Birlikte uyuduğunuz , kokusunu içine çektiğiniz, kalp atışlarını duyduğunuz birisini unutur musunuz?
Cevabın nedir?
unutmadim. ayrıldıktan sonra barısmaya calıstım kabul etmedi. bana zaman ver dedi face watsap durumlari hep ayrılık ustuneydi , 2 hafta once ozur diledim benden nefret ettigini soyledi. senden sogudum dedi ardından engelledi her yerde. simdi bos bos bekliyorum, beraber oldugumuz zaman dun gibi aklımda donusu galiba olmayacak
02 Yorumla
Soran+1 yılBide özür dilemişsin ona sahip çıkmışsın ne kadar tuahfmış bu zmaanda sevdiği kıza sahip çıkan az 😞bende özlüyorum onu ama hiç yazmıyor sormuyor sadece facede görüyorm. Bende yazamıyorum çünkü büyük kavga ettik sevmediğini söyledi. Daha ne yapabilirim ki. Alışmaya çalışıyorum yokluğuna benden kurtulduğuna sevinmiştir.
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılUnutuluur unutuluuurr. Sen bunu bir kişiyle yaptıysan unutmazsın. O gider senin ustune 5 kişiyle uyuduysa ohoo adını bile unutur.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet o birisi kızla uyumuştur benden ayrılınca 😪
- +1 yıl
Gunahını almıyımda başkasıyla yattım mı senin helvan çoktan yenmiş olunuyor. Ama merak etme insan oğlu öyle, bir ibnedir ki yatacak başka bir beden bulunmayınca sana döner mutlaka. Oylede iğrenciz biz insanlar.
Soran+1 yılbir kişi sana herşeyini teslim ediyor güveniyor sen onu sevmiyorum nasıl bişeydir bu yaa.
- +1 yıl
Cinsellik meşrulaştıktan sonra maalesef böyle guzelliklerin bir anlamı kalmadı. Beynin bir köşesinde herzaman ayrı bir yeri var ama faale gelince kimse o ayrı yere bakmak istemiyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılUnuttu sanirim... ilk kez benimle uyudugunu iddia ederdi ki öyle oldugu belliydi de zaten.. Onun yüzünden hasta falan oldum.. Hic arayip sormuyor nasilsin diye demek ki unutmus..
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen benimkide öyle kesin eski sevgilisini seviyor erkekler böyle hep başkalarını buluyorlar gebersinler 😡
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilisini seviyor mu bilmem de belki seviyordur oda hic gercekte göremedigi icin oldugu acik ve zaten eskisi onda tamamen bitti de zaten cok cirkindi :DD onu gectim de ben onun ilk uyudugu bendim ya bendim.. ilk yalniz kaldigi yakinslatigi kisi bendim ya. Nasil alisti hemen nasil onu anlayamiyorum.. Ve ben böyle ruh hastasini nasil sevmisim. Facesini de kapadi bir acsada silsem onu sinir etti beni : D
Soran+1 yılFacesi kapalı olsa bile silebiliyorsun arkadaş listesine ismini yaz çıkart ama pişman olamayasın sonra. Bende hala ekli çıkartmadı beni. Belki çıkartırır aklına gelirsem gerci yer bldirimi yapıyorum hep görüyordur. Yakın arkadşı kardeşimle sevgili onla barışma ihtimalim var mı sence?
Cevap sahibi+1 yılBak bunu bilmiyordum. Evet silersem pişman olurmuyum oda var demi. Benimki de Face'yi kapadı sadece ikimizin takıldığımız site var. Orayı kapamıyor. Medeni hali hala seviyor.1 hafta girmedi insan bir bakar bir şey Yazmış mı diye ben başka adresle kendimi eklemiş onu ordan takip ediyordum. Neyse Yanlışlıkla kendi adresimle girdiğim için kendi adresimi kapadım. Bu 1 gün önce online oldu. 😔Yine kapamadı. Tuhaf çocuk neyse seninki senden haberdar oluyordur yaa.. Kardeşine falan soruyorlardır belki ya da kardeşin arada senden bahsetsin. Mutlu olduğunu vs vs arada kısada olsa sevgilisi ile karşılaş mutlaka bugün senin eski sevgiliyi gördüm der oda merak uyanır Ee nasıl vs vs diye.. Sen çok güzel bir hava bırak bence kulağına gitsin. Benim o şansım yok ayrı ülkelerdeyiz. 😔😔 Ancak gece gündüz ah ediyorum. Özellikle uykudan uyanırken çok içim acıyor çok Ah ediyorum. 😔😔
Soran+1 yılSenin daha kötüymüş yaa uzak da ne zmndır konuşmuyorsunuz? Yaa geçen laf söyledim onun hakkında arkadaşına facebookda takılıyorum dedim sormuştu yeni hayranlarınla mı dedi evet dedim bidaha ondan bahsetmeyin ayrıldık bitti filan dedim o günden beri konuşmuyorum kankisiyle kardeşim konuşuyor ama bnim hakkımda hiç konuşmuyorlar. Yakın arkadaşı zaten çeşmede calışıyor haftada 1 kere geliyor kardeşimle buluştular mı bende sevgilimle buluşurdum artık imkansız cünkü kavga ettik baya. Ama arkadaşların dükkanları var burada yanına geliyor bazen.
