değişkenlik gösterir. kiminin özgüveni olmadığından yanındaki herkes çirkin olsun ki o güzel görünsün ister, özgüveni varsa da yanıma benim gibi güzel biri lazım veya derki ben çok güzelim ama yanımdakiler çirkin olsun herkes bana baksın ya da önemli olan karaker dış görünüşde sadece temizliğe bakar
Bazen güzel kızların arkadaşları güzel olabiliyor güzel görünmesede iç güzelliğe sahip olabilir. Kim bilebilir ki. bunu. Ben her türlü kabul ederim insanları.
Güzel kızların çirkin arkadaşları çok çekilmez olur. O da kendini yanındaki güzel arkadaşıyla birlikte güzel sınıfında tutar çünkü kabul etmez çirkin olduğunu. Erkek arkadaşımın kardeşi güzel kızın yanında şişman ve kendini güzel sanma triplerine giren kızlardan nefret ediyorum derdi. Sevgilisyle rahat rahat takılmalarına izin vermezmiş pek :)
Sosyal medyaya birlikte atılacak fotolarda kendinden çirkin seçerler mekana gidilecekse çirkin seçerler çünkü onun kadar güzeli tehdittir. Sevgilisi olanlar için çok fark etmez ama yine de ooo şu yanındaki arkadaşın da güzelmiş yorumları suratını ekşitir. Genelinin dertleştiği dost bildiği sırlarını paylaştığı ama hiçbir yerde gün yüzüne çıkarmadığı dostları güzeldir.
Arkadaşımı güzel çirkin bakımlı bakımsız olmasına göre seçmiyorum eğer böyle yapanlar varsa o arkadaşlık olmaz. Kendini millete beğendiren ucuz insanların işi bunlar. Arkadaşlarımızı dış görünüşlerine göre mi seçecegiz. Zaten başta hata yapmış oluruz.
genelde şöyle bişey vardır güzeller cirkinler le arkadaş olur ki bir ortamda veya birseyde o öne çıkar ikilideki güzel benim sende yanımda golgemsin der gibi bir nevi ego tatmini böyle olmayanlarda var ben şahsen çok böyle gördüğüm için bundan yola ciktim
Ya kardesim neden güzel çirkin diye ayrım yapıyorsunuz. Siz kendiniz bu tarz yakıştırmaları yapıp sonrada erkeklere bok atiyorsunuz. Kızların hepsi güzel erkeklerin hepsi yakışıklıdır. Bir gülün dikenleri olması onun güzel olmadığı anlamına gelmez. Bazıları için dikenleri olması onu itici yapar bazıları içinse dikenleri olsa bile dünyanın en güzeli odur...
Öyle bişey yok güzel kızlarda insan bu yüzden seç beğen al stratejisine göre arkadaş seçilmez kimle kafan uyuşuyorsa kimi seviyorsan onunla arkadaş olursun güzel bununla tamam arkadaş olayım ay bu çirkin bununla görüşemem diye bir mantalite yok genellikle erkeklerin söylediği ya sen çok güzelsin var mı senin arkdşlarında güzeldir şimdi senin ayarlasana varsa burdan gelir bu yanılgı 😁
Genelde çirkini tercih ederler çünkü yanlarında kendilerinden daha güzel biri olursa ışığının söneceğinden ve dikkatleri arkadaşının çekeceğini düşünürler.
Çoğunlukla güzelsen güzelle takılırsı ama tembel çalışkan meselesi değil ki zaten çirkin kız yoktur bakımsız kız var dır bakımsız kızda zaten yanındakine benzemeye başlar kendine özen gösterir diye düşünüyorum
bence guzel kizlarin yaninda hep baya cirkin ve sisman en samimi kankalari oluyor niye oyle oluyor bende bilmiyorum ama bnmde hep kankislerim ya yuzleri guzel diildi ya da sismanlardi ama iyi oluyor hep ortamdaki en populer cocuk sana kaliyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben bazen görüyorum kız ilik gibi yanındaki sevgilisi veya arkadaşı tam bir kanka gibi keko tipler oluyor şaşıyom enterasan
1
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
B*rzo yazdım kanka olarak değiştirmiş bu site de iyice sıkmaya başladı herşeyi kısıtlıyorlar
Dış görünüşe baktığını sanmıyorum. Eğer dış görünüşle arkadaş edinilmişse bir sorun var demektir. Sürekli güzel kızları arkadaş görüyorsan bu tesadüf olabilir
Genelde öyle oluyor. Güzel kızlar güzel kızlarla arkadaş olur. Ama çirkin 1 kızda güzel kızlarla arkadaş olabilir. Çünkü görünüm kadar karakterde önemlidir.
Huyu suyu güzel olmayan fiziği güzel olan arkadaşı yanında isteyen varsa öyle olabilir diyelim.. Yoksa kafaları uyuşmayanlar fiziksel özellik ile arkadaş olamaz.
Ben hep güzellerin yanında kendini güzel sanan çirkin ama victoria secret egolu kızlara denk geldim hepsi rastlantı olamaz bence zıt kutuplar çekiyomuş demekki 😉
Güzel kızlar genelde güzel birini arkadaş olarak seçiyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır genelde güzel kızlar çirkinlerle takılır ( lütfen yanlış anlamayın) (veya anlayın) gözlemlediğim kadarıyla kendilerini daha güzel göstermek için yaptıkları bir şey bu
En İyi Cevaplar