Sevgilim evlilikten vazgeçti niye böyle yapıyor bilmiyorum?

25 yaşındayım sevgilimle 5 yıldan beri tanışıyoruz birbirimizin huyunu suyunu öğrendik artık aynı evde yaşıyoruz ailem bilmiyor tabiki bilse kıyameti koparır işim dolayısıyla İzmir'de yaşıyorum aslen giresunluyum neyse bu böyle devam etmez dedim madem birbirimizi çok seviyoruz evlenelim dedjm

zaten herşeyi yaşıyoruz evlenmeye ne gerek var dedi bir basit imza işte diyor olmasada olur diyor olsun diyorum geçen hafta ailemle tanıştırdım yuh diceksiniz ama 5 yıldan beri niye tanistirmadin ciddi değildik çünkü sevgilimin aklına girip Giresun'a gittik çok sevdiler Allah'tan onu ben onun ailesiyle daha ilişkinin başında tanışmıştım çok modern insanlar benjm aileme hiç benzemiyorlar

Uzun lafın kısası şu an sevgilim bana böyle gitsin işte boşver evlenmeyi diyor çocuk istiyorum dedim daha kaç yaşındasın bu yaşta çocukla mi ugrasacaksjn diyor ne yapayım nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Seviyorum seni diyor terk ederim seni dedim bırakma beni sana çok alıştım dedi ama ben böyle devam edemem evli gibi yaşıyoruz resmen sevdiğim için hep yanında oldum ama o bir imzayı bana çok görüyor bu böyle gitmeyecek biliyorum ailem yarın öbür gün ne zaman yüzükler takılır demeye başlar onlara ne derim
Güncellemeler
+1 yıl
Sorumu şikayet eder misiniz lütfen 12 yaşındaki kardeşim yine telefonumu kurcalamis bu soru asılsız öyle bir durum yok siz şikayet edin bende şu hayalperest kardeşimi dövmeye gidiyorum her seferinde eline telefonu veriyorum oyun oynasın vs diye hep buraya giriyor sadece bu değil birsuru trol sorusu var onun adına sizden özür diliyorum
Sevgilim evlilikten vazgeçti niye böyle yapıyor bilmiyorum?