Normalde bu yaşıma kadar hep kızlara ilgi duydum hatta sevgilim bile vardı ayrıldık ama 3 ay önce Gay olduğumu farkettim ve nasıl kurtulcam bu illetten istemeden erkeklere ilgi duyuyorum ilgi duyduğum erkekler bana kızlardan çok daha güzel gelmeye başladılar kızlar itici gelmeye başladı napcam
Merhaba eşcinsel olmak bir hastalık değildir denilse de bu anlattıkların ya takıntı ya da sonradan yaşadığın tramvalar olabilir. Tramva yaşatan şeyler kişiden kişiye değişir mesela bazı insanlara en ufak hakaret bile tramva olabilir senin durumun da sık karşılaşılan bir durumdur bu şekilde hastalıktır ve bazı psikolojik destek ve OKB benzeri bir tedaviyle tedavi edilebildiği biliniyor ancak bu durumu küçüklüğünde fark etseydin bu eşcinsel olduğunu gösterir ve bu hastalık olmadığı için tedavi edilmez. İstersen sana bu konuda bir az yardımcı olabilirim ancak unutma ben doktor değilim bunun için çok yardımcı olamaya da bilirim
Biseksüel olma ihtimalin var. Bu geçmez doğuştan gelen birşey yani bundan kurtulmanın imkanı yok kabullenme evresindesin sanırım umarım yakın zamanda gerçek kimliğini kabul edersin :)
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Değilmişim doktor dedi doğuştan olduğuna inanmıyorum
Gay olmamak için birsey yapamazsin öyle dogdun. Kendini Kabul et. Kabul etmekten zorlaniyorsan terpaiste git o sana yardimci olur. Gay olmak hastalik degil.
illet mi? homofobiklik yapma öncelikle ve buna kendini keşfetmek deniyor aslında baştan beri erkeklerden hoşlanıyordun ve kendini yeni anladın git bi araştır mq keli seni