Cevap sahibi+1 yılEvet zor ve hep ben düzeltirsem adim atarsam öyle düzeliyor bir seyler bu sefer bende adim atmiyorumBiz ayrilali 1 ay olduk..10 gündür konusmuyoruz.. :( :( Neyse ya senin ki bence seni takip ediyordur.. Anlatiklarina göree.. Umarim insallah barisirsiniz.. :) Allah bizim yardimcimiz olsun güzelim ya ofs ofs. :( :)
Soran+1 yılSanmıyorum ama paylaştıklarımı sadece görüyordur umrunda değildir inşallah yaa siz de barışırsınız üzüldüm sana 😞bari ben barışamadım sen barış aynı benim gibisin bnde 10 gündür konuşmuyorum görmüyorum kızların fotolarını beğeniyor facede bn unutayım istiyorum başka hiç bişey istemiyorum nasılsa barışmıcak en iyisi unutmak.
+1 yılBilin açtım gerekli gereksiz herşeyi hatırlatıyor bana sağolsun :D birlikte uyuduğum biri olsaydı benim için çnemli değilse aklıma bile gelmez sanırımmm :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
32Cevap
Diğer konusunda 815 cevap paylaştı. Hakederse unutmayı bırak shift delete yapar hard disk üzerinde lekesini bırakmam kahpenin diye cesurca konuşur ama ne zaman hatırlasam içim sızlar bir sigara çekerim.
00 Yorumla
+1 yılAksaray da hep unutuyorsun :/
Unutmasan takıntı yapsan para mı yetişir oraya :/14 Yorumla
Soran+1 yılNiye o kadar uzak.
- +1 yıl
İstanbul / Aksaray ve sen söylediğimi anlamadın sanırım neyse anlama da zaten boş ver :D
Soran+1 yılAnladım galiba yuh 😳
- +1 yıl
Ahahaha :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim birlikte uyuyacagim tek kisi esim olacagi icin... her aksam onu kokusunu icime cekerim, kalp atislarini dinlerim... en onemliside o ilkim olacagi icin onu bir omur boyu degil onla beraber cennete eslik edebilmeyi isteyecek kadar severim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlensem bile unutamam onun sicakligi bana sarilmasini unutmam heleki sadece benle sadece uyumak isteyip bana sadik kalip safca benle uyuyani asla unutulmaz
016 Yorumla
Soran+1 yılO unuttu beni 😞ne arıyor ne soruyor anlamıyorum ne çabuk unutuyorlar
Cevap sahibi+1 yılOyle sanma bazen hatirlamasi aylar surer size ne kadar oldu ayrilali
Soran+1 yıl10 gün filan oldu
Soran+1 yılO eski sevgilisini hatırlıyordur kesin
Cevap sahibi+1 yılKiz ben 2 ay once bir oglanla konustum tartistim bu bana numarasini felan verdiydi mesaj atmiyosun numarani atmiyosun diye tartismistik sonra beni sildi 2 ay sonra niye mesaj atmadin diye geri mesaj atmaya basladi daha 10 gun ne 1 2 ay bekle
Soran+1 yılEvet ama belkide barışırlar eski sevgilisiyle 😞geçen sene ayrılmışlardı onu unutamadı galiba. Gecen cuma buluştuk en son kavga ettik soru sordum beni sevmiyorsun demi dedim sevmiyorum dedi kimi seviyorsun dedim sanane ddi
Cevap sahibi+1 yılHemen takma oyle sana sinirli olduug icin belkide seni kirmak icin yapmistir bende sinirli olunca oyle diyorum bir kac ay Bekle
Soran+1 yılUyutmadım kaç kere uyandırdım kalbimi çok kırdı paramparça etti böyle yaparsan nasıl seveyim dedi. o günden sonra bir özür mesajı atmadı. sevse atardı
Cevap sahibi+1 yılYa anliyorum ama 10 az biraz uzak kalsin 2 tarafta kafalari dinlensin erkekler ayriligin ilk zamanalari anlamiyolar hersey zamanla biraz zaman tani sende az kendine gel bir kadar stres yapma bacim
