Unutulur. Kimse vazgeçilmez değildir. Birini vazgeçilmez kılan zihmimizde yaşattıklarımızdır. bizim yaşadığımız güzel anılara olan saygımızdandır, her şeyi silip atmak herkes için kolay değildir. Ama insanın onu bilinçlendirecek bir şeyi olduğu zaman hiç tereddüt etmeden, üzülmeden yok etme gibi bir gücü vardır aslında. Onu unutabilir miyim diye düşünmek değil, onu unutmaya cesaret edebilir miyim, yaşananların geçmişte kaybolduğunu kabullenebilir miyim daha doğru bir sorudur aslında. Çünkü ilk soru zihnimizde o kişiyi unutulmaz kılar ama ikincisi kontrolün sende olduğunu anlamanı sağlar.
Ben hiç sarılıp uyumadım halde unutamıyorum belki somut olarak onun yanında olamadım ona hiçbir zaman sarılmadım ileride sarılır miyim bilmiyorum belki olur belki olmaz hayat bu ne olacağı belli olmuyor hiçbir şey ucu belli değil ama ben hayallerimde ona çok sarıldım çok sıkı sarıldım hemde öyle bir kokusunu içime çektim ki o hiç almadığım kokusunu burnumun dibinde hissettim o hiç hissetmediğim sıcaklığına hissettim benim tenini yaktı duymadığım sesini duydum ona çok teşekkür ederim beni belli bir süreliğine de olsa mutlu etti için ben ona minnettarım.
Unuttum.. ve hiç zor olmadı Kalbimi ne kadar feth ederse etsin bitmesi gereken yerde bitirmesini ve unutmasını bilirim. Aşk acısı diye bir tanımım yok çünkü aşk zamana yenik (yok olan) düşen bir duygu
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu soruyu görünce aklıma evli bi kadına aşık olmuştum yasaktı biliyorum ama onu sevdiğimi bi cesaretle söyledim... anlayışla karşılaştı sagolsun... olmayacağını biliyordum sadece bi kez sarılmak istedim kırmadı beni doya doya sarıldım bi kere o mutluluğu unutamıyorum... başka bisey olmadi sadece sarilma bi daha da görüşmedik... ama o sarılmayı unutamıyorum
Kimse bulunmaz Hint kumaşı değil sarılıp uyuduysam sevmişimdir eyer buna rağmen ayrıldıysam da hak etmiştir Üstünü çizer geçerim kimse benden daha değerli değil
Asla asla göğüslerinin arasında ki o kokuyu unutmak imkansız.. Unut varsa malın tekidir.. Kadının ten kokusunu unutan erkek sesden bir şey anlamıyor demektir.
Ohoo günümüzde insanların sarılıp uyuduğu karşı cins sayısı bir elin parmaklarını çoktan geçiyordur. Her birini unutmakta zorlansalardı işleri çok zor olurdu.