O yüzden ben bu kolpaya inanmam. Bı insanın birini sevmesi veya ilgi duyması için dis görünüşun iyi olmadı birinci şarttır. böyle sapsoseksuelim kolpalarina devam edersen , seni çok iyi kalpli, tüm gününü kütüphanede geçiren ancak üstü başı paspal evsiz arkadaşların yanına götürürüm "hmm seyy ama şöyle böyle" diye geri vites yaparsan da küfür ederim. anladin?:d
Hâla kendi vizyonuna göre yargılıyorsun ve hâla "öncelik" kavramını algılayamıyor musun? Diğerleri tamamen önemsiz demiyorum. "ÖNCELİK" diyorum.
Sevimli görünme ile ne alâkası var? Sapyoseksüellik insanların özellikle tercih edebilebileceği bir şey de ben mi bilmiyorum.
Bu arada dış görünüş evet güzel olmalı ve önemli, dış görünüşten kastım, temiz giyim ve bakımlılık. Bundan bahsediyosan haklısın. Zaten belli bir kültür düzeyine erişmiş birisi bakımlı olur, temiz giyer.
Ayrıca insanların sadece %8i sapyoseksüel. Ne bekliyodun?
Spor salonundaki bir erkeği değil, kitap okuyan bir erkeği tercih ediyorum çünkü "önceliğim" bu. Senin için "dış görünüşün iyi olması birinci şart" olabilir. Benim değil diye yargılayarak, sadece kendi pencerenden bakarak "sevimli görünme çabası", "yalan" falan diyerek saygısızca davranıyorsun.
ben bunlari yemem beybi ama banka hesabındaki yüklü miktara veya adamın karın kaslarına hasta olup "aşko ben senin neyini seviyorum biliyo muuuusuuun , neyimi deyince de "zekânı" deyip kandırirsin. bunu yiyen bi enayi bulursun , burası Türkiye xncbcbbc haydi hayırlı gunler
Yorumumu da silmişsin :D
İnsanların farklı şeylerden hoşlanabileceği gerçeğini algılayamaman ne kadar sığ düşünceli olduğunu gösteriyor. İnsanların senin gibi düşük vizyonlu olabileceği gibi sapyoseksüel olabileceğini, farklı öncelikleri olabileceğini idrak edebilmen dileğiyle.
Her neyse "kendi düşük vizyonundaki önceliklerle insanların farklı önceliklerini komik bulabilecek kadar az kapasitede olan vatandaş"
sana da iyi günler.
Aynen kanka sığ gorusluyum, siz vizyon denizisiniz xbxbxbz
:D sadece bunu çıkarman...
Yobazim işte anla
Benim yorumumu bir salsanız diyorum 😂
Kes lan yapragim
@soran Ne kadar ayıp yaaa...
Dndndj
Sen çok mu sevdin benidbdbd bı susmadin bugun
Yaaa tabii...
Çookk.
Nzzjznznzn yorumunu silmemden sonra..
Yaa eveeet.
Her ne kadar okuduğunu anlama yetilerin kısıtlanmış olsa da analiz yetilerin çok gelişmiş gerçekten, duygulandım...
Ayrıca işine gelmeyen yorumları silmen çok ezikce :D
Bunu da silde bari rahatlayalım.
Xnxnxn eziklikten değil knk uğraşmak istemiyom ondan
Djdökfmfldmlamsldnlejnffnfmckd
Haklısın.
Evet bebegim
Bebeğim? :q
Her neyse iyi akşamlar.
Sktr gt artık bi zahmet mk
İyi akşamlar demek ne demek. Ahlaksız insan. Yazma artık.
Nsndndjjxxj
Kudur
Valla yazma biktim mk
Sağol patlakcigim
Elektrik almadıysam çıkmam
Elektriği neye göre aliyon kanka 5li kofraya göre mi
Şakacı seni.
Senin kadar değil