Soran+1 yılGecen kapak fotosunu güncellemişti teomanın en güzel hikayem şarkısını biliyor musun? Onun sözlerini yapmış. Eski sevgiliye gider o söz ama sanmıyorm bn değilimdir eski sözlüsü olabilir. şu an mutlu sanırım en yakın arkadaşna yorumlar yapıyor gülücüklü
Cevap sahibi+1 yılSozlusu mu var ne kadar cikmislar senle ne kadar cikti bu
Soran+1 yılBirbucuk sene çıkıp ayrılmışlar gecen mi ne ayrıldılar. Şimdi baktım hep kızların fotosunu beğeniyor facebookda
Cevap sahibi+1 yılBacim icine kurt dusurmek istemem ama 1,5 yil cok ya bide sozlenmisler bu Oglan senle ne kadar cikti
Soran+1 yılAz cıktık 2 ay filan. Cok sinirli birisi zaten kızla cıkarkende kız bunu pek sevmiyordu galiba hep üzülünler fotoğraflar paylaşmış bilmiyorum ama belli olmaz barışırlar belki 😊en iyisi unutmak tek dileğim o
Cevap sahibi+1 yılYani sana akil vermek istemem ama uzaklassanda daha iyi olur bence
Soran+1 yılUzağım zaten 10 gündür konuşmuyoruz
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsan vefat eden anasını babasını unutuyor bir yerden sonra kaldı ki birisi? :)
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet öylede zaman gecmesi lazım biliyorum cok gereksiz geçecek biliyorum 😞
Soran+1 yılAynen öyle geciyor herşey şimdi üzülüyorum ama gececek biliyorum inşallah cabuk gelir o zaman
Soran+1 yılTanıştıklarım var cok yazanlar var ama hep aklıma geliyor neden bilmiyorum çokta geziyorum başka bişey bulmam lazım
- +1 yıl
Gayet güzel aynen gez başkalarıyla muhabbet et illaki yine aklına gelir. Başka bir öneride bulunayım roman oku cok surukliyici romanlar var mesela ben bir okumaya başlayınca rahat en az 120 sayfa falan okumadan bırakamadıgım kitaplar var. ya da ne bilim tek başına yemege cık sinama izlemeye git falan :) Sıkıldıgında bana yazabilirsin sana bu konuda yardımcı olabilirim sanırım.
- Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimse ile uyumadım, ama yastık değiştirince uyuyamayan biri olarak eğer o sarıldığım Kişiyi benimsediysem unutamam herhalde.
00 Yorumla knk normalde unuturum da öyle bir betimlemişsin ki.:/
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılunutamam ki. onu izlemeyi, saçlarını koklamayı, üstünü örtmeyi. içim acıdı niye böyle yaptın kardeş :(
011 Yorumla
Soran+1 yılAklıma geldi benimde sabahları bir şekilde unutuyorum mecburen gece geliyor aklıma onun hiç umrunda değilim içim yanıyor o kadar değer veriyordum ki ona
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle valla gündüzler hep bir şekilde geçiyor. sorunlar gece çıkıyor ortaya. niye ayrıldınız ki nereden biliyorsun belki umrundasındır
Soran+1 yılCok sıkıyor bunaltıyormuşum onu en son gece cuma buluştuk buluştuğumuzada pişman oldum kavga ettik sevmiyorsun beni dedim sordum sevmiyorum dedi
Cevap sahibi+1 yıldeme yaaa :( bende çok sıkıyorum banada boğuyorsun beni çok sıkıyorsun bunaltıyorsun vs diyor. kıskanıyorum ama elimde değil hep bu sefer yapmıycam diyorum yapıyorum. sonra ayrıldınız yani? hiç konuşmuyor musunuz
Soran+1 yılHiç konuşmuyorum ne o bna yazıyor nede bn ona bn ölsemde artık ona yazmam
Cevap sahibi+1 yılbüyük konuşma ya Allah yardımcın olsun valla
Soran+1 yılÖyle başkasını seviyordur ben onu seviyorum yaşlar döküyorum her gece onun umrumda değilim.
Cevap sahibi+1 yılnereden çıktı ki başkası öyle bir durum mu var?
