#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

ben buna ihtiyaç duymazdım.
yani bu yalana ihtiyaç duymazdım demek istedim.
Tüm insanlar menfaatleri karşılığı her yalanı söyler bu acayip bir şey değil.. Önemli olan gözlerinden kişinin ciddiyetini anlamak.
Cevap
33Cevap
Evleniyorum diye mi yahu erkekler tepeden tırnağa yalancı her lafları yalan onların hala anlamadın mi bunu
Kişiye göre değişir
Belki kurtulmak için böyle söyler
Erkeğin tek doğru cümlesi ( İslam inancınız varsa ) Allah Birdir.
Ben söylemem, yalana ancak düşünmekten aciz, zayıflar, ve aptallar ihtiyaç duyarlar...
Bu tür oyunlar ise sadece güvenilirliği sarsmaktan başka bir şey ' e yaramaz...
Whatsapp konusmasından birşey anlamadım sanırım kimlik fotosundan bahsedıyor? ee onun bile en profesyonel yapabılırım o çözum olmaz anlamak ıcın. Evleniyorum diye söyler acı çekmesını ıstıyorsa karşı tarafın ve karşı taraf cok hassassa bu durumdan zevk bıle alır :) Ama karşı taraf dik duruş sergılerse üzmek isteyen kişi kendısı pişman olabilir :)
senden kurtulmak için yalan söylemiş olabilir. ard arda atılan mesajlara bakılınca da, adam bence haklı :)
Ben bu konuşmadan bi şey anlamadım. Evli biri var ve diğer taraf fotoğraf istiyor. Fotoğraf istemek ne yaa :)
yalacılar söyler.
Erkek veya Kadın cinsiyet farketmeksizin her zamn her konuda yalan söyler bence.
O zaten evlidir senden saklamış olay bu assağılık serefsiz
Böyle kızlar kaybetmeye mahkum ampule yapışan sinek gibi olursanız erkek sizi sallamaz :D
Aman Aman Allah korusun böyle tehlikeli bir yalan söylenirmiyaaaa
Cooook söyledim şimdi Allah çarptı bu kız bile bulamıyorum
Bilmiyorum ben yalan söylemeyi doğru bulmuyorum. Ve ayrıca yakalanırım hemen.
Böyle bir erkekle muhatap olmak çok saçma değil mi ya, bir de doğru mu söylüyor diye kafa yormak… Yalandan da öyle söylüyor olabilir erkekler söz konusu olunca her şey mümkündür
Birinin daha hayalleri ile oynanmış..
söylemez evlenmiştir o
seni istemiyor demek ki
Evet dc oynadığı kızları etkilemek için hemen yapıveren bir tayfa var
Olabilir. Herkes kendi yoluna.
valla herşey beklenir dikkat edin
Kıskandırma amaçlı gereksiz çocukça hareket
Kurtulmak için ve kiskandirmak icin evet
Söyleyebilir
Evet söyleyebilir karşıdaki saplantıliysa
Muhtemelen o kadın dan ayrılmak için bahenesi bu
Bşr kadın kendini bu kadar değersizleştirir mi