çekik göz , kıvrık kirpik, yay kaş , düz burun , orta kalın dudak ve kıvırcık saç birde...
Arkadaşlar doğal güzel olan kızlar nasıl olmalı?
çekik göz , kıvrık kirpik, yay kaş , düz burun , orta kalın dudak ve kıvırcık saç birde...
Makyaj bazen yapıyorum yazın sadece krem. burnum biraz kemerli yaptırmıyorum imkanım olduğu halde güzel çünkü yüzüm. Banyodan sonra body krem sürüyorum. yüzümü doğal kayısı yağıyla diri tutuyorum spor hergun yapıyorum belim ince göğüslerim iri onun içinde ayrı sporum var boyum uzun
İyiymiş O halde yüz hattı olarak biraz bahsder misiniz doğal ' güzel ' kıza sahip yüz hatları =)
O görünüşe göre değişir herkeste farklı
Bende herkese ayrı olarak sordum farklı göreceli olduğu için szin prensipleriniz nedir diye elbette değişecek.
Cevap
9Cevap
Doğal olsun kozmetik endüstrisine para kaptırmadan kimyasal bulaşmadan her haline şükreden bir kız olsun makyaj güzeli olmasın
O halde yüz hattı olarak biraz bahsder misiniz doğal ' güzel ' kıza sahip yüz hatları =)
Ornella muti gibi olsun ama doğal olsun işte 😃
göz ve dudak dışında makyaj olmayacak
Bunları yaptığı halde (Biraz rimel birz ruj) güzelse doğalda güzeldir mi diyorsun?
önceki işyerimde bir kız vardı 174 boyu 53 kilosu bebek gibi teni giderdi tüm yüzüne öyle şeyler sürerdi ki iğrenç olurdu dokunduğunda elini yarım saat yıkaman gerekirdi bir gün makyajsız geldi kimse fark etmedi bile ben dokununca dedim makyajın yokmuş diye :D aynı durumdaysan makyaj yapma aşırı itici ve öpemiyorsun da
Benim makyajım arada o da rimel sadece :)
çok mu güzelsin :)
Bilmem :D
bakim :D
Az öncede yazdım ama doğal bulmak zor eğer doğal olmak istiyorsan kendin ol
O halde yüz hattı olarak biraz bahsder misiniz doğal ' güzel ' kıza sahip yüz hatları =)
E sen harika bir şeysin zaten
Abi doğal olacaksan kendin olacaksın
Doğal olan her kız güzeldir kalbi güzel olsun yeter
Doğal olmalı yani makyajdan uzak
Nasıl anlatılır ki bu
göz burun ağız örnek ver çeşitleri var
Ben sadece ince bel güzel ellere bakarım
Fiziği efsane elleri bebek gibi çok güzel trnakları falan ama çook çirkin bakarsın yanİ?
Normal yüzü olsun Bülent ersoy gibi olmasın djdj
Azami makyaj, güzel fizik artı hoş ses tonu
Makyaj yapmamalı
Beyaz ten orta boy dolgun kalca ve göğüs
Makyajsız
Yuvarlak genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?