Soran+1 yılKavga etmiştik yaa kimi seviyorsun dedim sanane dedi seven bunu demez soğuk davranmaz ki 😞eski sevgilisini seviyor olabilir sözlenip ayrılmışlardı gecen sene
Cevap sahibi+1 yılhmm zamana bırak o zaman canım yapacak birşey yok. çok üzülüyorsun bilirim ama elden birşey gelmez ki
Soran+1 yılEvet zamana ihtiyacım var
Diğer konusunda 863 cevap paylaştı. gördüğümü unutamıyom öyle bişey olursa nasıl unutayım
00 Yorumla
+1 yılUnutamam bunu yapacagim kiside sevdigim adam olur ki unutamam ♥
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen unutsamda kalbim unutmaz unutursam kalbim kurusun
05 Yorumla
Soran+1 yılBöyle erkek kalmadı cidden 😞
- +1 yıl
Vardır eminim denk gelmemişsindir.
Soran+1 yılDenk gelmiyor ki hiç o kadar değer veriyorum insanlara
- +1 yıl
Fazla değer vermekte olmuyor orta yolu bulmak en iyisi
Soran+1 yılEvet hata yaptım değer vererek
Herşey insanın kendinde bitiyor eğer eşini üzersen ya da sevgilini onu incitirsen onu kendinden bıktırırsan o dediğin koku moku hiç fayda etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılunutursun kardeş unutmak zorunda kalırsan adını bile hatırlamazsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılUnutmak zorundayim ama unutamıyorum aklımda yer edinmiş
Diğer konusunda 989 cevap paylaştı. onunla bunları yasama sansım keske olsaydı da varsın unutmasaydım
00 Yorumla
+1 yılYaaa unutulur mu hiç bence unutamam gibi
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıluyumam pek uyursam unutamam sanırım
00 Yorumla Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. çok arabessin be gülüm
00 Yorumla
+1 yılzor. daha az hatırlayabilirim anca
00 YorumlaDiğer konusunda 381 cevap paylaştı. toprak suyu ne kadar unutabilir ki?
10 Yorumla
+1 yılLanet olsun ki unutamam 🙈
01 Yorumla- +1 yıl
Bendr senle uyusam unutamam🙊
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Ben unutmadim. Sevmiyorum ama hala unutmadim.
02 Yorumla
Soran+1 yılCoktan unutmuştur o başkasını seviyor kesin 😞
+1 yılKimseyle birlikte uyumadım ki :/
00 Yorumla
+1 yılneden birlikte uyuduğuna bağlı kardiş
00 Yorumla
+1 yılBiraz zor. Ama yıllar geçtikçe evet.
00 YorumlaKimler unutulmadı ki onlarda unutur
00 YorumlaDiğer konusunda 50b cevap paylaştı. Bilmem kimseyle uyumadım daha
00 YorumlaEvet her uyuduğumu hatırlıcak olsam
00 Yorumla- Diğer konusunda 30,8b cevap paylaştı.
+1 yılunutamam. unutamıyorum işte
00 Yorumla
+1 yılUnutmam
03 Yorumla
Soran+1 yılAma o unuttu coktan beni 😞bn unutamıyorum
- +1 yıl
Kimse kimseyi kolay kolay unutmaz vazgecer baskasini sever ama unutmaz
Soran+1 yılUnuttu işte ne arıyor ne soruyor 😔
Kolay olmuyor :(
01 Yorumla
Soran+1 yılAma o unuttu 😪
+1 yılNeler unutulmuyor, bu mu unutulmayacak
00 Yorumlabaşka biriyle uyuyarak
00 Yorumlayorganımın kokusunu özledım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhatırladıklarım azdır :)
00 Yorumla
+1 yılAyıldınız mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😭
unutulmaz ya...
00 YorumlaUnutamam.
10 YorumlaDiğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. keşke
00 YorumlaUnuturuz.
00 Yorumlaasla !
00 Yorumla
+1 yılÇok kolay unutulur.
00 Yorumla
+1 yılO da unutulur
00 Yorumla
+1 yılUnuturum
00 Yorumla
+1 yılUnutamıyorum ki
00 YorumlaDiğer konusunda 6b cevap paylaştı. Unutmam heralde
00 Yorumla
+1 yılunuturum
00 Yorumlaunutamam sanıırm
00 YorumlaKesinlikle unutmam.
00 Yorumla- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılUnutulur.
00 Yorumla Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Muhtemelen 😊
00 YorumlaUnuttun mu?
00 Yorumlamanyakmısın kızım
00 YorumlaUnuturum
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi