Beni aldatıp nişanlanan erkek evlenir mi?

Bu acıyı hem aldatılmayı hemde bunu yani bunların hiçbirini Sindiremiyorum annesi beni istemediğini söyledi 2 kez beni hayatından haksız biçimde çıkardı 2.5 yıldır her gün kızdan ayrılacağım dedi ayrılmadı canım çok acıyor ben evlenirse nasıl dayanırım evlenirse gözümde ölmüsten farkı yok dedim ama galiba evleniyor daha beni bıraktığı anda bile acımı hissetmicek kadar o kadın onun hayatındaydı bunu zaten hep biliyordum ama seviyordum onu bana unutmam için birşeyler ne olur söyleyin daha yeni gördüm yanıma geleceğini söyledi ama gelmedi beni hep aldattı beni hep kandırdı

Güncellemeler
+1 yıl
Asağılayıcı seyler yazmayın benim ne yasadığımı bende iyi biliyorum ama bir insanı canından çok sevmek fedakarlık yapmak aptallık değildir beklemek sadakat göstermek vefa aptallık değildir ben bu noktaya kadar gelmemdeki sey dertlestik 6 senemi paylastığım bir insan bana haksızlık yaptı farkındayım zaten savunmuyorum ama bu adamda terapiste gitti sağlıklı bir psikolojide oda olmadığını biliyor o kadın borderline hastası zaafından annesinden vuruyordu hepsine kinliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Ben dönmek için bir şey aramıyorum ben onları Allah'a havale ediyorum ben sadece su süreçte yapayalnızım herkesten beni Uzaklaştıdı beni o kadar asağıladıki etkisinden çıkamadan nişanını gördüm ben ilk defa bunları yasıyorum ve çevremde yakınım dediğim güvendiğim kimse yok, gerçi hos olamazda 6 senelik adam beni harcamıs baskası nasıl kıymasın? Evet çevrem var beni seven insanlar var ama ben çok insan içinde yapayalnız ve kimsesiz hissediyorum kendimi
Beni aldatıp nişanlanan erkek evlenir mi?