Gay değilim ama olabilirim sizce ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar ben gay değilim erkeklere hiç bir şey hissetmiyorum kızlardan hoşlanıyorum ama yaş olmuş 19 bir kız eli tutamadım çok yanlız depresif bir hayatım var kızlar hiç adım atmadı bende onlara atmadım tanrı belasını versin onların yanlışıkla bir kıza okulda çarpmıştım önüne bak diyip küfür etmişti bir kızda ablacım sen bebeksin demişti tanrı belasını versin onların ama bir arkadaşım var çocuk Rus ama çok yakışıklı ve çocuk gay bana sürekli iltifat ediyor bebeğim falan diyor her zaman yanıma geliyor gülerek bakıyor bir kere öpmeyede çalışmıştı sonuçta erkeklerden hoşlanmıyorum ama bizim arkadaş çok yakışıklı dünyanın en yakışıklı erkekleri sırasına girer sarışın mavi gözlü sakalı yok köse aşırı babyface boyuda 196 falan benim boyda 197 falan hemen hemen aynıyız kızlardan bulamadığım görmediğim ilgiyi ondan görüyorum bazen yanagımıda öpüyor rahatsız olduğumu dile getirsemde sizce gaymı olmalıyım bu yaşıma kadar kız bulamadım arkadaşımda bana talip ve zaten babayface yakışıklı birisi kızlardan görmediğim bir ilgiyi erkekten görüyorum bende sorguluyorum neden böyle diye sizce gaymı olmalıyım görüşleriniz neler?
Gay değilim ama olabilirim sizce ne yapmalıyım?